פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים תפתח את הקובץ עם winrar, בפנים יש לך 2 קבצים מעניינים - fdisk.98s fdisk.98gה-g הוא ל-first edition וה-s ל-second edition.לפי הגירסה של הוינדוס בה יצרת את הדיסקט קח את הקובץ המתאים ושנה לו את הסיומות ל-exe. עכשיו תחליף אותו בקובץ שיש לך על הדיסקט והכל אמור לעבוד.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מחבר תפתח את הקובץ עם winrar, בפנים יש לך 2 קבצים מעניינים - fdisk.98s fdisk.98gה-g הוא ל-first edition וה-s ל-second edition.לפי הגירסה של הוינדוס בה יצרת את הדיסקט קח את הקובץ המתאים ושנה לו את הסיומות ל-exe. עכשיו תחליף אותו בקובץ שיש לך על הדיסקט והכל אמור לעבוד.תאמין לי אני מתחיל להשתגע, קודם כל אני רוצה להגיד לך תודה על הנסיונות ועל הסבלנות שלךעשיתי מה שאמרת זה עכשיו בכלל לא מפעיל את הFDISK הוא לא קורא אותו (הדיסקט היתחול עובד והFDISK לא)אני מתחיל לשקול רעיון אחר, יש אפשרות שאני אתקין על ה74 גיגה שיש לי בC (בלי לחלק אותם) וינדוס, ואז יוכל לחלק את זה בצורה אחרת דרך הוינדוס למשל אם איזה תוכנה?מבלי שזה ימחוק את הוינדוס?כאמור אני רוצה להשאיר בC20 גיגה, בD 50 גיגהובE 10 כל השאר
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים למה לא לנסות מה שאמרתי? אולי תשתמש ב free fdisk ? http://www.23cc.com/free-fdisk/ היא לא תעשה לך בעיות של 10GB זה בטוח ובכלל הרבה יותר קל לחלק למחיצות דרך ההתקנה של הוינדוס
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מחבר למה לא לנסות מה שאמרתי?ובכלל הרבה יותר קל לחלק למחיצות דרך ההתקנה של הוינדוסהורדתי את מה שאמרת, זה אומנם הצליח לחלק את זה למחיצותאבל זה היה במהירות חשודה מאוד, וגם עכשיו אני לא יכול לפרמט אותםאז כיאלו יש לי C,D,E אבל אני לא יכול לפרמט אותם אז בעצם לא עשיתי בזה שום דבר, זה חשוד התוכנה הזאת שהבאת לי זה לא נראה לי רציניעכשיו אם הווינדוס שלי היה יכול לעבוד בתור תקליטון היתחול כל הבעיות לדעתי היו נגמרות, אז זה או שאני לא יודע להפעיל אותו או שהוא לא.מה שאמרו לי זה להגדיר בביוס שבבוט הוא יקרא ראשון את הדיסק ופשוט לשים את הדיסק, זה לא עובד(הורדתי גם את ההתקנה הזאת של ה6 דיסקטים של מיקרוסופוט גם לא עובד)אם אני מתקין את הוינדוס כבר רק על C אני יוכל אחרי זה לעשות מחיצות?
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים איך בדיוק ניסיתה לפרמט? קיבלת איזהשהי הודעת שגיאה? אם כן פרט מהיעד כמה שאני יודע ה6 דיסקטים האלה של מיקרוסופט זה בשביל לוחות אם שלא תומכים ב bootable cd ,כל הלוחות מאיזהשהו תאריך ב1996 לא זוכר בדיוק תחודש/יום תומכים בזה כנראה זה לא עבד כי זה קרא תתאריך של הביוס..אם אני מתקין את הוינדוס כבר רק על C אני יוכל אחרי זה לעשות מחיצות?רק אם תוכנות מיוחדות, partition magic/partition expert
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מחבר איך בדיוק ניסיתה לפרמט? קיבלת איזהשהי הודעת שגיאה? אם כן פרט מהיעד כמה שאני יודע ה6 דיסקטים האלה של מיקרוסופט זה בשביל לוחות אם שלא תומכים ב bootable cd ,כל הלוחות מאיזהשהו תאריך ב1996 לא זוכר בדיוק תחודש/יום תומכים בזה כנראה זה לא עבד כי זה קרא תתאריך של הביוס..רק אם תוכנות מיוחדות, partition magic/partition expertלא כתב שום ארור אם אני זוכר נכון זה כתב אנוואן קומנד (פקודה בלתי ידועה), אם זה ממש חשוב מה זה כתב אני יסתכל מחר שובאבל אם אני מנסה לעשות FDISK פשוט עם הדיסקט הרגיל זה עושה פורמט... (אחרי שהוא מחלק לא אחרי שהתוכנה שאתה נתת לי)יש אפשרות לפרמט דרך הדיסקט הזה שאתה הבאת לי?אגב התוכנות האלה קשה להשיג אותם? כי אם לא וזה לא מסובך מידי אני פשוט יתקין את זה על C ויחלק אחר כך
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים ההודעה אומרת שהקובץ הנחוץ כדי לפרמט (format.com) לא נמצא בדיסקטבדיסקטי אתחול של win98/me הformat לא נמצא ישירות על הדיסקט אלא בקובץ cab ונפתח לram drive (כונן וירטואלי המשתמש בזכרון) והאות שלו רשומה מתי שהדיסקט מסיים להטעין צריך להכנס לשם ואז לפרמט..format.com ועוד מספר קבצים דחוסים בפורמט cab כיוון שאחרת הם לא נכנסים לדיסקטלא שמעתי על FDISK שעושה פורמט בעצמו,נראה לי שאתה מדבר בכלל כל האחוזים שזה מראה כשיוצר תמחיצותהפורמט הסטנדרטי של דוס format.com מגביל למערכת קבצים fat32 תחפש בגוגל fat32 vs ntfs ותמצא מה ההבדלים..ההבדל העיקרי הוא שfat32 לא תומך בקבצים גדולים יותר מ4GB לעומת NTFS שכן תומךאגב התוכנות האלה קשה להשיג אותם?לא קשה,אבל הן לא חינמיות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.