עבור לתוכן

מארזים...... איזה כדי לבחור - אם אני קצר במזומנים

Featured Replies

פורסם

אוקיי אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון אם לא סוריי מנהלים :)

אני רוצה להחליף סוף סוף את המארז שקיבלתי עם המחשב ויש לי כיס מצומצם של בין 400-600 שקל מקסימום

עכשיו רצוי שהמארז יעלה בסביבות ה400 כדי שיישאר לי קצת כסף כדי לקנות קטדות מאווררים וכל שאר הדברים מסביב (אלה אם אתם ממליצים על מארז שכבר מגיע עם כל השטויות האלה)

אוקיי עכשיו לעניין

אני מחפש מארז שיישמור לי על המחשב קר (כרגע הטמפרטורה שלו בשמיים) שיהיה גם יפה (כמובן) ושיהיה גם אפקטיבי אהה ואם זה אפשרי שיהיה הרבה פיצ'פקס כמו לדוגמה במארזים של טרמל טייק (שכל אחד מהם עולה איזה 700-1100 שקל) שמגיעים עם מכווני מהירות למאווררים מד טמפרטורה וכו'

אני חורש על הרשת כבר מלא זמן מוצא אתרים יותר יקרים ופחות יקרים וביינתיים מצאתי מארז נחמד וזול אבל אני לא בטוח שהוא יהיה לי טוב

אז הנה לינק אליו

http://raidmax.com/products/products_display.php?page_no=7&cID=1&pID=43

מישהו קנה/ראה ויכול להמליץ עליו או על מארזים אחרים בסגנון?

בתודה

תום אלוני

פורסם

אם אתה מוכן לקחת בחשבון מארז די קטן, וקצת עבודה:

אתה יכול לקנות דרמל של וולף במאה שקל ( תלוי אם יש להם מבצע), או יונדאי בקצת יותר (ואתה מקבל גמיש גם).

לקנות מארז יד ראשונה לא גדול כל כך ב200 שקל, 300 שקל לקצת יותר גדול, או יד שנייה בחצי מחיר..

לקנות מאוורר ב50 שקל (בנוסף למה שיש לך עכשיו במחשב).

עוד משהו כמו 40 שקל לתאורת לדים או 60 לקטודה...

ו50 לפרספקס..

אם תצטרך עוד ראשי דיסק, אז 30 ראשים ב35 שקל..

סך הכל (מארז יש ראשונה גדול יותר עם קטודה)

100 ועוד 300 ועוד 50 ועוד 50 ועוד 35 יצא לי 535 כולל ראשי הדרמל. אל תשכח שהדרמל ישאר לך לעוד זמן..

ותוכל לעשות איזו דוגמא שאתה רוצה על המארז.. כולל חריטות באותו מחיר..

וחסכת 65 שקל כדי להזמין פיצה :)

אה שחכתי.. משקפי מגן זה 10 שקל, ואם אתה רוצה כיסוי פנים נגד אבק זה 20 אגורות לאחד קשיח, אני חושב.

לא הצלחתי למצוא את המחירים באתר שנתת.. אז אין לי יכולת לעשות השוואה (לא שאני מבין גדול כל כך).

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

המארז שנתתי לו קישור עולה בארץ 410 שקל יש בו 2 מאווררים 80 ספק 420W ומקום להוסיף עוד 4 מאווררים 80

הקטע הוא שאני בתור בחור עצלן :) (כן כן זה אני) מעדיף לקנות משו יותר מוכן ורק אתה יודע לצ'פר את המחשב בדברים הקטנים כמו הקטודה והשטויות האלו אז נראה לי שאני אוכל ביינתיים פיצה של מעדנות וישאיר לאבא שלי את הדרמל שלו ויימשיך לחפש מארז כי יד שניה אני לא רוצה.. אני בחור שמאמין שעדיף לחסוך לחדש מאשר להתקצמן ולקנות משומש ורצוי שהמארז יהיה גדול כי המארז שקיבלתי עם המחשב הוא איזה טנק משיח כבד וגדול כזה וככה גם הרכיבים שבתוך המחשב..

תודה בכל זאת אחי מעריך את זה שהגבת.. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים