עבור לתוכן

בעיית עיקוב עליית חלק מקבצי המערכת של הוינדוס בחצי הדקה הראשונה כשהמודם דולק

Featured Replies

פורסם

כשהמודם שלי דולק אז כשהוינדוס עולה לוקח הרבה זמן לmessanger לעלות וגם לאקספלורר למשל אם אני רוצה להכנס לmy computer אז לא קורה כלום כשאני מנסה להכנס אז אני צריך לחכות איזה דקה או משו מהעלייה של הוינדוס כי רק אז הוא נכנס כי הexplorer או משו שקשור אליו רק אז עולה ואם למשל המודם מכובה אז הכול עולה מהר ואפשר להכנס ישר איך שהוינדוס עולה לMy computer מה זה יכול להיות אני חושב אולי שזה בגלל הכרטיס רשת כי כשהמודם מכובה אז גם הכרטיס רשת מכובה איך אפשר לסדר את הבעייה? אולי משו בהגדרות של הbios? אני יודע שהשאלה הזאתי מאוד מוזרה ומבלבלת אבל אני חייב עזרה תודה!!!

הבעייה היא שחלק מקבצי המערכת של הוינדוס מתעקבים לעלות כשהמודם דולק

פורסם

נשמע כאילו יש לך חיבור כבלים קבוע ונדבקת בוירוס

אגב, אין תחליף לכותרת טובה, נסה "בעיית איטיות במחשב כשהמודם דלוק"

פורסם

אכן חיבור קבוע, לדעתי חסר לך זכרון ועולות הרבה תוכנות כבדות יחדיו, כמו אנטיוירוס ותוכנות נוספות - וגם כרטיס הרשת מקבל IP מהמודם.

פורסם
  • מחבר

א)זה לא וירוס כי זה תמיד ככה גם כשאני מפרמט את המחשב

ב)המחשב שלי מעולה ואני לא מהאלה ששמים בסטראטאפ מילאירד תוכנות (אין לי אפילו אנטיוירוס ואני יודע שאין לי וירס כי אני מדיי פעם סורק לוירוסים ואז מוחק את האנטיוירוס) יש לי 2.4b ו512 זיכרון וגם כמו שאמרתי כשהמודם מכובה אז אפשר להכנס לmy computer למשל ישר איך שהוא עולה כמו כן גם כשהמודם דולק אז כל התוכנות עולות חוץ מאיזה משו שכנראה קשור לexplorer.exe כי בגלל זה עד שהוא עולה אני לא יכול להכנס לmy computer וגם הmassenger לא עולה עד שהשמשו הזה שקשור לexplorer.exe עולה...חח סורי שבלבלתי אותכם יותר מדיי וגם כשהיה ליadsl זה היה אותו דבר

ג)זאת לא בעיית איטויות זאת בעייה שחלק מהקבצי מערכת של הוינדוס מתעקבים לעלות כאשר המודם דולק

פורסם

העיקוב נובע כנראה מכך שהכרטיס הרשת שלך צריך לקבל כתובת DHCP מהודם

יש לך במקרה כרטיס רשת ישן?

אתה מנתק את החשמל של המחשב/מודם כשאתה לא עובד עליו?

פורסם
  • מחבר

כן הוא דיי ישן לפני 3 וחצי שנים או טיפה יותר אבל קניתי אותו בערך ב270 שקל כשהוא היה חדש הוא של 3com דגם

3com EtherLink XL 10/100 PCI for Complete PC Management NIC (3C905C-TX)

ואיך זה יכול להיות שרק לי יש עיקוב בעלייה של קבצי המערכת האלה?

ולא אני לא מנתק כלום מהחשמל

פורסם

זה קורה בגלל שהכרטיס רשת מחפש כתובת משרת DHCP ובגלל שהוא לא מוצא כל המחשב מתעקב..

מה שאתה צריך לעשות זה לדעת איזה כתובת IP יש למודם שלך ואז לתת לכרטיס רשת כתובת IP באותו Class כמו הIP הזה..

אם יש לך את ה Eci B-focus 270 אז פשוט תן לכרטיס רשת את ה IP הזה 192.168.1.2. וSubnet 255.255.255.0 והבעיה תיפטר.

פורסם
  • מחבר

המודם שלי הוא מודם כבלים של motorola SB5100 השחור והכרטיס רשת ציינתי בהודעה הקודמת שלי באשכול ואיפה בדיוק אני רושם את המספרי אייפי האלה? בהגדרות של הTCP/IP במאפייניםשל הכרטיס רשת בnetwork connections?

פורסם

או שהלוח או שהכרטיס לא שומרים על המתח כאשר המחשב מכובה מה שגורם לכך שהכרטיס מאבד את הכתובת DHCP שהוא קיבל כל פעם שאתה מכבה את המחשב ולכן כל פעם שהמחשב עולה הוא צריך לקבל את הכתובת מחדש מה שלוקח לא מעט זמן.

אתה יכול להגדיר ידנית אבל זה קצת בעייתי כי כל כמה זמן הכבלים מחליפים IP ואז תצטרך להגדיר הכל מחדש.

רק כדי להיות בטוח שזה זה תעשה כזה ניסוי - נתק את הכבל רשת שמגיע מהמודם למחשב, כבה את המחשב ותדליק אותו שוב. הפעם זה גם מתעקב?

פורסם
  • מחבר

הא באמת סיבוך אז מה אתה אומר הפתרון היחיד זה פשוט לקנות כרטיס רשת חדש? וההגדרות אייפי מכוונים על אוטומטי אם הכוונה להגרדות בTCP/IP

פורסם

לא בטוח שכרטיס חדש יפתור את הבעיה, יכול להיות שזה בלוח בכלל

תעשה את הבדיקה שכתבתי לך בהודעה הקודמת שלי רק לודא שזו אכן הבעיה

פורסם
  • מחבר

תודה אבל הניסוי שהצאת זה בדיוק כמו לכבות את המודם ולהדליק את המחשב וכשהמודם מכובה אז גם הכרטיס רשת לא מתפקד והכול עולה ישר ולא מתעקב הא ודרך אגב לאלו שאמרו שאני בחיבור קבוע ללא חייגן אני עם חייגן וצריך לאמת סיסמא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים