עבור לתוכן

סימתי את המוד הרישון שלי (יש תמונות), מוד תעלת אורור מקרטון (מוד ב0שקל) :)

Featured Replies

פורסם

מוד נחמד ויפה ושמים לב שיש פה כמה שלא מבינים קצת את הענייין

אתה אףףף פעעם לא עושה משהו מבלי לנסותו על יבש קודם אתה בונד דגם מחומר זול (ולא יפה ) ורואה את התוצאות אם שווה להשקיע ורק!! אז אתה יוצר את זה מחומר יפה ובצורה מיוחדת שכזו ...

הייתי ממליץ לך לנסות להשיג חתיכת אלומיניום כי אז האוייר יתקרר עוד טיפה וזה גם יותר יפה!! :cool2:

ואת האטימה -> תוריד אני לא חושב שזה עד כדי ככה מועיל .......

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוד ב0 שקל, ששווה 0 שקל. התעלה שהכנת היא פשוט חסרת תועלת, ובנוסף לעובדה שזה פשוט מכוער, אני לא מבין למה טרחת בכלל. תעלת איורור שבנית חוץ מלחסום אוויר לחלקים שבאמת צריכים אותו, ולכער את המארז, לא עושה כלום. ועל הסתימות הלא קשורות בכלל אין לי מה להגיד, אני לא מצליח בכלל להבין מה גרם לך לחשוב שזה רעיון חכם? Hell התמונות של המוד לא שוות את המקום שהן תופסות בשרת, צריכים לשלוח אותן לSreenSavers תחת הכותרת מה לא לעשות עם קרטון, מחשב ויותר מידי זמן פנוי על היידיים...

זה שזה מוד ראשון לא מתרץ זאת, אם אתה רוצה לעבוד עם היידיים לך שחק בלגו, אם אתה רוצה לעשות מודינג ולא מסוגל לחשוב על משהו שאשכרה יהיה שווה את הזמן, ואני כבר לא מדבר על הזמן שלך, אלא על האנשים המסכנים שצריכים לחשוב על הדרך הכי מנומסת להביע את דעתם על עבודת כפיך, שלא תסתכם בלקרוא לך אידיוט בפנים. תעשה מודינג מוכר, עיגול כבלים, חלון, קפיצה מקומה שישית תוך צריחת I belive i can fly, אבל Damn לא חסימה של כל חור במארז המסכן שלך בסלוטייפ כמו שעשה איש אחד נחמד בפרק של Xfiles שהכין את הקן שלו ל70 שניים הבאות, ודחיפה של חתיכות קרטון שיראו כאילו הומלס התנחל במארז שלך.

פורסם

מוד נחמד ויפה ושמים לב שיש פה כמה שלא מבינים קצת את הענייין

אתה אףףף פעעם לא עושה משהו מבלי לנסותו על יבש קודם אתה בונד דגם מחומר זול (ולא יפה ) ורואה את התוצאות אם שווה להשקיע ורק!! אז אתה יוצר את זה מחומר יפה ובצורה מיוחדת שכזו ...

הייתי ממליץ לך לנסות להשיג חתיכת אלומיניום כי אז האוייר יתקרר עוד טיפה וזה גם יותר יפה!! :cool2:

ואת האטימה -> תוריד אני לא חושב שזה עד כדי ככה מועיל .......

אלומיניום? חשבת על האפשרות שזה יעשה קצר? זה גם חוסם אורור של חצי מהלוח וזה לא טוב... קיצור תוריד את זה..

פורסם

לא יפה להגיד את זה אבל זה מיותר תוריד את זה ותציל את מה שנשאר מהמארז המסכן שלך.

