עבור לתוכן

מחפש משחקים טובים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!!

אני מחפש משחקים למחשב עם כרטיס מסך intel משחקים שיהיו גם טובים הכי חשוב!

פורסם

שלום לך וברוך הבא לפורום! :welcomeani:

אני לא כל כך רוצה לאכזב אותך , אבל נראה לי שעם הכרטיס מסך שלך לא תוכל לשחק במשחק יותר גדול מאשר הפינבול של הווינדוס.

איזה כרטיס מסך יש לך בדיוק? לא רק ינטל...תהיה יותר ספציפי(לא שזה ישנה יותר מדי)

וגם איזה סגנון משחקים אתה אוהב?

פורסם

בולשיט, משחקים זה לא רק יריות.

באינטל, יצרנית כרטיסי המסך מספר 1, לא טיפשים, הם יודעים מה הם עושים. אתה יכול בלי בעייה לשחק משחקים כמו Sims1, Civilization 1-2-3, Simcity3000, Red Alert 2, Quests כל אחד מהם משחק מעולה, ויש עוד מלא אחרים טובים, ותחשוב כמה מעט שילמת כל היציאת וידיו שלך! חבל רק שכנראה שתצטרך לשנות את הטעם שלך שיתאים למה שאתה מסוגל להריץ.

פורסם

מה הקשר ליריות?

הכרטיס הזה לא מותאם לעבד יותר מדי גרפיקה , זה לעבודות משרדיות.

משחקים כמו שאתה ציינת הוא יפעיל , אבל הוא יצטרך לשחק רק במשחקים מסוג דומה לזה , ולא יותר מזה.

אם הכוונה שלו לשחק במשחקים החדשים של היום אז הוא יכול לשכוח מזה וגם "יצרנית כרטיסי המסך מס' 1" כי זה פשוט לא ילך.

כמו כן , הוא לא ציין באיזה סוג משחקים הוא מעוניין , ככה שאי אפשר לדעת מה להציע לו.

פותח הת'רד - אנא ציין את סוג המשחקים שאתה מעוניין לשחק בהם.

פורסם

בולשיט, משחקים זה לא רק יריות.

באינטל, יצרנית כרטיסי המסך מספר 1,

אממממ... מתי בדיוק ATi ו Nvidia פשטו את הרגל ? :screwy:

מאיפה הבאת את היציאה הזאת ??!?!?! אפילו במעבדים להגיד שהם הכי טובים זאת כבר הגזמה

פורסם

יש להם את הנתח שוק הכי גדול, בהפרש ענק. נכון, זה בגלל שרוב המחשבים שנמכרים לא מיועדים למשחקים חדשים, אבל זה עדיין לא אומר שאי אפשר לשחק עליהם משחקים בצורה סבירה לגמרי.

פורסם

אפשר בהחלט לשחק עליהם במשחקי יריות ישנים מעולים כמו Half-Life ו-Deusex. כרגע אין משחק יריות המשתווה באיכותו לשני אלה, לפחות עד HL2..

פורסם

טוב, תפסיקו להרוס לבן אדם את הדיון. תתווכחו בפרטי! :nono:

לפותח הת'ראד, ציין גם ז'אנר אהוב, ויעזור גם מפרט כמה שיותר מפורט של המחשב.

פורסם

מצטרף לבקשה יש לי 5200 מחפש גם משחקים של השלוש שנים האחרונות-פעולה ספורט ומירוצי מכוניות

פורסם

IGNITION, DEMOLITION DERBY היו שניים חזקים ביותר! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים