פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים טוב אני כבר סיימתי להוריד את זה לפני כמה זמן המשחק נירא טוב למרות שלא הצלחתי לשים רזולוציה גבוה כי המחשב לא סוחביש הרבה עיצובים חדשים ככה נירא במשחק. זה עדיין הדמו ככה שקשה לדעת כי אי אפשר לעשות כמעט כלום.זה תמונה של האוטו שלי[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים גם אני גמרתי להוריד , הנה שני סקרינים מתוך הריפלי שעשיתי(ריפלאי מדהים!!) - RADEON 9600PRO @ 500/340 AA4 AF8 , עובד מצויין על 1024X768... , הגדרות בינוניות גבוהות(הורדתי את הבלור כי אני שונא את זה , והורדתי את הLIGHT TRAILS כי גם את זה אני שונא) , ולזה שאמר שהדמו אכזבה! , ממש לא! , הסאונד! , דיי! איזה שיפור , הסאונד של המכוניות פשוט מדהים , כל שאר המשחק לא כמו בקודם בתלת מימד מלא לא רק המכונית נראית טוב , הכל נראה מדהים.. , הכביש גם פחות מרוח , בקיצור , אחלה משחק , השליטה גם יותר קשה וכייפית , הדבר היחיד שלא טוב זה הפיזיקה.. , טוב , סקרינים :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים נראה מעולה , כמובן שכל אלו שאמרו שזה אכזבה רק עפ"י צפייה בסרטון אז הם טעו(מכיוון שאי אפשר לשפוט משחק רק בגלל סרטון)
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים נכון סטינגר אצלך נירא ממש טוב!! (לא גרוע כמו אצלי)מה שיפה שצריך למצוא לבד את כל המוסכים והשיפורים!אני מצאתי המון מוסכים כבר אבל אי אפשר לשפר כלום כי זה הדמו. אבל לפי מה שראיתי יש ים של שיפורים ותוספות מהמשחק הקודם
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים הנה לכם עוד כמה סקרינים של העיצובים החדשים של ה350Z :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים הורדתי מהשרתים של EA ועכשיו שאני מתקין נשלחת לי שגיאה שחסר לי קובץ מסוים עריכה:אני מוריד מהשרתים של 3DGamers על 190kbps .
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים סליחה!? , בולשיט! , זה משחק טוב מאוד , אולי דומה לראשון אבל משפר אותו בצורה ניכרת , במיוחד הגרפיקה של שאר המשחק(בתים ונוף) והסאונד של המכוניות! , פשוט מדהים!
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים יווווווווו איזה אדיר!!! אני כבר מת לשחק בזה!!!(מתי שאני יחליף את ה-gf2 mx 400) מוריד כל 25!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.