עבור לתוכן

האם 300AR-T מסוגל להחזיק כזאתי מערכת ?

Featured Replies

פורסם

אוקיי , יש לי את המערכת הבאה :

AMD 2000@3000 2230MHZ 223X10 1.75V 61W

EPoX 8RDA3i @ 446MHZ

Samsung 512MB PC3200 @ 446MHZ 2.8V

PowerColor RADEON 9800PRO @ 412/730

CDROM 52

CDRW 52X32X52

2 hardisks , WD 30GB + WD 40GB

2 led fans , silencer , blue cold cathode

וששמתי אתמול את הכרטיס במחשב במקום ה9600 שלי הוא עשה בעיות , שהקטודה הייתה כבוייה הוא היה עובד ושהקטודה דלקה הוא לא היה מעלה את המסך , היום בבוקר הדלקתי את המחשב עם הקטודה והכל עובד מצויין , ואפילו ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב ועדיין עובד מצויין , השאלה היא אם זה לא מעמיס עליו ואם זה לא יהרוס אותו או משהו , הספק חדש לגמרי(חודש)

פורסם

עדיף לקחת ספק יותר חזק אולי 380W ומעלה כדי להיות בטוחים...

אני חושב שלפי הסימנים רואים שהוא לא מספיק חזק וזה מכביד עליו רק שהוא לא ישרף ויקח לך משהו איתו...

פורסם
  • מחבר

כסף לספק אין לי , אבל יש לי 400W KSP בצד... , נראה לי שאני יקמבן שני ספקים...

פורסם

תיזהר לך! הדבר הזה גם קרה לי על מערכת יותר חלשה עם הספק הזה. בהתחלה זה התנהג ככה .. לעיתים רחוקות עשה בעיה ואז פתאום אחרי ריסט הכל בסדר אבל אז זה כבר בא לעיתים יותר תכופות ובסוף הספק מרים ידיים. לך על ספק יותר חזק, ואני ממליץ לך ספק עם מותג (כמו הTT 410W שאני קניתי והוא עושה את העבודה).

פורסם
  • מחבר

עד שיהיה לי כסף אני יחבר את ה9800פרו לספק נפרד(400W של KSP)

או שאני ינסה בעצם עכשיו לחבר את ה400W לבד בלי כלום...

עריכה :

אוקיי , חיברתי חפיף את ה400W של KSP מחוץ למארז , והוא מפעיל הכל והכל עובד מצויין , מה אתם מציעים לי לעשות?

פורסם

לחבר את הHec למה שיקר וחשוב במחשב, (MOBO,MEMORY,GPU וכו'..)

ואת הKSP לחבר לסידירומים,מאווררים,קטודות וכל הפיצ'יפסקעס.

פורסם
  • מחבר

את הKSP אני יחבר רק לכרטיס מסך וזהו , הוא לא ישרף סתם ככה מכרטיס מסך בלבד כי זה בקושי לוקח חשמל... , מה שכן , אין לי מושג איך לעשות ששני הספקים ידלקו בו זמנית , אני יודע איך להדליק ספק ללא לוח אם(ירוק+אחד מהשחורים) , אבל לא יודע איך להדליק אותו ביחד עם אחד אחר ולצמיתות(אפשר לשים מפסק אבל הכבלים של החשמל כל הזמן מתנתקים מהחיבור של הATX...

נראה לי אני ישאר עם הHEC ככה שלושה-ארבעה חודשים ויקנה ספק חדש...

פורסם

תחלק פלאיירים יומיים וקנה ספק חדש.. :silly:

פורסם
  • מחבר

יש לי רק בעיה אחת , איפה אני ישים אותו :P , יהיה לי בלאגן רציני ביותר , לא נראה לי שאמא תאהב את זה , טוב בכל מקרה , נקנה מפסק(או נמצא) ונמצא כבלים מתאימים , וזהו...

פורסם

אני כבר שנה עובד עם אותו ספק

A64 3000+

abit kv8 max 3

ti4600

שני הרדיסקים

שני סידירומים

שתי קתודות

חמישה מאווררי מארז

הכל פועל מעולה והמתחים יציבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים