פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אני עדיין לא הבנתי מה הקשר בין CREATIVE לדריבר של הכרטיס מסך שהוא רוצה... יניב אתה לא מעודכן,דרייבר לכרטיס מסך הוא כבר השיג עכשיו הוא רוצה בשביל הכרטיס קול..ראה עמוד קודם
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אה אוקיי... לא שמתי לבאז בלינק ששמתי יש דריבר לכרטיס קול... אני מבין שהוא לא מתאים לו כל כך...לפותח הטרדמאיפה השגת דריבר לכרטיס מסך שלך? יש לך באינטרנט שאפשר למצוא את זה...יניב
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים רוב הסיכויים שאתה צריך את ה ADI188X, הקריאייטיב היה אופציונלי (למי ששילם יותר - ולא נפוץ במיוחד).
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים מחבר רוב הסיכויים שאתה צריך את ה ADI188X, הקריאייטיב היה אופציונלי (למי ששילם יותר - ולא נפוץ במיוחד). ואין מצב שאתם מוצאים לי קישור לדרייבר לכרטיס קל הקיים?? כי אין מצב שאני מוצא את הדיסק של הלוח אם הפכנו את כל הבית ולא מצאנו!! חברה אתם ממש חייבים לעזור לי.
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים ואין מצב שאתם מוצאים לי קישור לדרייבר לכרטיס קל הקיים??http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=120&kind=1יש לך תדרייבר שם ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.