עבור לתוכן

אני חייב לקנות מאווררים!!! בבקשה תמליצו לי על משהו טוב!! **דחוף!!**

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי במחשב בעיה של התחממות יתר, אז ביררתי והמליצו לי לקנות את המארז הזה.

כרגע יש לי נראה לי מארז ג'נרי, שיש בו מאוורר אחד ועוד מאוורר קטן. בדקתי באוורסט והיה כתוב שהRPM של המאוורר הוא בסביבות ה-3000, ועכשיו כשבדקתי את המארז שברצוני לקנות, ראיתי שהוא בא רק עם מאוורר אחד שיש לו איזה 1600 RPM... אז אני לא בטוח שזה באמת מה שיעזור לי כדי לפתור את בעיית ההתחממות... מה אני יכול לעשות? כדאי לקנות את המארז הזה? אולי אחר (אני גם צריך ספק טוב כי אני לא בטוח שהספק שלי כרגע יחזיק את המערכת שלי + עוד כמה מאווררים)? התקציב שלי הוא מקסימום עד 700 ש'ח (כולל משלוח).

אני לא מתכנן אוברקלוקינג או משהו בסיגנון... רק להוריד את הטמפרטורה של הרכיבים במחשב בבערך 8 מעלות.

פורסם

והמליצו לי לקנות את המארז הזה.

איזה מארז :s05: אני לא רואה שום תמונה או דגם

אני לא בטוח שהספק שלי כרגע יחזיק את המערכת שלי + עוד כמה מאווררים)?

כמה ואט ושל איזה חברה?

מה המפרט המלא?

אגב הקירור של המעבד משפיע הרבה יותר על התחממות המעבד מאשר מאוררים במארז

אם יש לך קירור גרוע למעבד ותוסיף מספר מאוררים למארז זה לא ממש יעזור למעבד

פורסם

בסביבות 700 ש"ח יש לך הרבה אפשרויות טובות. לדעתי האפשרות הטובה ביותר בשבילך היא לקנות מארז Compucase CI-6920 המגיע עם ספק 400W איכותי של HEC ועם מאוורר 120 מ"מ שקט, ולהוסיף לו עוד מאוורר 120 מ"מ טוב. המארז+מאוורר 120 מ"מ אמורים לעלות בערך 650.

עם מארז איכותי וגדול כמו ה-Compucase + שני מאווררי 120 מ"מ, לא אמורות להיות לך בעיות קירור.

פורסם
  • מחבר

בטעות לא שמתי את הלינק למארז שאני רוצה, אז הנה :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=6571

ד"א, לא הייתה לי בעייה עם ההתחממות לפני שקניתי את ה 9800 pro של msi . (לפני זה היה לי ג'יפה 4)

בסביבות 700 ש"ח יש לך הרבה אפשרויות טובות. לדעתי האפשרות הטובה ביותר בשבילך היא לקנות מארז Compucase CI-6920 המגיע עם ספק 400W איכותי של HEC ועם מאוורר 120 מ"מ שקט, ולהוסיף לו עוד מאוורר 120 מ"מ טוב. המארז+מאוורר 120 מ"מ אמורים לעלות בערך 650.

עם מארז איכותי וגדול כמו ה-Compucase + שני מאווררי 120 מ"מ, לא אמורות להיות לך בעיות קירור.

מצאתי לינק למארז בפנדס, אתה יכול לתת לי לינק גם למאוורר?

פורסם

יש לך מבחר מאווררי 120 מ"מ, אחד מהטובים שבהם הוא המאוורר של ENERMAX קישור

פורסם
  • מחבר

יש לך מבחר מאווררי 120 מ"מ, אחד מהטובים שבהם הוא המאוורר של ENERMAX קישור

מה שאתה מציע לי למעשה עולה (כולל משלוח) 714 ש"ח.... זה שווה? אם אני אקנה את זה אני אוכל להיות שקט בקשר למחשב שלי?

(למה שמעתי שבארץ מוכרים ספקים מזוייפים של hec שהורסים את המחשב)

פורסם
  • מחבר

אוקיי... אני חושב שאני אקנה את זה : מארז Compucase CI-6920 + מאוורר 120 מ"מ במחיר של 716 ש"ח (כולל משלוח)

יש לכם איפה שהוא מדריך איך לחבר את המאוורר הנוסף? כי אני לא רואה איפה אני אוכל לחבר אותו...

פורסם

לא יזיק אם תציין מפרט מחשב וטמפרטורות...

פורסם
  • מחבר

אוקיי עכשיו הסתכלתי וראיתי שיש לי במארז מקום לשים עוד מאוורר או שתיים. אז אני חושב שאני אקנה מאווררים במקום לקנות מארז חדש (מקסימום אני אשים אותם במארז החדש).

כאן זה איפה שאני צריך לחבר את המאוורר/ים?

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/n/i/t/a/y/4/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408211428152339/200410302225494180/case.JPG

וגם אני לא יודע אם הספק שלי יחזיק מעמד... יש לי ספק שכתוב עליו MONO MODE

MODEL : MPT-300, 300W

תמליצו לי בבקשה על מאווררים

ד"א המערכת שלי:

פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ

לוח אם בראונסוויל 2

readon 9800 pro של msi

2*256 מגה-בייט זיכרון pc 3200

פורסם
  • מחבר

אוקיי עכשיו הסתכלתי וראיתי שיש לי במארז מקום לשים עוד מאוורר או שתיים. אז אני חושב שאני אקנה מאווררים במקום לקנות מארז חדש (מקסימום אני אשים אותם במארז החדש).

כאן זה איפה שאני צריך לחבר את המאוורר/ים?

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/n/i/t/a/y/4/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408211428152339/200410302225494180/case.JPG

וגם אני לא יודע אם הספק שלי יחזיק מעמד... יש לי ספק שכתוב עליו MONO MODE

MODEL : MPT-300, 300W

תמליצו לי בבקשה על מאווררים

ד"א המערכת שלי:

פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ

לוח אם בראונסוויל 2

readon 9800 pro של msi

2*256 מגה-בייט זיכרון pc 3200

החלטתי לקנות שני מאווררים, את ה-?Thermaltake Volcano Silent Bost? וגם ?Aluminum Case Fan? מ-KSP במחיר כולל של 190 ש"ח. זה שווה? הספק שלי יחזיק מעמד לאור התוספת הקטנה הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים