פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים ברשותי נתב אלחוטי D Link DI +614בנוסף ברשותי כרטיס רשת אלחוטי DWL 650+ ללפטופהכל עובד מצויין.כעת ברצוני להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת,אך מכיוון שהוא מרוחק מהנתב האלחוטי, עלי לצייד גם אותו בכרטיס רשת אלחוטי, במקום חיבור ישיר עם כבל רשת.על איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אתם ממליצים ?תודה.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים קנה את מה שמתאים לרשת שלך, אין ממש מה להמליץ פהאני גם לא חושב שלהרבה אנשים פה יש הרבה ניסיון עם הציוד האלחוטי שנמכר בארץ
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים הנתב שלך הוא b, אבל גם תומך באחת הטכנולוגיות שמאפשרות להכפיל את רוחב הפס. אתה יכול לקנות כרטיס b כלשהו, וזה יעבוד ב11Mbps או כרטיס שתומך בטכנולוגיה הזו (אפשר את המכשירים המתאימים של dlink, זה יחסוך שאלות של תאימות), זה יעבוד ב22Mbps, ויותר מזה לא תוכל לנצל, אין סיבה לקנות ציוד שתומך בg. חוץ מזה, אני יכול להמליץ לך לקנות USB ולא PCI, מניסיון זה יותר נוח, כי זה נותן לך למקם את האנטנה בנוחות איפה שרק תרצה, במקום לשים אותה מאחורי המחשב, שזו בד"כ האופציה הכי גרועה מבחינת קליטה
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מחבר OK, תודה רבה לך, אשמח מאוד אם תוכל להמליץ על משהו ספציפי (לינק לקניית מוצר יהיה מצויין :))
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים אני לא אוהב להמליץ על ציוד שאין לי ניסיון איתו, אבל אתה יכול לקחת את הDWL-120+ של D-link, הוא הכי יתאים לרשת שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.