פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים אני מריץ עכשיו memtest86 על מחשב אחד, כרגע המחשב עם 1043 שגיאות אחרי 6 בדיקות מקיפות (Pass).האם בהכרח הזכרון דפוק? ואם כן, איך אני יכול לדעת איזה מהזיכרונות? (רק ניסויי וטעיה?)תודה רבה
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים תבדוק כל סטיק בנפרדאם הם מסוגים שונים זה יכול להיות גם חוסר תאימות בניהםיכול להיות שכל אחד בנפרד הוא תקין
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים יכול גם לקרות את המתח נמוך מדי או התיזמונים קצרים מדי.לא מייד מניחים שהזיכרונות דפוקים, צריך לוודא את הענין הזה (אפשר ורצויי לנסות בלוח אחר לפני שמסיקים מסקנות).
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר בגלל זה אני שואל :-)אוקיי, הוצאתי הכל והכנסתי רק אחד (128 SD), בקיצור, התוצאה יוצאת מאוד לא יציבהבכמה Pass הוא יוצא ללא שגיאה בכלל, ובחלק הוא יוצא עם. (הרוב ללא שגיאות).אז מה זה אומר?ושוב תודה לכם
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אתה אומר שפעם אחת הוא עובר את כל המבחנים בלי בעיות ופעם אחרת עם?תתקנו אותי אם אני טועה, אבל זה יכול להראות בעיה במתח - ספק, כלומר חרא של ספק לא יציב...
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים תנסה גם להגביל את המהירות של הזכרון בביוס (יעני שלא יהיה AUTO)נניח אם זה DDR400 על תשים אותו על יותר מזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.