פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים אני לא מאמין! , סוף סוף , כבר כמה ימים שאני מחפש וסוף סוף בלי שאני יודע הוא יוצא(אפילו היום בצהריים חיפשתי!!) תודה!!!עריכה: יש להם שרת ישראלי חדש , יאי!!
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר http://www.eagames.com/official/nfs/underground2/us/editorial.jsp?src=downloads#
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים LOL!יש מירור ישראלי ב Gamershell!Asia - Israel 100 Mbit pipe / 150 slots 4% >> Download << בכל מיקרה היא מוצפת"Asia Mirror is flushing for 15 minutes as it reached its capacity."אני מוריד מEA FTP... 25KB/s
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים שיווו אני עוד שנייה מקבל שבץ פה!איך אני מחכה לדמו כבר נירא לי אני לא ישן היום איך אני חולה על המשחק הזהאני מוריד את זה בפלאש גט על 300 קילו ביט
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים אני מוריד מהשרת הישראלי במהירות מקסימלית,97kb.אבל ראיתי סרטון שמראה את המשחק וזו למעשה אותה הגברת בשינוי אדרת (ככה כותבים אדרת?) אז אל תצפו ליותר מדי או שתתאכזבו...
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים איזה סרטון? , חדש או ישן(מלפני חודש\חודשיים ויותר) , אם ישן אז זה ממש לא משקף את המשחק , חדש אז אין לי מושג.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים אני גם ראיתי את הסירטון שראית , הוסיפו כל כך הרבה דברים(המון עיצובים חדשים לאוטו וכד')
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.