פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים קיבלתי היום סוף סוף את המחשב החדש שלי, וכבר יש לי בעייההמחשב מכיל הרד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג וכשאני נמצא בFDISKורוצה לחלק אותו למחיצות אני יכול לחלק רק 10 ג'יגהמה קורה פה? ואיך אני מסדר את זה?(כן אני עושה תמיכה בדיסק גדול)
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים יש לך גירסה ישנה של FDisk שלא תומכת בגדלים האלה תוריד דיסקט איתחול חדש (חפש לינק לכזה ע"י ) תשקול גם לפרמט ב-NTFS, יחסוך לך כאב ראש ויתן לך תמיכה מעל 4GB אם פעם יהיה לך צורב DVD.
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר אבל זה לא נראה לי הגיוני, במחשב הישן שלי יש לי 40 גיגה זה אותו דיסק היתחול.אז לפחות הוא היה אמור לתת לי 40 גיגה לא?מה שכן עכשיו גיליתי בעייה אחרת שאולי קשורה, אחרי שאני מבצע כיאלו חלוקה למחיצות של ה10 גיגה האלהמתחת הSYSTEM כתוב אננוואן (בלתי ידוע)במקום נדמה לי FAT32, או NTFS.איך בעצם אני מחזיר שיהיה כתוב שם את זה? ואיך מפרמטים לפי מה שאמרת בNTFS
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים לגירסה הישנה של FDisk יש בעיה לזהות הרדיסקים מעל 64GB, ומה שהיא מראה זה בעצם את הגודל של ההרדיסק שלך פחות 64. במקרה שלך יש לך הרדיסק של 74GB, ולכן אתה רואה רק 10GB (שזה 74-64).http://support.microsoft.com/?kbid=263044תחליף את הקובץ fdisk שעל הדיסקט שלך בקובץ שיש להוריד בלינק.פירמוט בפורמט NTFS אתה יכול לעשות עם הדיסק של Windows XP.
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר לגירסה הישנה של FDisk יש בעיה לזהות הרדיסקים מעל 64GB, ומה שהיא מראה זה בעצם את הגודל של ההרדיסק שלך פחות 64. במקרה שלך יש לך הרדיסק של 74GB, ולכן אתה רואה רק 10GB (שזה 74-64).http://support.microsoft.com/?kbid=263044תחליף את הקובץ fdisk שעל הדיסקט שלך בקובץ שיש להוריד בלינק.פירמוט בפורמט NTFS אתה יכול לעשות עם הדיסק של Windows XP.זה לא עובד אצלי, זה כותב שזה לא מותאם לוינדוס אני אשאר שזה לוינדוס 98?מה עושים במקרה הזה? (אי אפשר לעשות התחל למחשב עם הדיסק וינדוס XP שיש לי כך שאני חייב דיסקט היתחול)
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מה לא עובד? מה בדיוק נסית לעשות?איך נסית ליצור מחיצות קודם כך שראית רק 10GB? דרך איפה?
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר מה לא עובד? מה בדיוק נסית לעשות?איך נסית ליצור מחיצות קודם כך שראית רק 10GB? דרך איפה?הורדתי את מה שנתת לי והוא כותב שהוא לא מתאים לוינדוס שאני עובד בו (אני עובד בXP במחשב הזה ומה שנתת לי מתאים ל98)מה שעשיתי במחשב השני זה להכניס דיסק היתחול של וינדוס 98, לעשות FDISK ושם לחלק למחיצותפשוט למחוק הכל (גם ככה הכל היה מחוק) ולעשות חדשות, אבל זה מקציב לי רק 10 ג'יגההוא כותב שהטוטל סייז זה 10 ג'יגה, מה שאמרת זה הגיוני ויתכן שזה בגלל שהגירסא לא תומכת, הבעייה זה עכשיו אני אני מסדר את מה שהבאת לי להוריד שיעבוד אצלי?אין אפשרות אחרת? (הוינדוס XP שלי לא נותן לעבוד בתור דיסק היתחול)
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים תשתמש בדיסקט אתחול הזה:http://ephemeral-designs.com/downloads/boot98se.exeיש בו תfdisk המתוקן*שים לב שfdisk מגביל למערכת קבצים fat32 אם אתה רוצה ntfs אז תעלה תהתקנה של הוינדוס ומשם תיצור תמחיצות או שתשתמש בתוכנה של היצרן דיסק קשיח*
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים הכוונה היתה שתעתיק את ה-fdisk מהלינק שנתתי לך במקום ה-fdisk שיש לך בדיסקט ותפעיל אותו בדוס.
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים *שים לב שfdisk מגביל למערכת קבצים fat32 אם אתה רוצה ntfs אז תעלה תהתקנה של הוינדוס ומשם תיצור תמחיצות או שתשתמש בתוכנה של היצרן דיסק קשיח*הוא לא מגביל כלום, למעשה הוא לא קשור לזה כל כך.הוא רק מחלק לך את הכונן למחיצות. את סוג טבלת הקבצים אתה קובע ע"י האתחול ( Format ) שאתה עושה למחיצה.פורמט רגיל דרך דוס עושה לך אותו ישר FAT32 אך בחלונות אתה יכל לבחור בין FAT32 ל NTFSכמו כן קיימת הפקודה Convert הממירה ל NTFS.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מחבר טוב הורדתי את הדיסקט שאמרתם לי (זה שצריך להתקין בוינדוס 98)הלכתי לחבר שיש לו וינדוס 98 ועשיתי דיסקט היתחול משם אחרי שעידכנתי לו את הווינדוס עם ההורדה הזאתועדיין זה לא עובד, עדיין מראה רק 10 ג'יגה אפשרייםוהקישור השני של הדיסקט היתחול שנתנו פה לא עובד, הוא אומר שגיאה באיזה שלב
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים אני אחזור על זה שובאתה צריך להכין דיסקט על 98 ולהחליף את ה-fdisk.com שעל הדיסקט בקובץ שיש בלינק שנתתי לך.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מחבר אני אחזור על זה שובאתה צריך להכין דיסקט על 98 ולהחליף את ה-fdisk.com שעל הדיסקט בקובץ שיש בלינק שנתתי לך.אני לא מבין, הלינק שנתת לי זה קובץ EXE שמעדכן בכלל את הוינדוס.בוינדוס XP הוא בכלל לא עובד ובוינדוס 98 הוא עובד.הפעלתי אותו בוינדוס 98 עשיתי דיסקט היתחול וכלום לא השתנהאיזה קובץ לשנות? אתה יכול לשלוח לי אותו במקרה?
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים בעעעעעעמצטער, זכרתי מאמר אחר של מיקרושיט שם היה הורדה ישירה של הקובץ fdisk.exe ולא עידכוןאני אחזור אליך עם תשובה
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים אולי תשתמש ב free fdisk ? http://www.23cc.com/free-fdisk/ היא לא תעשה לך בעיות של 10GB זה בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.