עבור לתוכן

חזרתי מגיבוש צוללות

Featured Replies

פורסם

זה היה גיבוש מאוד קשה של 4 יום ,באמת שונה משאר גיבושים , יותר מנטלית , לא שהוא לא היה פיזי , הו כן היה ,מאוד אפילו , היה לנו מסע ביום שני של איזה 15 ק"מ שבספופ היה אלונקות , היה קטע סודי שעליו אני לא יכול לספר , ובסה"כ היה ממש קשה , הדבר הכי קשה שעשעית בחיים שלי מבחינה פיזית.

היינו צריכים לפרק ולהרכיב בחזרה נשקים ,ללמוד משהו על מכניקה ואז היה לנו עליו מבחן.

לצערי לא התקבלתי ,לא יודע למה , אבל יום ראשון יאמרו לחי אם אני זכאי לראיון אגוז , אם לא צנחנים בדצמבר! בתקווה לדובדבן.

• תגובות 34
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהצלחה (:

טוב לדעת שלא כולם פה בפורום משתמטים עלובים

פורסם

הממ

Bose

אתה מודע שאתה יכול להתחיל מלחמה עכשיו.

תיזהר במה שאתה אומר.

ובקשר להוא שמעליך , אם אתה רוצה דובדבן או אגוז , 15 קילומטר זה יהיה או לי המסע השני שלך.

וטוב שלא התקבלת לצוללות , יש לי שם שני חברים שרוצים לצאת משם.

הם סוגרים לפ עמים

14 ו19 ימים , מתחת למ ים.

הכל צפוף הכל לא יודע...

אם מישהו מפליץ שם חבל לך על הזמן.

ממש לא טוב אם אתה קלסטרופובי

פורסם

בהצלחה (:

למה משתמטים?!? אני דווקא שמתי לב שיש פה מלא חננות :xyxthumbs:

וכולם חכמים בטירוף והולכים לדברים משובחים

פורסם

כן כן כן...

וכמה עתודאים צצים פה ושם...

;)

פורסם

אתה מכיר משם מישהו שקוראים לו חן שרייבר? (עם משקפיים ובד"כ קוצים, מאוד אתלטי ורזה,+אף פעם לא מתעייף)

הוא גם היה בגיבוש צוללות ונדמה לי שהוא התקבל (הוא אוהב להיות במקומות דחוסים כאלה, מזוכיסט)

פורסם

בהצלחה (:

רובם לא,רק לא כל אחד פה מטכלניק או בחמ"ן שחקים...צר לי למוטט את עולמך.

גם עתודאי תורם את חלקו בצורה מכובדת לצבא.

ד"א הדבר הכי קשה שהיית עושה בחיים שלך זה המסלול,לא הגיבוש..

וקח את עצתי,אל תלך לאגוז...אולי תיפול לגולני..:( (גם אני דחיתי את הראיון)

פורסם

אני הולך למשטרה צבאית :silly: :silly:

וזה סגור הלכתי לצו דיברתי... וגם אבא שלי סגר שם משהו בקומבינה לא יודע על מה הוא דיבר אבל יש לו מספיק חברים שם אז הוא סגר שם

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה הולך ככה שאם אניח נופל בראיון אגוז אני נופל לגולני , אם אתה שואל אותי , אין סיכוי , ני מאמין שיש עוד הרבה אופציות אחרי נפילה מראיון אגוז,

הזין הוא שאני טס לחו"ל באמצע נובמבר והגיבוש צנחנים הוא בסוף דצבמבר , וכבר נשבר לי לדחות תוכניות בגלל הצבא הזה , אם לא השינויים הפתאומיים של צה"ל הייתי עכשיו בארה"ב.

בגלל זה אני מקווה שאני אהיה זכאי לראיון אגוז ולעבור אותו כי הראיון הוא ב7 בנוב'. זה מסתדר טוב עם תאריכים.

חוצמזה גולני זה לא כזה רע,בעצם זה לא רע בכלל , כל אחד תורם את החלק שלו, איפה שהוא נמצא -במיוחד בקרבי.

פורסם
בהצלחה (:

וטוב שיש ילד בן 14 שמטיף מוסר חח  :silly:

אכן בהצלחה בגיבוש אגוז ! :xyxthumbs:

אם זה לא ילך, תנסה לעוקץ ! אני ממליץ :xyxthumbs:

פורסם

אני הולך למשטרה צבאית  :silly: :silly:

וזה סגור הלכתי לצו דיברתי... וגם אבא שלי סגר שם משהו בקומבינה לא יודע על מה הוא דיבר אבל יש לו מספיק חברים שם אז הוא סגר שם

אם כבר אז זה דווקא הצבא צריך לעשות קומבינות כדי שמישהו ירצה בכלל להתגייס למ"צ..

פורסם

LOL!  :lol:

מה שנכון - נכון.

;D

פורסם

יכול להיות מקרה שהולכים לגיבוש של סייירת או משהו בסגנון (חובלים, שייטת וכו'), נופלים, ואחר כך מקבלים תפקיד לא קרבי?

פורסם

אני הולך למשטרה צבאית  :silly: :silly:

ואתה כל כך מתגאה בזה שאתה הולך לשם? יש אנשים...

ודווקא עליך האמנתי שתתגייס לצבא האדום, מתאים לך.

פורסם

יכול להיות מקרה שהולכים לגיבוש של סייירת או משהו בסגנון (חובלים, שייטת וכו'), נופלים, ואחר כך מקבלים תפקיד לא קרבי?

לא.

אלא אם כן ישנו שינוי סטטוס לגבייך בפרק זמן הזה (רפואי/נפשי וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים