פורסם 2004 באוקטובר 2620 שנים אין היום אימולטורים שמסוגלים להריץ משחקי PS2 (שמעתי על אחד שיכול אבל הוא מסוגל להריץ מס' משחקים מאוד מצומצם )
פורסם 2004 באוקטובר 2620 שנים ותר על הרעיון...גם אם תמצא אמולטור הוא לא יעבוד עם ג'יטיאיייעבור המון זמן עד שתראה תמיכה של אמולטורים בו-אם תגיע אחת כזו בכלל
פורסם 2004 באוקטובר 2720 שנים אם כבר אנחנו בנושא של gta אז יש לי שאלה?קראתי באיזה מאמר באינטרנט ש-san andreas יהיה המשחק האחרון בטרילגית gta.האם זה נכון?
פורסם 2004 באוקטובר 2720 שנים כנראה וכבר אין להם יותר מה לשפר, אולי הגיע הזמן למצוא איזה קונספט חדש למשחק, אגב המשחק קיבל 9.6 בביקורת של גיימספוט.
פורסם 2004 באוקטובר 2720 שנים הוא קיבל 9.9 בIGN,אחרי המשחק הזה כדאי לRockstar לשבת בצד לפחות שנתיים שלוש.או כמו שאומרים,'עדיף לפרוש בשיא' ו9.6 מגיימספוט זה בהחלט שיא.
פורסם 2004 באוקטובר 2720 שנים משחק חזק בטירוף שיחקתי אצל חבר בפליסטיישן...באמת שיפרו הרבה דבריםכמו נגיד שאתה צריך לאכול ואתה יכול להתאמן במכון וכ"ו וכ"ואבל גם המשחק הזה בסופו של דבר משמעעםאז מה לא יהיו יותר GTA?אוף
פורסם 2004 באוקטובר 2720 שנים לפחות בזמן הזה יבנו איזה מנוע פצצה ל- ps3, xbox2 עם איזה sm4.0 או sm3.0 ואז gta יהיה באמת פצצה עילאית. כי בנתיים כל מה שהפריע לו לקבל 100 הי שאין מולטיפלייר והגרפיקה ישנה.
פורסם 2004 באוקטובר 2920 שנים אם כבר אנחנו בנושא של gta אז יש לי שאלה? קראתי באיזה מאמר באינטרנט ש-san andreas יהיה המשחק האחרון בטרילגית gta. האם זה נכון? טרילוגיה? SAN ANDREAS הוא החמישי
פורסם 2004 באוקטובר 2920 שנים הבנתי. שמעתי באמת שיש כאן באתר בנאדם שהגדיר מחדש צורת ספירה. אני אודיע לROCKSTART שישנו את השם של GTA 3 ל GTA 1 כי השניים הראשונים לא נחשבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.