פורסם 2004 באוקטובר 3120 שנים טוב. עוד מעט הולך לצאת המשחק הנ"ל. ורציתי לדעת אם עוד מישהו שיחק בדמו וקיבל חמרמרת. המשחק הזה הביא לי את הג'נענע מישהו יודע אם המלא יהיה נורמלי? או שאין שינוי?
פורסם 2004 באוקטובר 3120 שנים שמע אם אתה רוצה את המלא לך ל lionetwork אתה תמצא את המשחק בעמוד הראשי לאימיול
פורסם 2004 באוקטובר 3120 שנים מה לעשות שאסור לדבר כאן על ווארז(להודעה מעלי) בקשר לפותח התארד , גם אני קיבלתי שוק , המשחק פשוט מגעיל בצורה שאי אפשר לתאר... , לדעתי לא שווה לירוק בשבילו..
פורסם 2004 באוקטובר 3120 שנים הוא לא מגעיל! פשוט אחרי שמשחקים הרבה ב RICHARD RALLY מרגישים שהשליטה במשחק הזה ממש דפוקה.אבל הגרפיקה ממש מרשימה!
פורסם 2004 באוקטובר 3120 שנים שמע אם אתה רוצה את המלא לך ל lionetwork אתה תמצא את המשחק בעמוד הראשי לאימיול אני שוב ושוב מזהיר אותך שאסור לדבר בפורום על ווארז , אבל אתה ממשיך?!
פורסם 2004 באוקטובר 3120 שנים המשחק נוראי! בלי קשר לCM05 או ריצ'רד. שיחקתי במולטי שלו ובגלל שהמסלולים הם סתם שטח גדול עם צ'קפוינטס מפוזרים עשינו תחרוחת פתיחות מאחד לשני
פורסם 2004 באוקטובר 3120 שנים מחבר כן ואיזה מעפנה הגרפיקה!ולא לדבר על זה שהמכוניות זה סתם Generic אין להם כסף בשביל פורד קורטינה
פורסם 2004 בנובמבר 120 שנים פורד קורטינה?היתה לי כזות פעם זה טנדר ישן מאוד.ולדעתי כל משחק שלא ממש שמעו עליו הוא גרוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.