עבור לתוכן

הזמנתי כבלים וזה אמור להגיע אליי יום חמישי.יש לי כמה שאלות!

Featured Replies

פורסם

איזה מודם כדי לקחת אני יודע שהכול אותו דבר אבל סתם מה אתם ממליצים...

מהירות 750...

בנטויז'ן. דרך אגב הם מביאים כמה מודמים אני יכול לבחור.

יצאתי מהADSL בבזק בינלאומי הם אומרים שהם הספק מס'1 ברשת ומשום מה כול ספק אומר ככה :D

פורסם

תתחדש ! :yelclap::xyxthumbs:

בכל מקרה - כנראה שיביאו לך Terayon - אחלה של חברה למודמי כבלים- זה לא רלוונטי איזה מודם זה יהיה אחרי הכל חח

כל ספק יגיד לך שהוא מס' 1, כי הוא רוצה לקוחות :s07::hat:

פורסם

אבל נטוויז'ן הם גנבים והם על הפנים תעבור מהרר :kopfpatsch:

פורסם

אבל מה זה קשורר ? :kopfpatsch:

פורסם

נטוויז'ן בכלל לא על הפנים אני מאוד מאוד מאוד מרוצה

פורסם

בכבלים אינטרנט ללא חייגן הכי טוב.

אז תבקש מהם אינטרנט "קבוע", בלי חייגן.

פורסם

בכבלים אינטרנט ללא חייגן הכי טוב.

אז תבקש מהם אינטרנט "קבוע", בלי חייגן.

ומה זה אומר, שאתה תיהיה עם IP קבוע?

יש הבדל בין IP קבוע לבין "בלי חייגן" ?

מה בעצם תכלס ההבדל בין "עם חייגן" ל "בלי חייגן" ?

בקשר למודם-טכנאי אמר לי שאלה אותם מודמים רק קופסאות שונות...אולי...

תודה

פורסם

מודם ללא חייגן ז"א שאתה מחובר כל הזמן, ואין צורך כל פעם להגיע למסך של אימות סיסמא וכל זה.. זה נוח אבל זה גם לא הכי טוב כי ככה המחשב זמין יותר לפריצות ויותר קל גם כי הIP משתנה רק כשאתה מדליק ומכבה את המודם.. ואני לא בטוח שעדיין אפשר להתחבר ככה בכבלים..

פורסם

אוקיי אוקיי - קצת סדר -

דבר ראשון , יש את בזק בינ"ל שלא משתמשים שם בחייגן, יש רק חיבור קבוע.

יש את נטויז'ן - שלהם יש רק חייגן.

יש את 012 שהם בדיפולט מחברים אותך בחייגן- אבל אם תתקשר אליהם ותנדנד להם קצת אז הם יעבירו אותך לחיבור קבוע.

ויש את ברק - שהם משתמשים בחייגן כיום - ואם רוצים לעבור לחיבור קבוע - זה בתשלום :s07:

הIP לא מתחלף כשאתה מכבה ומדליק את המודם,הIP שלך נרשם בDNS- בשרת הכבלים.

פורסם

אני שואל כי לא מזמן עברתי לכבלים,ונשארתי עם אנטרנט זהב,והם שמו אותי עכשיו עם חייגן ויש לי צרות,

אני עובד גם עם ראוטר של DLINK.

לפני הייתי עם בזק ללא חייגן, ולא היה צרות.

פורסם

אני שואל כי לא מזמן עברתי לכבלים,ונשארתי עם אנטרנט זהב,והם שמו אותי עכשיו עם חייגן ויש לי צרות,

אני עובד גם עם ראוטר של DLINK.

לפני הייתי עם בזק ללא חייגן, ולא היה צרות.

אתה מוזמן לפתוח ת'ראד נוסף בנושא ;D

פורסם
  • מחבר

הביאו לי TERAYON ונטויז'ן הם אלחלה אל תבלבל בבציצים והם עשו לי מבצע טוב והכול טוב ! אז אני מורצה ואל תתחילו כול אחד יגיד שזה קקה כי הוא בספק אחר

פורסם

הביאו לי TERAYON ונטויז'ן הם אלחלה אל תבלבל בבציצים והם עשו לי מבצע טוב והכול טוב ! אז אני מורצה ואל תתחילו כול אחד יגיד שזה קקה כי הוא בספק אחר

רק שתדעו לידע כללי TERAYON זה מודם מזה חרא אבל מזה חרא :nono: זה המודם הכי זול שיש באינטרנט של כבלים וכולם מקבלים אותו

כי לHOT אין גרוש על התחת! דרך אגב לכול מי שמתקין אינטרנט מהיר בכבלים ומתגורר בקריות(אתא, ים, ביאליק, מוצקין, חיים) זה ממש

אבל ממש לא רעיון טוב כי התשתית שסלולה מתחת לקריות היא של גוונים (החברה הראשונה של כבלים שהיתה בשנות ה-90 בארץ)

לכן חיבור האינטרנט שלהם בקריות מסריח לרוב ותמיד מתנתק (הכול מנסיון אישי כואב)......

ואם אתם שואלים את עצמכם למה HOT לא מחליפים תשתית זה כי כמו שאמרתי קודם אין להם גרוש על התחת :kopfpatsch:

פורסם
רק שתדעו לידע כללי TERAYON זה מודם מזה חרא אבל מזה חרא זה המודם הכי זול שיש באינטרנט של כבלים וכולם מקבלים אותו

כי לHOT אין גרוש על התחת!

Terayon זו חברת ענק בארה"ב, והמוצרים שלה לשוק הפרטי ממש לא זולים.

דרך אגב לכול מי שמתקין אינטרנט מהיר בכבלים ומתגורר בקריות(אתא, ים, ביאליק, מוצקין, חיים) זה ממש

אבל ממש לא רעיון טוב כי התשתית שסלולה מתחת לקריות היא של גוונים (החברה הראשונה של כבלים שהיתה בשנות ה-90 בארץ)לכן חיבור האינטרנט שלהם בקריות מסריח לרוב ותמיד מתנתק (הכול מנסיון אישי כואב)......

כל חברות הכבלים קמו באותה שנה דרך אגב, חברה שלי הייתה מחוברת לאינטרנט המהיר בכבלים כשנה וחצי ולא היה להבעיות בגלישה - היתה מחוברת בחיבור קבוע לברק, היא גרה במוצקין...אולי אצלך היו בעיות.. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אחי אני גר במקום טוב בלי קשר למקומות שהזכרת ואני מרוצה מאוד! והכול מודם של כבלים הוא אותו דבר ובכללי אמרו לי שכולם אותו דבר ולכולם יש את אותו יכולת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים