עבור לתוכן

עזרה בבניית מתקנים ב Roller Coaster Tycoon 3

Featured Replies

פורסם

התקנתי את המשחק והוא נראה ממש מצויין. התחלתי בהתחלה עם לימוד המשחק והכל סבבה כמעט כמו הראשון. אבל כאשר התחלתי לשחק ולהקים פארק משלי אני פשוט לא מצליח לבנות רכבות הרים מוכנות כבר כל רכבת הרים שאני בוחר מהרשימה מתחילה לי עם החלקים כלומר אני הוא זה שצריך גם לתכנן אותה וגם לבנות אותה, למה אין רכבות מוכנות ( עם כל המסלול ) ? ואם יש אודה לעזרה כיצד להגיעה אליהן בכלל.

כמו כן ראיתי שעובדים שלי כמעט כולם משועממים ( כנראה בגלל שאין לי רכבות הרים בפארק....חחחח ) איך ניתן לדוגמא להעלות להם משכורת או לא לגרום להם להשתעמם ? ( אולי בגלל שהעסקתי יותר מידי מהם ).

אודה לעזרה ?

פורסם

לפי מה שאני חושב, יש סוגים של רכבות הרים שאתה חייב לבנות בעצמך, ויש חלק שמביאים לך מוכנות, אבל אתה יכול גם לשמור רכבת שבנית , כך שבפעם הבאה תוכל לבנות אותה שוב בלי בעיה...

פורסם

כאשר בוחרים את סוג הרכבת יש סימן של folder , עליו צריך ללחוץ על מנת לקבל את רשימת המסלולים המוכנים.

פורסם
  • מחבר

כאשר בוחרים את סוג הרכבת יש סימן של folder , עליו צריך ללחוץ על מנת לקבל את רשימת המסלולים המוכנים.

אני אבדוק זאת שוב אך לפי מה שאני זוכר לחיצה על התיקיות לא גרמה לכלום ,זה היה טוב לחלק של לימוד המשחק אך לא במשחק עצמו . לפי דעתי זה קצת פוגע בהנה שבמשחק במקום לנהל את כל הפארק אני צריך ללמוד הנדסת מכונות עלמנת לבנות רכבות דרך אגב ישנם גם מתקנים נוספים שצריך לבנות אותם מההתחלה , עוד פעם זאת דעתי .

תודה בכל אופן אני ינסה זאת שוב.

פורסם

אני אבדוק זאת שוב אך לפי מה שאני זוכר לחיצה על התיקיות לא גרמה לכלום ,זה היה טוב לחלק של לימוד המשחק אך לא במשחק עצמו . לפי דעתי זה קצת פוגע בהנה שבמשחק במקום לנהל את כל הפארק אני צריך ללמוד הנדסת מכונות עלמנת לבנות רכבות דרך אגב ישנם גם מתקנים נוספים שצריך לבנות אותם מההתחלה , עוד פעם זאת דעתי .

תודה בכל אופן אני ינסה זאת שוב.

באמת שרציתי לסתור את דבריך , ולציין שהחלק הכי מהנה הוא בניית הרכבת.

אך אני לא מסוגל לעשות זאת מסיבה אחת בלבד - מסיבה שעדיין לא ברורה לי מפתחת המשחק Frontier שינתה את ממשק בניית הרכבות של המשחק הישן (שהיה אידאלי לעניות דעתי) לממשחק חדש ולא נוח במיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים