עבור לתוכן

בעייה בחילוק למחיצות (מחשב חדש)

Featured Replies

פורסם

תפתח את הקובץ עם winrar, בפנים יש לך 2 קבצים מעניינים - fdisk.98s fdisk.98g

ה-g הוא ל-first edition וה-s ל-second edition.

לפי הגירסה של הוינדוס בה יצרת את הדיסקט קח את הקובץ המתאים ושנה לו את הסיומות ל-exe. עכשיו תחליף אותו בקובץ שיש לך על הדיסקט והכל אמור לעבוד.

פורסם
  • מחבר

תפתח את הקובץ עם winrar, בפנים יש לך 2 קבצים מעניינים - fdisk.98s fdisk.98g

ה-g הוא ל-first edition וה-s ל-second edition.

לפי הגירסה של הוינדוס בה יצרת את הדיסקט קח את הקובץ המתאים ושנה לו את הסיומות ל-exe. עכשיו תחליף אותו בקובץ שיש לך על הדיסקט והכל אמור לעבוד.

תאמין לי אני מתחיל להשתגע, קודם כל אני רוצה להגיד לך תודה על הנסיונות ועל הסבלנות שלך

עשיתי מה שאמרת זה עכשיו בכלל לא מפעיל את הFDISK הוא לא קורא אותו (הדיסקט היתחול עובד והFDISK לא)

אני מתחיל לשקול רעיון אחר, יש אפשרות שאני אתקין על ה74 גיגה שיש לי בC (בלי לחלק אותם) וינדוס, ואז יוכל לחלק את זה בצורה אחרת דרך הוינדוס למשל אם איזה תוכנה?

מבלי שזה ימחוק את הוינדוס?

כאמור אני רוצה להשאיר בC

20 גיגה, בD 50 גיגה

ובE 10 כל השאר

פורסם

למה לא לנסות מה שאמרתי?

אולי תשתמש ב free fdisk ?

http://www.23cc.com/free-fdisk/

היא לא תעשה לך בעיות של 10GB זה בטוח

:xyxthumbs:

ובכלל הרבה יותר קל לחלק למחיצות דרך ההתקנה של הוינדוס

פורסם
  • מחבר

למה לא לנסות מה שאמרתי?

ובכלל הרבה יותר קל לחלק למחיצות דרך ההתקנה של הוינדוס

הורדתי את מה שאמרת, זה אומנם הצליח לחלק את זה למחיצות

אבל זה היה במהירות חשודה מאוד, וגם עכשיו אני לא יכול לפרמט אותם

אז כיאלו יש לי C,D,E אבל אני לא יכול לפרמט אותם אז בעצם לא עשיתי בזה שום דבר, זה חשוד התוכנה הזאת שהבאת לי זה לא נראה לי רציני

עכשיו אם הווינדוס שלי היה יכול לעבוד בתור תקליטון היתחול כל הבעיות לדעתי היו נגמרות, אז זה או שאני לא יודע להפעיל אותו או שהוא לא.

מה שאמרו לי זה להגדיר בביוס שבבוט הוא יקרא ראשון את הדיסק ופשוט לשים את הדיסק, זה לא עובד

(הורדתי גם את ההתקנה הזאת של ה6 דיסקטים של מיקרוסופוט גם לא עובד)

אם אני מתקין את הוינדוס כבר רק על C אני יוכל אחרי זה לעשות מחיצות?

פורסם

איך בדיוק ניסיתה לפרמט? קיבלת איזהשהי הודעת שגיאה? אם כן פרט מהי

עד כמה שאני יודע ה6 דיסקטים האלה של מיקרוסופט זה בשביל לוחות אם שלא תומכים ב bootable cd ,כל הלוחות מאיזהשהו תאריך ב1996 לא זוכר בדיוק תחודש/יום תומכים בזה כנראה זה לא עבד כי זה קרא תתאריך של הביוס..

אם אני מתקין את הוינדוס כבר רק על C אני יוכל אחרי זה לעשות מחיצות?

רק אם תוכנות מיוחדות, partition magic/partition expert

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק ניסיתה לפרמט? קיבלת איזהשהי הודעת שגיאה? אם כן פרט מהי

עד כמה שאני יודע ה6 דיסקטים האלה של מיקרוסופט זה בשביל לוחות אם שלא תומכים ב bootable cd ,כל הלוחות מאיזהשהו תאריך ב1996 לא זוכר בדיוק תחודש/יום תומכים בזה כנראה זה לא עבד כי זה קרא תתאריך של הביוס..

רק אם תוכנות מיוחדות, partition magic/partition expert

לא כתב שום ארור אם אני זוכר נכון זה כתב אנוואן קומנד (פקודה בלתי ידועה), אם זה ממש חשוב מה זה כתב אני יסתכל מחר שוב

אבל אם אני מנסה לעשות FDISK פשוט עם הדיסקט הרגיל זה עושה פורמט... (אחרי שהוא מחלק לא אחרי שהתוכנה שאתה נתת לי)

יש אפשרות לפרמט דרך הדיסקט הזה שאתה הבאת לי?

אגב התוכנות האלה קשה להשיג אותם? כי אם לא וזה לא מסובך מידי אני פשוט יתקין את זה על C ויחלק אחר כך

פורסם

ההודעה אומרת שהקובץ הנחוץ כדי לפרמט (format.com) לא נמצא בדיסקט

בדיסקטי אתחול של win98/me הformat לא נמצא ישירות על הדיסקט אלא בקובץ cab ונפתח לram drive (כונן וירטואלי המשתמש בזכרון) והאות שלו רשומה מתי שהדיסקט מסיים להטעין צריך להכנס לשם ואז לפרמט..

format.com ועוד מספר קבצים דחוסים בפורמט cab כיוון שאחרת הם לא נכנסים לדיסקט

לא שמעתי על FDISK שעושה פורמט בעצמו,נראה לי שאתה מדבר בכלל כל האחוזים שזה מראה כשיוצר תמחיצות

הפורמט הסטנדרטי של דוס format.com מגביל למערכת קבצים fat32

תחפש בגוגל fat32 vs ntfs ותמצא מה ההבדלים..ההבדל העיקרי הוא שfat32 לא תומך בקבצים גדולים יותר מ4GB לעומת NTFS שכן תומך

אגב התוכנות האלה קשה להשיג אותם?

לא קשה,אבל הן לא חינמיות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים