עבור לתוכן

סימתי את המוד הרישון שלי (יש תמונות), מוד תעלת אורור מקרטון (מוד ב0שקל) :)

Featured Replies

פורסם

אוקיי סבבה אם זה שיפר לך את המעלות והוריד את הרעש משמעותי!

אז אחלה רעיון מקורי ביותר....

אם זה לא הוריד משמעותי אז כדאי שתוציא את זה ...

ושאני אומר משמועתי אני מתכוון 5 מעלות +

אני עף לישון אז נראה עידכון מחר...

• תגובות 53
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה מאד למוד ראשון .

אבל להשאיר חלק מהלוח ללא אוורור זה לא טוב, מה עוד שאין לך חיווי טמפ' שם .. יכול להתחמם מדי ולא תדע.

לדעתי איטום המארז לא משנה כי המאוורר מקדימה מכניס אויר בכל מקרה.

מספיק להביא אויר חיצוני למעבד.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

האמת חשבתי לסים באזור המנותק slot blower שיש לי אבל

1 הוא עוסה דיי ארבה רעש (אבל לא מציק)

2 הוא דוחף כולכך ארבה cfm שהוא ידפוק את האורור לגמרי בכול המארז, הוא באיזה 34DBa דוחף משהוא כמו 150cfm החוצה מהמארז כך שלא ממש משנה איפו אני סם אותו כול האויר במארז תס אלו ויוצא משם, פעם שניסיתי להשתמש בו סמתי אותו עליד הכרטיס מסך, הוא לאומת זות התחמם ב כ 4מעלות והמעבד באיזה 10 אז הוצתי את הblower הזה

ובקשר למה שאתה מדבר, על המנהרה ההיא שמגיה למעבד, שמע זה קצת יותר קשה ממה שיש לי אחשב כי צריך לבנות ממש מנהרה מלאה כולל כול הכירות, לי פו אחשב יש רק 2קירות וגם צריך משהוא תיפה יותר מוצלך מהקרטון הזה כי לא יהיה ניתן לחבר אותו כמו שצריך לעזור ההוא,

תגידו, מישהוא פו רעה פעם את הצינור של האויר הם שיוצא ממיבש כביסה החוצה? אני חושב שעולי אני יסיג אחד כזה וכחה יצור מנהרה אמיתית בין המאורר הקידמי למעבד, מה אתם חושבים?

עגב אני מצרף תוחנית של המארז שלי אחשב, החלק האדום הוא ההפרדה ו ה Xים הם האזור שמאורר לא צריך יותר לאויר אויר אליהם יותר

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
מישהוא פו רעה פעם את הצינור של האויר הם שיוצא ממיבש כביסה החוצה? אני חושב שעולי אני יסיג אחד כזה וכחה יצור מנהרה אמיתית בין המאורר הקידמי למעבד, מה אתם חושבים?

זה טוב , לדעתי זה יותר יעיל ויותר אסתטי עם הצינור הזה...שווה לך לנסות.
פורסם

זה נורא מכוער.. לא יפה.. וממש נראה לי לא עוזר לשום דבר.. והפך מזה.. רק גורם נזק...

יש לך הרבה שגיאות כתיב.. ואני מתבייש להגיד שיש לנו אותו מארז..

ולאחד מהאנשים פה.. אמר שיש למארז הזה פוטנציאל.. נכון מאוד.. ניצלתי כל אחוז מהפוטנציאל הזה... :D

אבל מה הקשר שהוא משעמם?... הוא בא ככה...

בקיצר.. מוד מכוער ולא טוב לדעתי..

פורסם

מה זה הדבר הזה בפרונט של המארז ? ::)

תוריד את הגריל המובנה של המארז מאחורה,הוא חוסם את יציאת האויר,והקרטון ששמת לא תורם לשום דבר..

פורסם

זה נורא מכוער.. לא יפה.. וממש נראה לי לא עוזר לשום דבר.. והפך מזה.. רק גורם נזק...

הוא כתב שזה לא מוד של יופי אלא יעילות, ולפי מה שהוא אומר אז גם זה יעיל

יש לך הרבה שגיאות כתיב.. ואני מתבייש להגיד שיש לנו אותו מארז..

והוא כבר כתב שהוא דיסלקט וזה לא כאילו הוא עושה את זה בכוונה.

ולאחד מהאנשים פה.. אמר שיש למארז הזה פוטנציאל.. נכון מאוד.. ניצלתי כל אחוז מהפוטנציאל הזה...  :D

אבל מה הקשר שהוא משעמם?... הוא בא ככה...

בקיצר.. מוד מכוער ולא טוב לדעתי..

שוב, נבנה ליעילות וזה מה שנדב רצה והצליח לעשות.

אני דווקא אהבתי, אמנם לא הכי אסטטי אבל פשוט ויעיל לפי מה שנדב אומר.

פורסם
  • מחבר

פשש איזה אנשים נחמדים יש פו, וללאה זה הקהילה החי מצחיקה שיצה לי לראות

חצי מהאנשים פו הם אנשים טובים אוזרים מדברים מבאים רעיונות ולאומת זות החצי השני ...אפילו לא צריך לפרט חח

SixKiller, אז נצלתה את כול הפונתציל, למה שלא תביא גם קצת תמונות?

עגב guy123 אתה יודע בכלל על איזה אתר דיברתי?, כי כול ה post's שהובילו לשם נמחקו כולל המשתמש שהספים אותם

פורסם

guy124, ההודעות הלא קשורות נמחקו, אני מקווה שהמקרה לא יחזור שוב

פורסם

רק לי התמונות לא עובדות ?

תוכל להעלות את זה למקום כמו וולאה ?

פורסם

נסה להעתיק את הלינק לשורת הכתובת בדפדפן חדש

פורסם
  • מחבר

ממ קצת מוזר, ניסיתי לפתוח את התמונות אחשב דרך השרת ההוא ופתאום אני רואה שאני לא יחול...מוזר ...וללאה את אומר, תאמת לא ממש מצתי איפו אני נרשם שם בשביל לכבל שתח אחסון אתם את יחול להביא לינק אני יעלה שוב את התמונות (30MB :\)

פורסם

http://friends.walla.co.il/

יכול,מצאתי,איפה,לקבל,שטח,איכסון,יכול :xyxthumbs:

תרשם ותעלה פשוט אם אני לא טועה יש תעבורה מוגבלת בובסמבה הזה..

פורסם

אחי אם זה עובד לך ומשקיט לך את סביבית המחשב

אז שיהיה לך לבראיות :xyxthumbs:

אבל מה תעשה עוד כמה שבועות שיצטבר לך בתעלה שלך מלא מלא אבק...?

לדעתי אתה צריך לחשוב על תעלה חדשה הניתנת לפירוק מהיר כדי שתוכל לנקותשם את כל העסק...

אחלה יוזמה לקחת :xyxthumbs:

:hat:

פורסם

בואנה . אני מבזבז את זמני עליך . ואל תסתתר מאחורי הדיסלקציה .

אמרתי לך גם בפורום OC . תעשה תעלה ישר למעבד כדי שיקבל אויר קר וכל היתר לא חשוב כי לא מרעיש , נכון ?

אמרתי לך לעשות ניסוי עם קרטון - עשית, אבל משהו אחר.

תיקח קרטון חזק או דיקט כתמיכה ותחבר לדופן של תיבת ההארדדיסק . ועליו תשב התעלה. אפשר ליצור צלעות חיזוק .

ואז תראה כמה התקרבת לתוצאה עם המאוור הביתי שהיא הסופר-מקס שאפשר עם ההיטסינק הנכחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים