פורסם 2002 ביוני 223 שנים בזמן האחרון יש לי מספר האטות בעיקר לקראת הערב, והסתכלתי על המודם שלי ושמתי לב שהוא לא נח שנייה ושולוח ומקבל מידע כל הזמן ללא הפסקה גם כשהכל הכל סגור, מה יכול לגרום לזה ?
פורסם 2002 ביוני 223 שנים מחבר איך אני אמצא אותה ?הסרתי כבר המון תוכנות שונות שגיליתי שהותקנו על דעת עצמן אצלי...יש עוד כמה שאין לי מושג מה הן :B3BPROJECTORISSCRIPTZUPDATEחשודים ? להסיר תדרעק הזה ?
פורסם 2002 ביוני 223 שנים יש לי רעיוןתוריד תוכנת FIREWALL וכאשר איזשהיא תוכנה תאצע לשלוח מידע פשוט תחסום אותה תאה איזה תוכנה זו ותמחק אותהאו שתבטל את האפשרות לשלוח מידע
פורסם 2002 ביוני 223 שנים ננסה...אגב, השליחות הם ברמה של כמה מאות ביטים...כמה מאות ביטים והמהירות שלך יורדת כול כך הרבה?
פורסם 2002 ביוני 223 שנים מחבר בגלל זה אני חושש שזה לא הכי קשור...מישהו כאן יודע איך אני יכול להכנס כאורח לחברה אחרת לכמה דקות ?
פורסם 2002 ביוני 223 שנים (אם אני זוכר נכון) במקום השם שלך תרשום:guest@OXxxxxxXxxxx = שם הספק, למשל:Actcom, Barak, Bezint, Inzahav, Israsrv, Netvision, Kzahav, Infogate, Urbis (אולי יש עוד..).כלומר אם אתה רוצה להתחבר כאורח ב actcom (נניח) תרשום:guest@OActcomעריכה: קובי שים לב שקודם טעיתי (רשמתי guess במקום guest), נסה שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.