עבור לתוכן

המחשב לא עובר את שלב הביוס -עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

טוב לפני מספר ימים יצאתי לטיול של כמה ימים כשחזרתי ראיתי שיש מסך כחול עם הודעת שגיאה של ווינדוס לא יחסתי חשיבות ועשיתי ריסט למחשב.

הלכתי לעשות קפה וראיתי אחרי עשר דקות שהוא בלולאה של ריסט עובר את שלב הביוס מתחיל להעלות ווינדוס ושוב עושה ריסט לעצמו וחוזר חלילה .

ניסיתי לעשות גוסט אבל הוא דיווח על CRC ERROR ונתקע ב 2% ,בשלב הזה התייאשתי ועשיתי פורמט להרד דיסק (80 GIGA WD) בעזרת דיסק איתחול של

פרטישן מגיק והתחלתי להתקין ווינדוס מחדש במהלך ההתקנה קיבלתי שוב מסך כחול מספר פעמים ואז הגעתי למצב שאני נמצא בו היום והוא.....

בהפעלה של המחשב נרשמות 3 שורות האחד גירסת ביוס ולוח, השניה ספירת זיכרון תקינה,השלישית הודעה שאובחן מעבד עם היפר טרדינג והלוח מאפשר זאת ומביא למצב ENBEALD וזהו מכאן שום תגובה . ניסיתי לבודד את הבעיה ניתקתי כרטיסים והרד דיסקים וניתקתי סידי רומים שום דבר לא השתנה אני כבר מיואש יש לי אחריות על חלק מהדברים אבל לא על כולם ואני צריך לדעת מה נדפק כדי לשלוח למעבדה .המעבד שלי הוא פנטיום 4 2.4 עם באס 800 ,זיכרון 528 X2 של מושקין במהירות 400 DDR כרטיס מסך GIGACUBE 9200 PRO ולוח אם של אלבטרון PE 865 PRO

תודה רבה לכל המבינים

פורסם

נראה אולי בעיה בזיכרון הוצא זיכרון והשאר סטיק אחד בלבד נשה שוב לא עוזר הוצא זיכרון שני וחבר את הראשון לא עוזר העבר את הסטיק לתושבת אחרת.

נתק את כל הכרטיסים וחיבורי הUSB שמחוברים לך למחשב הישאר רק עם כרטיס מסך וקול וסטיק אחד של זיכרון ונסה שוב.

פורסם

לא ציינת איזה ספק ומארז יש לך. ברוב המחשבים בארץ הספק ג'נרי, ווהוא גם הרכיב הראשון שמתקלקל.

פורסם

לא כל כך הבנתי על פי ההודעה אם המחשב מצליח להכנס לBIOS. אם כן, תבדוק טמפ' מעבד

פורסם

ואם הוא אכן מגיע לשלב הביוס תנסה לשחזר את הגדרות ברירת המחדל של הביוס.

אע"פ שזה נראה יותר כמו בעית חומרה.

פורסם
  • מחבר

סליחה שכחתי ספק של אנרמאקס 350 וואט עלה מספיק כסף בשביל לומר שהוא יחסית אמין..

לא אני לא מגיע לשלב של הביוס אבל יש לי בקרת טמפ על המארז והוא בטמפרטורה סבירה (מה גם שיש לי בקרת מהירות של 2 מאוורים על המארז והם עובדים כך שהטמפרטורה לא תעלה על 40 מעלות מקסימום בדרך כלל זה בסביבות 33 35 מעלות - אם אתם חושבים שזו בעית חומרה מה הניחוש הכי טוב שלכם?????

תודה רבה מראש על התשובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים