פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים אני מנסה להיתחבר דרך ICQ במחשב שחסמו את הפורט של ICQ (5190)אז איך אני בודק איזה פורטים פתוחים יש לי במחשב על מנת שאני אוכל להיתחבר
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מחבר לא עובדניסיתי לעשות netstatאבל הוא מראה לי רק את הפורטים שכבר בשימוש ואני לא יכול להישתמש בהם...אז מישהו יודע איך לפתוח עוד פורטאו לראות את כול הפורטים שפתוחים על המחשב(כולל אלה שלא בשימוש...)
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים ברוב המקרים זה עובד : תראה לא משנה איזה פורטים יש לך פתוחים זה לא כל כך משנה,מה שבאמת משנה זה הפורטים שיש לשרת איסיקיו פתוחים וכמובן שפירוול/ראוטר וכדומה יכולים להשפיע יכול להיות שזה אינטרנט מוגבל כזה שעובד רק אם פרוקסי יש כאלה בכל מני מקומות עסקיים,בדוק הגדרות פרוקסי באינטרנט אקספלורר,ואם יש אז תגדיר את אותו פרוקסי בהגדרות של איסיקיו,ותשאיר תפורט של השרת איסיקיו על 443,ואם הפרוקסי תומך ssl אז תצליח להתחבר תן קצת יותר מידע ,יש ראוטר/פירוול?
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מחבר אז ככההחברה שאני עובד בהחסמו את הדומיין של האי סי קיוהגדרתי פרוקסי חדש והצלחתי להגיע לאתרואני מריץ את הICQ2Goיש לי שם אפשרות לזיהוי אוטומטי (לא עובד)אפשרות של HTTP (לא עובד)ואפשרות להגדרה ידנית של פורטאין פה פיירוול או משהו בסגנון ולפני שחסמו את הדומיין נכנסנו חופשי לזהאז איזה פורט אפשר להגדיר שם?ובקשר לפורטים של האי סי קיו אני חושב שהכול פתוח מ 1024- 65000 (לא זוכר בדיוק)
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים לא הבנתי ,ניסית להגדיר פרוקסי באיסיקיו או לא? (ואני מתכוון להגדיר לא רק לשים תהגדרה ולהשאיר בלי שרת פרוקסי ופורט)אם כן ,שמת תפרוקסי של החברה או פרוקסי אחר?לא יעזור לך לשנות פורטים של השרת איסיקיו אם החברה חסמה login.icq.comולא זה לא 1024-65000 ,זה סתם הגזמהתשנה תשרת של איסיקיו ל 64.12.200.89 בהנחה שחסמו רק תשם מארח ולא את האיפי עצמה זה צריך לעבודוכמו שכבר אמרתי תשאיר תפורט על 443
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים יש סיכוי מצויין שחסמו אצלכם את כל הפורטים של השליחה למעט פורטים של HTTP, FTP, דואר או שירותים נפוצים אחרים שתזדקקו להם. במקרה כזה אין לך ממש אפשרות להתחבר לICQ, גם אם תחליף פורטים
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מחבר בגרסא של הicq2goאין אפשרות להגדיר פרוקסי...ואני חושש שבגלל שהגבילו את הדומיין אני לא יכול היכנסאולי אני אנסה להתקין את האי סי קיו לייט ומשם אני יודע שאפשר להגדיר פרוקסיאם למישהו יש עוד הצעות זה דיי יעזורכי אני לא יכול להתקין כול פעם מחדש פה ICQ (זה נמחק בריסט)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.