פורסם
  • מחבר

"לא אוזר, מיותר, חבל על זה, חבל על הכול, סתם קקי של דבר" פשש ואתם יודעים...זה שלי זה מוריד 2-4מעלות זה כנירה סתם שהbios שלי מדמין דברים סבבה

אתם יודעים מה, בו נדמין שניה שאני כותב את המילים האילו:

"הורדתי את הכול"

ואחשב אתם תוחלו להיות מפסותים, את שלכם עסיתם, אני את שלי עוד לא סימתי ותהיוא בתוחים שמה שזה לא יהיה זה ישאר איתי וממש לא פו, כי רוב רובה של הקהילה הזו פשות זבל זבל מסריח שלא שווה לבזבז את הזמן בלכרב אלו...אזבו הוא אפילו לא שווה את ה bandwith שאני אחשב יבזבז בלחיצה SEND אז שיהיה לכם FUCKING GOOOD DAY ושלום ולא להתראות נמעסתם עלי יבני @!#!

*כן, יש פו גם כמה אנשים טובים, אבל אפשר לספור אותם על יד אחת\שתים ומבחינתי עם 100דגובות של בני זו@# לא שווה בכלל להשקיע תזמן בלכתוב אותם אז אני ממש לא חוזר לפו...

בי

פורסם

i have noting to say ....

PhoenixBoy : אתה שמעת אוית שאני אורמ שהלוח אלומיניום צריך לגשת על ללוח ???

יש את החריצי PCI שמונעים ממש לקר דברים מסויימים

ואפשר גל לעשות ככה שזה לא ייקצר אם טיפה תחשוב ...

לכולם :

אולי שחכתם את הייחוד של מודינג אבל העיקר כאן הוא לחשוב מעט מחוץ לקופסא ומה שאתם עושים פה זה דווקא דיי מאוד בתוך הקופסא.....

תעשה מודינג מוכר, עיגול כבלים, חלון, קפיצה מקומה שישית תוך צריחת I belive i can fly, אבל Damn לא חסימה של כל חור במארז המסכן שלך בסלוטייפ כמו שעשה איש אחד נחמד בפרק של Xfiles שהכין את הקן שלו ל70 שניים הבאות, ודחיפה של חתיכות קרטון שיראו כאילו הומלס התנחל במארז שלך.

מקוריות ??? שמעת פעם את המילה ?

פורסם

תצטט גם את מה שמגיע לפני זה, אם לא מצליחים לחשוב על משהו נורמאלי לבד, או שמתייעצים, או שמתחילים עם משהו פשוט ומוכר כדי לקבל ניסיון.

בן אדם שלא עיגל כבל בחיים שלו, ולא עבד עם דרמל לא צריך לקפוץ ישר למיים, בשביל זה יש רעיונות כללים למודינג שמופיעים בכל מארז ממודר, לא חייבים להעתיק בול את הצורה שלהם, מספיק רק הקונספט.

פורסם

"לא אוזר, מיותר, חבל על זה, חבל על הכול, סתם קקי של דבר" פשש ואתם יודעים...זה שלי זה מוריד 2-4מעלות זה כנירה סתם שהbios שלי מדמין דברים סבבה

אתם יודעים מה, בו נדמין שניה שאני כותב את המילים האילו:

"הורדתי את הכול"

ואחשב אתם תוחלו להיות מפסותים, את שלכם עסיתם, אני את שלי עוד לא סימתי ותהיוא בתוחים שמה שזה לא יהיה זה ישאר איתי וממש לא פו, כי רוב רובה של הקהילה הזו פשות זבל זבל מסריח שלא שווה לבזבז את הזמן בלכרב אלו...אזבו הוא אפילו לא שווה את ה bandwith שאני אחשב יבזבז בלחיצה SEND אז שיהיה לכם FUCKING GOOOD DAY ושלום ולא להתראות נמעסתם עלי יבני @!#!

*כן, יש פו גם כמה אנשים טובים, אבל אפשר לספור אותם על יד אחת\שתים ומבחינתי עם 100דגובות של בני זו@# לא שווה בכלל להשקיע תזמן בלכתוב אותם אז אני ממש לא חוזר לפו...

בי

להתראות

פורסם

טוב הת'רד הזה עבר כל גבול ועצוב שבסוף חבר בקהילה הודיע שהוא לא יחזור לפה בגלל תגובות שלכם.

מה שרציתם להגיד יכלתם להגיד בדרכים יותר תרבותיות ובונות, לא צריך לצעוק כל דבר......

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים