פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים אלהן אני גילי חדש בפורום מקווה להישתלב...!!!!אוקי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי פנטיון 3 1000 בן 3 שנים ..ובמחשב יש לי סידירום של סמסונג וצורב של קריאטיב..הבעיה היא שאני מכניס את הדיסק לסידירום אז המחשב מתכבה ואז אני צריך להוציא מהחשמל ולהחזיר...אותו הדבר גם הצורב.... והסידירום אצלי 3 שנים והצורב 2 יכול להיות שבאמת הם הפסיקו לעבוד??אבל אני חושב שיש אז קצר הוא משהו.... בבקשה תעזרו לי כבר ניסיתי הכל הוצאתי הכנסתי... אני לא מבין כל כך בשמות של כבלים אז לפליז הלפפפ
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים ממש מוזר, יכול להיות 100 דבריםבדוק וירוסים, קבצי ריגול (יכול להיות)אני מאמין שזה אולי ספק אבל יכול להיות איזה כבל שמחבר לכונניםפתח תמחשב אם אתה יודע ותראה אם יש איזה כבל לא במקוםואם בכלל הכוננים מזוהים בביוס
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר אין אין אחי עשיתי פורט למחשב היום בקתי כבלים חברתי את האמא שלהם שוב ושוב ואין כלוםםם אולי משהו בביוס לא מוגדר טוב..טוב נחכה לאנשים אחרים שיגיבו..
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים ברוך הבא לפורום!תקרא בבקשה את חוקי הפורום.תערוך את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורמטיבית.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים ניסית כבל אחר?לא יכול להיות שהסידירומים דפוקיםיכול להיות בעיות מתח של ספקאיזה ספק יש לך? ג'נרי?
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר ניסית כבל אחר?לא יכול להיות שהסידירומים דפוקיםיכול להיות בעיות מתח של ספקאיזה ספק יש לך? ג'נרי?הספק 300 לא יודע של איזה חברה.. אבל הוא עבד מלאה זמן מה קרה פתאום..???
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים הספק 300 לא יודע של איזה חברה.. אבל הוא עבד מלאה זמן מה קרה פתאום..???נשמע באמת כמו בעיית ספק.ודרך אגב, בכותרת אין צורך לכתוב "נא להכנס" (זה גם נוגד את החוקים). תסיר בבקשה.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים שמע אחי...קח את המחשב שלך, תוציא את כל הכרטיסים.... תשאר עם הרד דיסק אחד וסידירום אחד.שים את ה HDD על MASTER. וגם את ה CDROM על MASTER. בניהם בכבלים IDE נפרדים. IDE זה הכבל נתונים, בניגוד לשני שהוא החשמל.תגיד לי אם זה עובדיניב
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים שני הכוננים יושבים על אותו כבל IDE?אם כן, תחליף אותו באחר (זה כבל מאוד זול אם אין לך עוד אחד בבית) ותוודא שהוא מחובר כמו שצריך ושלא יהיה הפוך.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים מחבר שמע אחי...קח את המחשב שלך, תוציא את כל הכרטיסים.... תשאר עם הרד דיסק אחד וסידירום אחד.שים את ה HDD על MASTER. וגם את ה CDROM על MASTER. בניהם בכבלים IDE נפרדים. IDE זה הכבל נתונים, בניגוד לשני שהוא החשמל.תגיד לי אם זה עובדיניבאחי תודה!אבל אם אתה יכול להסביר מה זה hdd ואיך אני שם אותו על מסטאר?? ומה זאת אומרת להוציא את כל הכרטיסיםשוב תודה!
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך ידע בסיסי במחשבים, בחומרה...HDD זה הרד דיסק, HARD DISKאם יש לך WESTERN DIGITAL פשוט תוציא את הג'מפר שיש לך בכונן הקשיח וזהו... אם חברה אחרת תסתכל על המדבקה שיש לך על הכונן הקשיח... חפש איפה כתוב MASTER ותשים את הג'מפר לפי השרטוט............ האמת שזה לא קריטי, כל עוד הוא יושב בכבל נפרד ולא עם עוד CDROM...להוציא את הכרטיסים זה אומר להעיף את המודם אם יש לך, כרטיס קול אם יש לך וכו'...לראות שאין גורמים שיכולים לדפוק לך את המערכת עם באגים וכו'.... אתה צריך להתמקד בחלק הבעייתי שלךך... לנסות לאתר אותוככל שיהיו לך פחות חלקים יהיה יותר קלאני פהיניב
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים Hard Disk Driveדיסק קשיחאיך לג"מפר קרא פה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=90224.msg766891#msg766891הוא מתכוון לכרטיסי הרחבה המתחברים לחריצי PCI (חריצים לבנים) ככה נראים חריצי PCI :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מחבר טוב תודה חבר'ה אני יבדוק יסתכל כי פתחתי מיליון פעמים את המחשב.... החלפתי הורדתי הוצאתי כל מה שאתם רוציםועדיין לא עזר דרך אגב איך אני בודק אם הם מזוהים בכלל בביוס..?ניראה לי שזה בעיה בספק אבל חבל לי על הכסף תודה בכל אופן...
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים אתה רוצה להגיד לי שיש לך עכשיו מחשב "ערום" רק עם HDD אחד ו CDROM אחד... ועדיין לא עובד? הוצאת כל מה שלא קריטי...?שמת דריברים חדשים? של הלוח אם במיוחד... תבדוק אולי יש לך איזה תוכנה שמפריעה... לך ל ADD REMOVE PROGRAMS ב CONTROL PANELב BIOS בעמוד הראשי או המשני מקסימום אמור להיות לך אופציה לבחירת כוננים וזיהוי אוטומטי... תבחר AUTO או CDROMיניב
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מחבר אתה רוצה להגיד לי שיש לך עכשיו מחשב "ערום" רק עם HDD אחד ו CDROM אחד... ועדיין לא עובד? הוצאת כל מה שלא קריטי...?שמת דריברים חדשים? של הלוח אם במיוחד... תבדוק אולי יש לך איזה תוכנה שמפריעה... לך ל ADD REMOVE PROGRAMS ב CONTROL PANELב BIOS בעמוד הראשי או המשני מקסימום אמור להיות לך אופציה לבחירת כוננים וזיהוי אוטומטי... תבחר AUTO או CDROMיניבאחי אף סידיקום לא עובד... ועשיתי פורמט ככה שאיזה יכולה להפריע... דרך אגב ממחשב של חבר אחר עשיתי לא מהסידירומים שלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.