עבור לתוכן

נפתר... תודה לכולם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!

לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה.... מקסימום תגידו לי באיזה פורום אני כן יכול לפרסם את זה....

בכל אופן...אני מוכרח לקנות מארז חדש, הצלחתי להקציב בשבילו 600 שקל.

הדרישות שלי למארז הן שישמור את כל הרכיבים מקוררים כי כרגע יש לי בעיית התחממות רצינית. חשבתי ללכת על הסופרטאלנט אבל אני חושב שהספק שלי לא יחזיק מעמד אם אני אוסיף לו עוד מאווררים... (אני כמעט משוכנע שהוא ג'נרי) אז אני חושב ללכת על המארז הזה :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5508 כי הוא בא עם ספק.

אני סה'כ צריך להוריד את הטמפרטורות ב-8 מעלות אני חושב (עכשיו אחרי מאמץ הוא מגיע ל49 מעלות וזה אחרי שהמארז חצי פתוח ויש מזגן ומאוורר גדול מאוד עליו... כלומר שאם לא היה את כל זה הטמפרטורה בטח הייתה מגיעה ל-55 מעלות אחרי שיא המאמץ).

אתם חושבים שהספק של המארז החדש הזה יחזיק את המחשב שלי ? (פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, 512 מגה-בייט זיכרון וראדון 9800 פרו ) +כל המאווררים החדשים? או שאתה יכולים להמליץ לי על משהו אחר....

מה שכן, תזדרזו בבקשה, אני רוצה להזמין משהו מקסימום עד יום ראשון...

פורסם

דבר ראשון הספקים שמקבלים עם הריידמקס הם סופר ג'נריים

דבר שני אני לא ממש אוהב את הבניה של המארזים האלה ואני לא כל כך ממליץ עליהם

מאוררים ג'נריים לא מעמיסים על הספק, גם לא מאוררי לדים וכו (מה שיותר כבד זה מאוררי סמארט פאן ו120ממ למינהם)

אני ממליץ על מארזי COOLERMASTER\ANTEC, תחפש דגמים שנכנסים לתקציב שלך (רוב המארזים שלהם עוברים בהרבה את התקציב אבל יש כמה דגמים זולים יותר)

עקרונית אין הרבה מה לחשוב, העיקר שתיהיה זרימת אוויר טובה (לא חייבים 7 מאוררים, מספיק 2-3 גדולים (120ממ) וטובים (שיזרקו הרבה אוויר))

מומלץ לקחת מארז אלומיניום איכותי ולא פח רגיל

פורסם

ב-600 ש"ח ניתן לקחת מארז Compucase מדגם CI-6920 המגיע עם ספק 400W איכותי ומאוורר 120 מ"מ + עוד מאוורר 120 מ"מ פשוט של TT.

פורסם
  • מחבר

מאוררים ג'נריים לא מעמיסים על הספק, גם לא מאוררי לדים וכו (מה שיותר כבד זה מאוררי סמארט פאן ו120ממ למינהם)

אני ממליץ על מארזי COOLERMASTER\ANTEC, תחפש דגמים שנכנסים לתקציב שלך (רוב המארזים שלהם עוברים בהרבה את התקציב אבל יש כמה דגמים זולים יותר)

עקרונית אין הרבה מה לחשוב, העיקר שתיהיה זרימת אוויר טובה (לא חייבים 7 מאוררים, מספיק 2-3 גדולים (120ממ) וטובים (שיזרקו הרבה אוויר))

אני יכול ומוכן להוציא מקסימום 700 שקל...

אני חיפשתי מארזים של החברות שאמרת, אבל לא מצאתי משהו טוב בפחות מ-700...

אני לא בטוח אם אני צריך ספק או לא... איך אני יכול לדעת מה יש לי?

ב-600 ש"ח ניתן לקחת מארז Compucase מדגם CI-6920 המגיע עם ספק 400W איכותי ומאוורר 120 מ"מ + עוד מאוורר 120 מ"מ פשוט של TT.

יש לך לינק למוצר?

פורסם

זה המארז שהאדון מעלי מדבר עליו

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6077

אבל לדעתי משלמים יותר על העיצוב שלו, יש דגמים זולים יותר שאמורים לתת את אותם ביצועי הקירור.. ככה שלדעתי זה לא בדיוק ה-מארז אבל נחמד מאוד

מארזי אנטק בסידור מהזול ליקר:

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_114&page=1&sort=5a

מארזי קולרמאסטר בסידור מהזול ליקר:

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_862&page=1&sort=5a

פורסם

ווטוס אשמח עם תאיר את עיניי מאיפה אתה מבסס את השטות הזאת שהספק של רדימקס "סופר ג'נרי"?

קראת ביקורת על הספק איפשהו?

כי בגל ביקורת בחול על המארז של רדימק מצויין לטובה הספק, וגם כל הביקורות על הספקים האחרים של הם מקבלים תשבוחות וביקורות מעולות.

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על המארז הזה?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=7313

הספק שלו יחזיק את המפרט שלי? (פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, 9800 פרו, 512 זיכרון, לוח אם brownsville 2)

והמאווררים כבר כלולים? או שצריך לקנות אותם בנפרד? והאם יש מקום לעוד מאווררים?

פורסם

מארז נחמד עם ספק 350W של אנטק היכול להחזיק ללא בעיה את המפרט שלך. מגיע עם מאוורר 120 מ"מ סטנדרטי ועם אפשרות להרכבת מאוורר 80 מ"מ בפרונט.

עם זאת הייתי ממליץ על ה-Compucase שהצעתי או על SLK3700AMB של Antec לפחות אם אתה רוצה אוורור טוב בפנים.

פורסם
  • מחבר

מארז נחמד עם ספק 350W של אנטק היכול להחזיק ללא בעיה את המפרט שלך. מגיע עם מאוורר 120 מ"מ סטנדרטי ועם אפשרות להרכבת מאוורר 80 מ"מ בפרונט.

עם זאת הייתי ממליץ על ה-Compucase שהצעתי  או על SLK3700AMB של Antec לפחות אם אתה רוצה אוורור טוב בפנים.

כלומר שיש בו רק מאוורר אחד?? את השאר אני צריך לקנות???

פורסם

נכון מאד :)

למען האמת, גם מאוורר 120 מ"מ אחד מספיק למערכת כמו שלך אם אתה לא מתכנן איזה אוברקלוק רצינית, כך שאני לא רואה בזה דבר שיכול למנוע ממך לקנות מארז זה או אחר, כמו כן תמיד אפשר להוסיף בהמשך מאווררים.

פורסם

ETB , הוא מבסס את זה על דברים שאני אמרתי , חבר שלי קנה את הריידמאקס עם הספק , לספק יש שני מאוררים והוא נראה מרשים והכל! , אבל המתחים שלו פשוט זוועתיים! , הסטיות שם מגיעות ל30-40אחוז ויותר! , בקיצור , אם יש לך ספק כזה , אל תצפה לאוברקלוק טוב(בכלל לא טוב) , וגם תצפה שהמחשב ישרף לך איפהשהוא בשנה הקרובה...

פורסם

לבסס חוות דעת על ספק על פי נסיון של בן אדם אחד לא ממש עושה צדק עם הספקים של רדימקס, אולי הוא נפל על ספק פגום.

קראתי לא מזמן שתי ביקרות על שתי ספקים של החברה בהספקים שונים של 400W והשני 520W, והם פשוט מציגים ביצועים של ספקי high end, עם כל הפיצרים והלוק של ספקים יותר יקרים, אומנם לא מדובר על אותו ספק, אבל בהכל זאת רותה חברה מיצרת אותה.

זה כמו שאני לא מבסוט (אפילו שונא) מהספק Hec 300W שלי, כי הוא מציג מתחים לא יציבים, אני לא יתחיל לצאת במסע החפשות על הספק הזה כי אני לא מבסוט ממנו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, שאני אבין... אז המארז שנתתי בהתחלה (http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5508) הוא כן טוב??

אני לא מתכנן אוברקלוק אף פעם... אני רק רוצה להוריד את הטמפרטורות באיזה 5-8 מעלות... זה הכל, אני פשוט מפחד שאם אני אקנה מארז עם כמה מאווררים הספק שלי לא יחזיק מעמד...

פורסם

מה שכתבתי על ספקי ריידמקס מבוסס על הרבה הרבה תגובות ששמעתי ממשתמשים ברמה גבוהה (אחד מהם זה באמת סטינגר) שנתנו את דעתם

אני לא ממהר להסתמך על דעה אחת או על מספר דעות של אנשים לא אמינים

נדמה לי שגם amiram ו e.t ציינו אותו דבר...

בכל מקרה עדיף להחליף את הספק כוח ולא להסתמך על מה שריידמקס מחליטים לדחוף לך

המארז עצמו בסדר, לא יותר מזה...

אם הוא יוריד את המעלות זה תלוי בזרימת האוויר שתדאג לו, ובזרימת האוויר העכשווית (שקיימת במארז שלך כרגע)..

פורסם

כשמייבאים מארזים של ריידמקס וחברות מחו"ל יש כמה אופציות לספקים בהתאם למחיר. זה שראית ביקורת טובה על ספק של ריידמקס זה לא אומר שזה הספק שיהיה במארז (ובמחיר שהוא נמכר סביר מאוד להניח שלא). יש למשל ספקים מעולים של ENERMAX אבל ברור לך שלא תקבל אותם במארזים שעולים כולל הספק שבא איתם בערך כמו הספק הטוב של אנרמקס לבדו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים