עבור לתוכן

חדש ובלעדי, יצא רשמית IPOD 60GB צבעוני !!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ה IAUDIO M5 שאמור לצאת בקרוב יהיה בעל יכולת נגינת VIDEO די פשוטה.

לגבי נגני VIDEO יש היום שוק מתפתח כאשר המובילים הם ה GMINI 400 של ARCHOS, ו ה IRIVER PMP PMC וגם של CREATIVE יש איזה דגם.

נגנים אלו הם קצת יותר גדולים מה IPOD (בערך בגודל של החדשים), ומאפשרים לצפות במידה מסוימת גם בוידאו (והמחירים שלהם יותר סבירים מה IPOD החדשים).

מסך צבע לנגני ה MP3 זה עוד איזה גימיק, לא יותר, אתה לא תשמע מוזיקה יותר טוב מזה, אבל מצד שני אל תצפה לראות בעתיד הקרוב לראות סרטים על נגני ה MP3 הרגילים, הם לא תוכננו לזה, ואין סיכוי שהם אי פעם יכילו אופציה כזו בשנה הקרובה (נגני המוזיקה של IRIVER, IPOD וכו')... אם אתה רוצה אתה יכול להסתכל על הנגנים שאמרתי (שהם קצת יותר גדולים, כבדים, ובעלי זמן בטרייה נמוך יותר), או לחכות איזה שנה אז לפי דעתי השוק הזה יתחיל לפרוח גם.

• תגובות 61
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם מסכים, למרות שאני לא מבין אותם, הריי מסך יש הרדיסק יש אז למה הם לא נותנים לנו אפשרות של לצפות בווידאו קליפים?

זה דיי מעצבן אותי, ועד שהאפשרות הזאת לא תיושם ע"י אחת החברות אז מסך ציבעוני זה בהחלט דבר שאני היתי מוותר עליו בכייף!

בעידכון הבא של אייריבר ל-H3XX העידכון יכלול אפשרות לצפייה בסרטים.

הסיבה שאייריבר לא הביאו את האפשרות עם הנגן זה כי הם רצו להוציא אותו כבר לשוק (אלא מה...) והיו להם מספר בעיות עם הצגת הסרטים שהם עוד לא פתרו.

הם הודיעו שבעידכון הקרוב תהיה אפשרות לצפייה בסרטים מסוג AVI, אולי סוגים נוספים.

פורסם
  • מחבר

מאיפה אתה מביא את זה שה IRIVER H320/40 ינגנו סרטים ? הדבר אישית לא נראה לי ממספר סיבות:

1) מדובר בחתיכת עדכון, מכיוון שזה לא הוספת פורמט מוסיקה חדש, או שיפור יכולות, זה הוספת יכולות.. מכיוון של IRIVER יש היסטוריה של אי עמידה בזמנים והם בקושי מצליחים להוציא עדכונים לדברים הרבה יותר בסיסיים, לא נראה לי כי יהיה את האופציה הזו (כדאי להבין שהצגת סרטים דורשת יכול עיבוד הרבה יותר גדולות מניגוi מוזיקה, ודורש כתיבת חתיכת קוד לתוך המכשיר...)

2) השבוע IRIVER השיקה את מוצרי נגני הוידאו הניידים שלה שכוללים אחד מבוסס MICROSOFT ואחד מבוסס LINUX שיכולים לנגן את כל סוגי הוידאו וגם מוזיקה וגם הרבה דברים אחרים, למה להם לירות לעצמם ברגל ובכלל להשקיע משאבים (והרבה מהם) לטיפול בסוגייה זו...

אתה מוזמן להסתכל במפרט הדי מרשים: http://www.iriveramerica.com/products/portable.aspx

אשמח לראות קישור של גורם רשמי שלהם שטוען שה H3XX ינגד סרטים...

דבר נוסף AVI הוא לא פורמט של סרט, הוא "מיכל" שיכול להכיל הרבה פורמטים של סרטים (מה שנקרא CODECS ויש הרבה מהם)... במידה והאפשרות הלא סבירה תהיה שהנגן H3XX ינגן סרטים הם יהיו מוגבלים בהרבה מאוד דרישות ובינהם (קידוד מיוחד של כל סרט שאתה רוצה לנגן דרכו ובכלל זאת הורדת רזולוזיה דרסטית ועוד)....

פורסם

מסכים בהחלט !

להפוך נגן MP3 לנגן סרטים (גם ברמה בסיסית) זה הרבה מעבר לעדכון Firmware. :-\

חוץ מזה נגני סרטים באים עם הרבה יותר זיכרון פנימי (RAM) מאשר נגני MP3 ואיכות המסכים הרבה יותר טובה.

קשה לי להאמין שנגני MP3 יהיו בעלי האופציה לניגון סרטים ,כיוון שאני לא חושב שהחברות ישקיעו כל כך הרבה

בלייצר מוצר שאיכות הצפיה בסרט בו תהיה ירודה (בגלל גודל המסך) כשגם ככה היא מייצרת מוצר לניגון סרטים

הרבה יותר מוצלח איכותי וישנה בו האפשרות לניגון קבצי MP3. :screwy: זה יהיה בזבוז מושלם של משאבים :-\

פורסם

Wow, now we can see photos on the iPod.

Wow, it's so... useless.

Who's planning to buy a 500$ mp3 player please raise your hand...

I rest my case.

:screwy:

פורסם

אהבתי  :lol:

גדול :xyxthumbs:  :lol:

פורסם

מאיפה אתה מביא את זה שה IRIVER H320/40 ינגנו סרטים ? הדבר אישית לא נראה לי ממספר סיבות:

1) מדובר בחתיכת עדכון, מכיוון שזה לא הוספת פורמט מוסיקה חדש, או שיפור יכולות, זה הוספת יכולות.. מכיוון של IRIVER יש היסטוריה של אי עמידה בזמנים והם בקושי מצליחים להוציא עדכונים לדברים הרבה יותר בסיסיים, לא נראה לי כי יהיה את האופציה הזו (כדאי להבין שהצגת סרטים דורשת יכול עיבוד הרבה יותר גדולות מניגוi מוזיקה, ודורש כתיבת חתיכת קוד לתוך המכשיר...)

2) השבוע IRIVER השיקה את מוצרי נגני הוידאו הניידים שלה שכוללים אחד מבוסס MICROSOFT ואחד מבוסס LINUX שיכולים לנגן את כל סוגי הוידאו וגם מוזיקה וגם הרבה דברים אחרים, למה להם לירות לעצמם ברגל ובכלל להשקיע משאבים (והרבה מהם) לטיפול בסוגייה זו...

אתה מוזמן להסתכל במפרט הדי מרשים: http://www.iriveramerica.com/products/portable.aspx

אשמח לראות קישור של גורם רשמי שלהם שטוען שה H3XX ינגד סרטים...

דבר נוסף AVI הוא לא פורמט של סרט, הוא "מיכל" שיכול להכיל הרבה פורמטים של סרטים (מה שנקרא CODECS ויש הרבה מהם)... במידה והאפשרות הלא סבירה תהיה שהנגן H3XX ינגן סרטים הם יהיו מוגבלים בהרבה מאוד דרישות ובינהם (קידוד מיוחד של כל סרט שאתה רוצה לנגן דרכו ובכלל זאת הורדת רזולוזיה דרסטית ועוד)....

אני לא שמעתי על כך ש- iRiver הולכים לתת תמיכה ב- Video ל- H3xx...

אבל שמעתי ש- Rockbox הולכים לקחת את המצב בידיים ולתת לנו קשוחות (firmware) משובחות כולל תמיכה ב- Video.

פורסם

מסכים בהחלט !

להפוך נגן MP3 לנגן סרטים (גם ברמה בסיסית) זה הרבה מעבר  לעדכון Firmware.  :-\

חוץ מזה נגני סרטים באים עם הרבה יותר זיכרון פנימי (RAM) מאשר נגני MP3 ואיכות המסכים הרבה יותר טובה.

קשה לי להאמין שנגני MP3 יהיו בעלי האופציה לניגון סרטים ,כיוון שאני לא חושב שהחברות ישקיעו כל כך הרבה

בלייצר מוצר שאיכות הצפיה בסרט בו תהיה ירודה (בגלל גודל המסך) כשגם ככה היא מייצרת מוצר לניגון סרטים

הרבה יותר מוצלח איכותי וישנה בו האפשרות לניגון קבצי MP3. :screwy: זה יהיה בזבוז מושלם של משאבים  :-\

האמת שאני למשל לא מחפש לראות טוב, מספיק לי לראות בערך ולשמוע טוב, אתם יודעים מה, מספיק לי רק לשמוע לרגע זה, והבעייה במכשירים יותר איכותיים זה הגודל והמחיר, ואם אני מטייל (אם אני עם הנגן ולא ליד המחשב) אז אני לא צריך בכלל מסך ולראות

וגם אם המסכים באיכות ירודה אז גם התמונות שהם מציגים באיכות מעפנה גם הריי מה זה סרט הרבה תמונות שרצות מהר עם "מוזיקת" רקע אז נכון זה זולל משאבים וכו...אבל יש לי כול מני קליפים שמסיבות שלי אני מעדיף להשאיר אותם בתור קליפים ואם הם כבר על הנגן אז למה לא לשמוע/לראות אותם, זאת הגישה שלי לא להפוך את הנגן לנגן סרטים אלא נגן MP3 עם אופציה לסרטים

המכשיר שהבאו לכאן קישור יהיה (או כבר עכשיו אני לא יודע) ממש יקר וממש גדול וזה לא מה שאני מחפש מהנגן שלי!

הרי מה כול ההתלהבות עם מסך ציבעוני? זה נחמד בהתחלה ובמקרה של איריבר אז אחת ל50 שנה אני ישתמש בו (וגם זה בקושי- והשאני לא אמיתיות) אבל באיפוד, פשות דרך לגנוב יותר כסף! אין מה לעשות עם זה נקודה, אז בהתחלה מתלהבים עד שקולטים וזהו

אז הגישה שלי אומרת שאם יש ומשקיעים במסך ציבעוני אז למה לא להפוך אותו ליעיל?

פורסם
  • מחבר

ברור שגדול יותר לא בהכרח טוב יותר, APPLE אמרה בעצמה שהדגם הכי נמכר הוא עדיין ה 20GB IPOD, הדגמים חדשים לא נועדו להחליף את הישנים, פשוט לתת יותר אופציות למי שרוצה (ויש לו כסף כמובן)... הפיתוח הזה גם נותן להם יכולת להתחיל להתעסק עם הנושא של תמונות + מסכי צבע וגם מרחיב את קו המוצרים כנגד התחרות. קראתי את ההכרזה של STEVE JOBS, והסיבה שהוא אומר למה הם החליטו לא לתמוך ב VIDEO כרגע היא בגלל:

- חוקיות הנושא (לא שזה מעניין אותנו יותר מדי, אבל) אין כיום מקור חוקי להורדת סרטים באופן נורמלי (בעוד שהם מכרו חוקית יותר מ 150 מיליון שירים עד היום)

- גודל הנגן (כדי להוסיף אופציות ניגון סרטים צריכים להגדיל את גודל הנגן ואת משקלו)

לעומת זאת תמונות:

- אין בעיה של חוקיות, כי לרוב אתה זה שמצלם את התמונות.

- לכל אחד כיום (לפחות לכל משפחה) יש מצלמה דיגטלית בבית ולכולם יש אלבום פרטי וירטואלי.

- אין דרך פשוט (עד ל IPOD PHOTO) לקחת את האלבום איתך, לעשות SLIDESHOW ולהקרין אותו על מסך טלוויזיה.

וזה מה שהם רצו לנצל כרגע, את האופציה לקחת איתך את התמונות למקומות ולחבר לטלוויזיה, בלי להגדיל או לסבך יותר את נגן המוזיקה.

אני מניח שבעתיד, כששוק הוידאו יהיה יותר מתקדם הם גם ילכו לכיוון זה (מן הסתם כי גם המתחרים הולכים), אבל בינתיים מהשליטה שלהם בשוק, אין להם סיבה אמיתית לנדוד לכיוונים אחרים...

לגבי לראות קליפים על נגנים כאלו, גם אם תהיה אופציה (ובמרבית הנגני וידאו גם), אתם חייבים לעשות תהליכי המרה שלוקחים זמן ומורידים מהאיכות של הסרט לפני שתוכלו בכלל לראות אותו.

זה לא כמו שאתה פשוט מעתיק את ה MP3 שלך לנגן והוא אוטומתית יודע מה לעשות איתו... בסרטים יש לך מגוון פורמטים הרבה יותר גדול ממוזיקה, וגם הגדלים שלהם לרוב צריכים יכולות עיבוד שפשוט לא קיימים בנגנים כיום.. שוק זה יתקדם רק בעוד איזה שנה לפחות....

פורסם

אני לא מצטרף לטענה הזו במלואה

כי אני עדיין חושב שI POD נגן טוב מאוד

אבל במחיר הזה ??  :screwy:

אני אישית חושב שמסך צבעוני בנגן זה סתם פיצ'ר מיותר והוא הפך את הI RIVER למצועצע (גם המראה החיצוני)

אם הולכים על משהו צבעוני ובמחיר כזה עדיף כבר לקנות משהו שיכול להציג סרטים וכו....

אבל סתם להציג תמונות, אני חושב שהI POD יקר גם ככה ועכשיו הוא במחיר..... (פלצני כמו שרק Apple יודעים)

ואולי אם הייתי מעריץ של U2 הייתי מוכן לשלם עוד 200ש"ח בשביל החתימות שלהם.

אז למי שיש כסף, מוזמן, מי שרוצה לשמוע מוזיקה אני חושב שיבחר באלטרנטיבות.

בקיצור מסך צבעוני דבר חמוד אבל חמוד ולא יותר מזה.

אם החתימות שלהם (שממוקמות על הכרום, כמה חכם) יחזיקו לך (לא לך אישית) מעמד שבועיים זה יהיה יפה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון יש מארזי הגנה ל IPOD, אפילו APPLE אמרו שבאמצע נובמבר הם יוצאים ב ISOCKS גרב במחבר צבעיים שאתה מכניס את הIPOD בפנים להגנה ב 29$ (זה לא בדיחה).

דבר שני אתם מוזמנים לראות תמונות ראשונות של שימוש ב IPOD PHOTO פה:

http://gallery.ipodlounge.com/ipod/thumbnails.php?album=15

פורסם

וואו, אפילו הקופסא שלהם פלצנית (בטח גם היא כלולה במחיר).

פורסם

דבר ראשון יש מארזי הגנה ל IPOD, אפילו APPLE אמרו שבאמצע נובמבר הם יוצאים ב ISOCKS גרב במחבר צבעיים שאתה מכניס את הIPOD בפנים להגנה ב 29$ (זה לא בדיחה).

דבר שני אתם מוזמנים לראות תמונות ראשונות של שימוש ב IPOD PHOTO פה:

http://gallery.ipodlounge.com/ipod/thumbnails.php?album=15

אם אני קונה נגן במאות דולרים, אני לא רוצה להוסיף עוד כסף על אייסקין ודומיו. סורי.

ipod badly sux.

פורסם

אפשר להזמין לארץ גם????

פורסם

אפשר להזמין לארץ גם????

תגיד לי, אתה קראת בכלל מה כתוב בשרשור הזה ? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים