עבור לתוכן

איך אני בודק את מהירות ההעלאה שלי?

Featured Replies

פורסם

במשך החודשיים האחרונים, הביטורנט הייתה פועלת אצלי במחשב כמעט כל הזמן (חוץ מהזמן שבו ישבתי, על אתרים לגלוש) והשתמשה במהירות ההעלאה המירבית (16KB).

היום נכנסתי לשחק במשחק מסויים והפינגים היו על הפנים (מה שבדרך כלל לא קורה, תמיד הפינגים מצויינים במשחק הזה).

בדקתי תוכנות ריגול........... ולא מצאתי כלום, המחשב נקי.

אני מתחיל לחשוד (אולי טיפה פרנואיה) שהספק אינטרנט שלי הגביל לי את מהירות ההעלאה בגלל שבמשך חודשים השתמשתי במקסימום "שלה" ללא הפסקה, כמעט 24/7.

אז עם איזה אתר אני בודק את מהירות ההעלאה? דרך אגב, מהירות ההורדה לא נפגעה בכלל, בדקתי באתר של הספקית והכל בסדר איתה.

אני יכול לבד לחפש בגוגל אתרים אבל יש מלא שרחוקים מישראל אז הבדיקה לא תהיה מדוייקת בכלל בגלל זה.

פורסם

שליחה במהירות המקסימאלית שלך תעלה לך את הפינגים בהמון, יכול להיות מאיזור ה15 למעל 1000 (פינג לספק). אז לא הבנתי, בדקת את הפינגים שלך בזמן שהביטורנט מעלה או כשהוא סגור?

פורסם
אני מתחיל לחשוד (אולי טיפה פרנואיה) שהספק אינטרנט שלי הגביל לי את מהירות ההעלאה בגלל שבמשך חודשים השתמשתי במקסימום "שלה" ללא הפסקה, כמעט 24/7.

זו באמת פראנויה -אתה משלם כדי להשתמש במקסימום רוחב פס 24\7 - בפועל 98% מהמשתמשים לא מנצלים את הפס כל הזמן, והספקים לדעתי לא "עוקבים" אחרי מי שמשתמשים שמנצלים את כח הפס ..

בהחלט פראנויה   :silly:

כמובן שתוכנות השיתוף צריכות להיות סגורות בזמן בדיקת פינג..

פורסם

והספקים לדעתי לא "עוקבים" אחרי מי שמשתמשים שמנצלים את כח הפס ..

עד ליום בו נתחיל לשלם על פי ג'יגה :errrr: :angryfire::pissed: ...

אבל בלי קשר, אני מניח שאתה מוריד הרבה יותר ממה שאתה מעלה, אז לא יותר משתלם לספק להגביל לך את ההורדה, מבחינת כמה ג'יגה בייטים זה יוריד לו מהרוחב פס?

פורסם
  • מחבר

שום תוכנת שיתוף לא פועלת בזמן שהמשחק רץ.

פורסם

תשלח למשהו ב ICQ קובץ תראה על כמה KB לשנייה זה שולח

נורא פשוט

יניב

פורסם

דבר ראשון הייתי מנסה לבדוק פינגים דרך CMD ולא דרך משחק, ככה אתה בודק אתרים אמינים ולא אנשים פרטיים שלך תדע מה הם עושים באותו רגע עם המחשב. יש לי תוכנה קטנה (הום מייד) ונחמדה שכל הזמן בודקת פינג לאינטרנט זהב ועושה סמיילי אם הוא מתחת ל800. אם תתן לי מייל אני אשלח לך אותה. אם אתה לא מנוי של אינטרנט זהב הפינג יהיה קצת יותר גבוה ממה שהוא לספק שלך באמת - תעשה פינג לאתר הבית של הספק שלך. אם אתה רואה שהוא נמוך אתה יכול לנסות לעשות פינגים (עדיין דרך CMD) לאתרים אחרים, בארץ ובעולם. אולי הפינגים שלך למקום מסויים נהיו איטיים בזמן שהשאר בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים