עבור לתוכן

בעיה בסידי-רום וצורב נא להיכנס

Featured Replies

פורסם

אלהן אני גילי חדש בפורום מקווה להישתלב...!!!!

אוקי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי פנטיון 3 1000 בן 3 שנים ..

ובמחשב יש לי סידירום של סמסונג וצורב של  קריאטיב..

הבעיה היא שאני מכניס את הדיסק לסידירום אז המחשב מתכבה ואז אני צריך להוציא מהחשמל ולהחזיר...

אותו הדבר גם הצורב.... והסידירום אצלי 3 שנים והצורב 2 יכול להיות שבאמת הם הפסיקו לעבוד??

אבל אני חושב שיש אז קצר הוא משהו.... בבקשה תעזרו לי כבר ניסיתי הכל הוצאתי הכנסתי... אני לא מבין כל כך בשמות של כבלים אז לפליז הלפפפ

פורסם

ממש מוזר, יכול להיות 100 דברים

בדוק וירוסים, קבצי ריגול (יכול להיות)

אני מאמין שזה אולי ספק אבל יכול להיות איזה כבל שמחבר לכוננים

פתח תמחשב אם אתה יודע ותראה אם יש איזה כבל לא במקום

ואם בכלל הכוננים מזוהים בביוס

פורסם
  • מחבר

אין אין אחי עשיתי פורט למחשב היום בקתי כבלים חברתי את האמא שלהם שוב ושוב ואין כלוםםם אולי משהו בביוס לא מוגדר טוב..

טוב נחכה לאנשים אחרים שיגיבו..

פורסם

ברוך הבא לפורום!

תקרא בבקשה את חוקי הפורום.

תערוך את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם

ניסית כבל אחר?

לא יכול להיות שהסידירומים דפוקים

יכול להיות בעיות מתח של ספק

איזה ספק יש לך? ג'נרי?

פורסם
  • מחבר

ניסית כבל אחר?

לא יכול להיות שהסידירומים דפוקים

יכול להיות בעיות מתח של ספק

איזה ספק יש לך? ג'נרי?

הספק 300 לא יודע של איזה חברה.. אבל הוא עבד מלאה זמן מה קרה פתאום..???

פורסם

הספק 300 לא יודע של איזה חברה.. אבל הוא עבד מלאה זמן מה קרה פתאום..???

נשמע באמת כמו בעיית ספק.

ודרך אגב, בכותרת אין צורך לכתוב "נא להכנס" (זה גם נוגד את החוקים). תסיר בבקשה.

פורסם

שמע אחי...

קח את המחשב שלך, תוציא את כל הכרטיסים.... תשאר עם הרד דיסק אחד וסידירום אחד.

שים את ה HDD על MASTER. וגם את ה CDROM על MASTER. בניהם בכבלים IDE נפרדים. IDE זה הכבל נתונים, בניגוד לשני שהוא החשמל.

תגיד לי אם זה עובד

יניב

פורסם

שני הכוננים יושבים על אותו כבל IDE?

אם כן, תחליף אותו באחר (זה כבל מאוד זול אם אין לך עוד אחד בבית) ותוודא שהוא מחובר כמו שצריך ושלא יהיה הפוך.

פורסם
  • מחבר

שמע אחי...

קח את המחשב שלך, תוציא את כל הכרטיסים.... תשאר עם הרד דיסק אחד וסידירום אחד.

שים את ה HDD על MASTER. וגם את ה CDROM על MASTER. בניהם בכבלים IDE נפרדים. IDE זה הכבל נתונים, בניגוד לשני שהוא החשמל.

תגיד לי אם זה עובד

יניב

אחי תודה!

אבל אם אתה יכול להסביר מה זה hdd ואיך אני שם אותו על מסטאר??

ומה זאת אומרת להוציא את כל הכרטיסים

שוב תודה!

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך ידע בסיסי במחשבים, בחומרה...

HDD זה הרד דיסק, HARD DISK

אם יש לך WESTERN DIGITAL פשוט תוציא את הג'מפר שיש לך בכונן הקשיח וזהו... אם חברה אחרת תסתכל על המדבקה שיש לך על הכונן הקשיח... חפש איפה כתוב MASTER ותשים את הג'מפר לפי השרטוט............ האמת שזה לא קריטי, כל עוד הוא יושב בכבל נפרד ולא עם עוד CDROM...

להוציא את הכרטיסים זה אומר להעיף את המודם אם יש לך, כרטיס קול אם יש לך וכו'...

לראות שאין גורמים שיכולים לדפוק לך את המערכת עם באגים וכו'.... אתה צריך להתמקד בחלק הבעייתי שלךך... לנסות לאתר אותו

ככל שיהיו לך פחות חלקים יהיה יותר קל

אני פה

יניב

פורסם
  • מחבר

טוב תודה חבר'ה אני יבדוק יסתכל כי פתחתי מיליון פעמים את המחשב.... החלפתי הורדתי הוצאתי כל מה שאתם רוצים

ועדיין לא עזר דרך אגב איך אני בודק אם הם מזוהים בכלל בביוס..?

ניראה לי שזה בעיה בספק אבל חבל לי על הכסף תודה בכל אופן...

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שיש לך עכשיו מחשב "ערום" רק עם HDD אחד ו CDROM אחד... ועדיין לא עובד? הוצאת כל מה שלא קריטי...?

שמת דריברים חדשים? של הלוח אם במיוחד... תבדוק אולי יש לך איזה תוכנה שמפריעה... לך ל ADD REMOVE PROGRAMS ב CONTROL PANEL

ב BIOS בעמוד הראשי או המשני מקסימום אמור להיות לך אופציה לבחירת כוננים וזיהוי אוטומטי... תבחר AUTO או CDROM

יניב

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שיש לך עכשיו מחשב "ערום" רק עם HDD אחד ו CDROM אחד... ועדיין לא עובד? הוצאת כל מה שלא קריטי...?

שמת דריברים חדשים? של הלוח אם במיוחד... תבדוק אולי יש לך איזה תוכנה שמפריעה... לך ל ADD REMOVE PROGRAMS ב CONTROL PANEL

ב BIOS בעמוד הראשי או המשני מקסימום אמור להיות לך אופציה לבחירת כוננים וזיהוי אוטומטי... תבחר AUTO או CDROM

יניב

אחי אף סידיקום לא עובד... ועשיתי פורמט ככה שאיזה יכולה להפריע... דרך אגב ממחשב של חבר אחר עשיתי לא מהסידירומים שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים