עבור לתוכן

דרושים גרפים על חברת מחשבים X או Y

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך בדחיפות גרפים מספריים על כל חברת מחשבים באינטרנט שיכולה לספק אותם [רק חברות מהארץ בעלות סניפים, ושיהיו בעלות רישיון יבוא מחברות יצור כמו הרקולס וכדומה]. הכוונה היא לגרפים מהחברות - פנדס, פיסיאיץ', זיגזג וכדומה. גרף אחד או שניים יספיקו... לא משנה מה נושא הגרף....רווח / הפסד / השוואות וכו'

מטרת הגרפים היא לעבודה.

תודה מראש,

אבי.

פורסם

מה אנחנו נראים לך כאן הבורסה? :lol:

חוץ מזה כמה חברות בכלל לא מפרסמות את זה.

תתקשר אליהם תשאל. :s07:

פורסם
  • מחבר

תגובה ממש מיותרת..

אתה לא רוצה לעזור פשוט אל תגיב...

אני ניגשתי אליכם משום שזה דחוף ואולי יש חברה שמפרסמת גרפים או משהו כזה לקוני מניות..

פורסם

חבוב,לא נראה לי שמישהו כאן יודע כי אף אחד כאן לא קונה או מוכר מניות.

תבדוק בTheMarker..

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור למניות... אני זקוק לסתם כל גרף כלשהו של החברה... לא משנה איזה רק שיהיה גרף ממוספר.

פורסם

חברות שלא נסחרות בבורסה (ז"א לא חברות בעלות מניות ציבוריות) לא מוכרחות לפרסם את דוחותיהם (בעיקר דו"ח רווח והפסד ומאזן). ולכן הן גם לא מפרסמות את זה.

לכן אם אתה רוצה לדעת מצב של חברה מסויות ואין לך קשרים בפנים (עמוקקק) היא חייבת להיות חברה בורסאית ציבורית, שם חובה לעשות "הרמת מסך".

בהצלחה

נדב

פורסם
  • מחבר

אני רוצה רק גרף מספרי... זה הכול! חייבת להיות איזו חברת מחשבים שמספקת את זה...

פורסם

אני רוצה רק גרף מספרי... זה הכול! חייבת להיות איזו חברת מחשבים שמספקת את זה...

הממ... לא, זה לא מחובתם ולא מן האינטרס שלהם לספק לך כזה גרף. ולכן הם לא יספקו.

יתרה מכך גם אם תבקש זאת מהם אישית (דבר שאנו לא מסוגלים לעשות בשבילך אם תהית) לדעתי הם יסרבו שכן מנקודת ראותם זה לא מעניינך.

פורסם
  • מחבר

אז מה אני יכול לעשות? התבקשתי לעשות עבודה ולתאר את כל התהליך מהמפעלים אל הצרכנים ולתאר מה עובד בדרך ומה משגיח ודרך איפה ומה... את החלק הזה כמעט סיימתי אך אני זקוק לגרף כלשהו שקשור לאחת מחברות המחשבים באינטרנט שמוכרות חלקי מחשב...

אין אני אמור להשיג את זה?

אם אין מצב שאני משיג את מה שאני צריך אז על מה אתם ממליצים לעשות? שיהיה הכי קל לעשייה!

צריך להכין הכול בצורת מצגת עם חייצים המראים מה לאיפה ואיך...

נגיד ככה זה הולך בקצרה :

מפעלים [הרקולס וכדומה] לחברת שליחויות ואז לפנדה ולעוד חנויות בארץ

מפנדה דרך משלוחים מגיע המוצר אל הקונים הפרטיים ובנפרד אל הצבא ואל שאר המקומות [לא ארחיב] וגם מהאינטרנט והטלפון והסניף ישירות אל הלקוחות [הלקוחות באים לקחת את המוצר מהסניף]

משהו בסגנון הזה... אני צריך לציין גם פרסום ועוד מלא דברים אבל זה לא רלוונטי...

אני פשוט צריך גרף כלשהו של אחת החברות [בינתיים תכננתי על פנדס כי יש שם את כל הפרטים חוץ מהגרף אבל אין בעיה לעבור אל משהו אחר כי זה דומה] לא משנה איזו... לא יודע איך להשיג ובגלל זה פניתי אליכם..

פורסם

אתה יכול לנסות לחפש גרף שנוגע לחברה גדולה בחו"ל כמו newegg, compusa ועוד כאלה, את זה בטוח תמצא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים