עבור לתוכן

צריך עצה לגבי ספק כוח וקירור מים.

Featured Replies

פורסם

עוד מעט שיצא nForce 4 SLI אני קונה מחשב חדש עם שני כרטיסי מסך 6800GT רציתי לדעת איזה ספק כוח אני צריך בשביל דבר כזה...  אני רוצה גם יציבות בOC כי יהיה לי גם קירור מים של THERMALTAKE

BigWater 12cm Liquid Cooling

ואם אתם מבינים גם בזה רציתי לדעת אם הקירור הזה טוב... ויש לי לזה תקציב מוגבל של 700ש"ח (לקירור מים)

בקיצור.. איזה ספק יהיה לי הכי טוב לשני הדברים האלה(מבחינה תקציבית גם).

תודה לעוזרים =]

פורסם

480W ומעלה ושיהיה ממותג ולא משהו ג'נרי שלא שווה כלום.

פורסם

חרא של קירור.

אם יש לך רק 700 שקל ולא בראש שלך לבנות לבד, תחכה כמה חודשים ותחסוך עוד כסף....

ושני ג'יפורס 6800GT?!??!

אני חושב שבשביל זה צריך תחנת כוח, או לפחות איזה ANTEC 550

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני יורד מהעניין של הקירור עכשיו אני רק צריך כמה עצות בנוגע לספק... אני רוצה משהו ממש ממש טוב..

פורסם

מינימום, ואני מדגיש מינימום, PC P&C Turbo-Cool 510Deluxe או OCZ PowerStream 520.

רק בשביל ההשוואה, Alienware משתמשים ב- TB510 בשביל מערכות ה- SLI וה- DualCPU שלהם (+ כרטיס קול, יותר מ- 3 הארדיסקים, לדים מאווררים וכו', עכבר מקלדת ועוד) :o

אגב איזה מעבד אתה לוקח עם כל זה? והקירור מים שלקחת עלוב.

פורסם
  • מחבר

מינימום, ואני מדגיש מינימום, PC P&C Turbo-Cool 510Deluxe או OCZ PowerStream 520.

רק בשביל ההשוואה, Alienware משתמשים ב- TB510 בשביל מערכות ה- SLI וה- DualCPU שלהם (+ כרטיס קול, יותר מ- 3 הארדיסקים, לדים מאווררים וכו', עכבר מקלדת ועוד) :o

אגב איזה מעבד אתה לוקח עם כל זה? והקירור מים שלקחת עלוב.

AMD A64 3000 939

הספק הזה טוב?

Ultra X-Connect 500 Watt Modular ATX Power Supply

http://www.xoxide.com/ultra-x-connect-500-watt.html

ד"א אני צרי לינקים לספקים שאתם אומרים פה... עדיף מNEWEGG

פורסם

הקירור מים לא רע בכלל הייתי קונה.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הקירור מים לא רע בכלל הייתי קונה..  :xyxthumbs:

כן אבל עכשיו שאני יודע את המחיר של הספק שאני צריך אז אני מעדיף לוותר בנתיים על הקירור...

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה לרון.

פורסם

מה זה "מתאים ל- SLI"?

הוא יעבוד קשה מאוד בשביל להחזיק מערכת כזו - לא יודע מה יקרה תחת אוברקלוק של הכל.

OCZ בדיוק שיווקו עכשיו את ספק ה- 600W.

פורסם
  • מחבר

מה זה "מתאים ל- SLI"?

הוא יעבוד קשה מאוד בשביל להחזיק מערכת כזו - לא יודע מה יקרה תחת אוברקלוק של הכל.

OCZ בדיוק שיווקו עכשיו את ספק ה- 600W.

אתה אמרת שה PC P&C Turbo-Cool 510Deluxe יתאים למערכת כזאת... אז חשבתי שהספק הזה וה POWER STREAM 520W יתאים גם...

קיצר אני צריך ספק שיהיה יציב בOC יחזיק לי שני 6800GT ובמחיר סביר כי הקפצתי את המחיר של המחשב שלי כבר ב700 ש"ח

פורסם

PC P&C 510W / OCZ 600W

pcpc יוצאים גם עם ספקי 700 ו- 800 שנועדו למערכות dualcore/cpu & dualgpu עם pci-e/btx וכו'.

אבל זה רק לטיפשים נובים מפוציים בכסף כי כבר ה- 510 מסוגל להחזיק באופן מושלם מערכות כאלו תחת אוברקלוק הכי כבד שיש בזמן load, והם גם תומכים בכל הטכנולוגיות החדשות וכו'.

גם הספקים החדשים שלהם עולים יותר מ- 400 דולר.........הבנדאם שיקנה את זה יהיה הכי טיפש בעולם :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים