עבור לתוכן

קניתי עכשיו את הכרטיס מסך הזה:

Featured Replies

פורסם

לא חבל אתה מוסיף עו 4200 שקל אתה מביא כמו שלי ומזה יעופו לך מישחקים עד השמיים...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 40
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שוב, תודה רבה אבל אני מעוניין לדעת גירסא מלאה של כרטיס רנדון שיתאים לי לתקציב של גג גג בהכי לחץ בעולם 600 שקל, תודה רבה!

כנראה שלא שמת לב לתגובה הזו.

ה- 9600P הזה נראה לי קצת מסריח, אבל צריך לבדוק את זה.

עריכה:

התגובה מיועדת לשני האנשים האחרונים שהגיבו לפניי: musari FARKASH7

פורסם

סליחה אבל מה רע בגיגהבייט!? , רוב הכרטיסים שלה באים עם PCB משופרים יותר טובים(בכרטיסים של ATI) , הקירור שלה לרוב יותר טוב מהקירור הרגיל של הכרטיס הנתון , תעשו לי טובה!

פורסם
  • מחבר

חבר'ה !!

איזה בלאגן !!

אני לא מבין כלום יש מישהו שמוכן להגיד לי בדיוק מה לקנות בבקשה עם לינק שאני יבין גם איזה גירסא?

ואני לא מבין מה רע בכרטיס רנדון 9550 256 מגה עם 128 ביט של אקספרט ויז'ן....הוא יותר זול מה-5700LE.

תודה רבה.

פורסם

זה רדאון, לא רנדון.

כרטיסים חלשים..תחסוך קצת ל9600pro

פורסם
  • מחבר

זה רדאון, לא רנדון.

כרטיסים חלשים..תחסוך קצת ל9600pro

:\ אחי זה בעיה בישבילי לחסוך גם ככה תיכננתי לשדרג את המחשב רק ב-1000 שקל והגעתי ל-2000....

בכל מקרה שוב מה רע ברדאון 9550 ואיזה סוג בדיוק(חברה, ופרטים בדיוק איזה כרטיס) של 9600 כדאי לקנות עד 700 גג גג?

תודה לך.

פורסם

אני יסביר לך לא שווה לך לקנות כרטיס ב600 שקל זה פשוט לא משתלם ההבדל בינו לבין כרטיס ב350 שקל לא שווה את המחיר.

תחסוך עוד 50 שקל לך תכסח לשכן את הדשא ותקנה את הכרטיס שהצעתי לך קודם שלפי מה שרשום שם הוא של ATI והוא AIW(מגיע עם הרבה פיצ'רים וחיבורים מעניינים).

בקיצור אין קנייה יותר טובה מזה עד 900 שקל רק תברר יותר פרטים כי המחיר שלו באמת נמוך.

פורסם

musari אתה סתם ביזבזת את הכסף שלך כמו אידיוט עם LGA775 (אאא פרסקוט ) וX800XT כשאפשר של אחרים ב1200 פחות ועם אותם ביצועים ....

ולמה לא לקנות 6800GT

שנותן את אותם ביצועים ב2000 ש''ח פחות +תמיכה יותר טובה בדירקט X וSM3 ??

פורסם
  • מחבר

אני יסביר לך לא שווה לך לקנות כרטיס ב600 שקל זה פשוט לא משתלם ההבדל בינו לבין כרטיס ב350 שקל לא שווה את המחיר.

תחסוך עוד 50 שקל לך תכסח לשכן את הדשא ותקנה את הכרטיס שהצעתי לך קודם שלפי מה שרשום שם הוא של ATI והוא AIW(מגיע עם הרבה פיצ'רים וחיבורים מעניינים).

בקיצור אין קנייה יותר טובה מזה עד 900 שקל רק תברר יותר פרטים כי המחיר שלו באמת נמוך.

טוב, תודה רבה אני יעשה להם טלפון מחר....מה אני אמור לשאול אותם בכלל חח..?

ובשביל עוד 400 שקל אני צריך לקרוע את התחת עוד יומיים בעבודה שלי :\

פורסם

קרע קצת תתחת ותהנה יותר.

מה אתה צריך לשאול תאמת שלא הרבה זה AIW אז זה אומר שזה חייב להיות או של ATI או של שפיר שתיהם חברות מעולות(אותו דבר בעצם לפי מה שאני יודע שפיר מייצרים את הPCB לכרטיסים של ATI).

שאל כמה זמן אחריות ואם הוא חדש(לא נראה לי שימכרו ישן) בכול מקרה כדאי להזמין את הכרטיס הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה אני יזמין :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים