עבור לתוכן

Far Cry 1.3 יצא,

Featured Replies

פורסם

הגרסאה החדשה מכילה תמיכה בSM3.0 ו2.0x.

עדיין אין תמיכה רשמית בHDR והתמיכה בNormal Map Compression בכרטיסי הX800 דרך 3Dc, וב GF FX/GF6 דרך אופטמיזציה של DXT5(פורמט לדחיסת טקסטורות). לא ברור למה לא ניתבו את כל שאר הכרטיסים דרך DXT5 אבל שיהיה. היא דרך הקונסולה בלבד, וגם בGI. חוץ מהצורה העילגת שבה הם הכניסו תמיכה ב3Dc הם לא ממישו שום הבטחה.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=20968

פורסם

תמיכה בMS3 יש מאז 1.2 (לא בטוח לגבי 1.1),מה שהם אומרים שם זה שכשאתה מגדיר את המשחק לUltra High המשחק אוטומטית יכוון את הכרטיס מסך לMS3\MS2X לפי היכולות של הכרטיס כמובן.

להלן:

SM 3.0 and SM 2.0x are now enabled by default when graphics settings are set to Very High. To see performance increases you must have Direct X 9.0c installed.

סיימתי את המשחק פעמיים,אין טעם לחזור אליו  :xyxthumbs:

אגב,זה היה זמין כבר מאתמול בערב בשרתים הרשמיים.

פורסם

תודה! אני מבין שזה הקובץ של ה 70 ומשהו MB נכון? מה זה הראשון של כמה MB בודדים?

יניב

פורסם

זה ישפר אצלי משהו?

לא התקנתי על המשחק שום פאטצ'

פורסם
  • מחבר

תמיכה בMS3 יש מאז 1.2 (לא בטוח לגבי 1.1),מה שהם אומרים שם זה שכשאתה מגדיר את המשחק לUltra High המשחק אוטומטית יכוון את הכרטיס מסך לMS3\MS2X לפי היכולות של הכרטיס כמובן.

להלן:

SM 3.0 and SM 2.0x are now enabled by default when graphics settings are set to Very High. To see performance increases you must have Direct X 9.0c installed.

סיימתי את המשחק פעמיים,אין טעם לחזור אליו  :xyxthumbs:

אגב,זה היה זמין כבר מאתמול בערב בשרתים הרשמיים.

התמיכה של 1.2 הייתה דרך הקונסולה/עריכה של קיצור דרך בלבד. פה הם הכניסו את התמיכה לקינפוג הדיפולטי של המשחק.

פורסם

שווה להתקין איזה שהוא פאטצ'? זה ישפר משהו?

אני כרגע בלי שום פאטצ' עם הגדרות הכי גבוהות

מפרט למטה

פורסם

אני התקנתי...

אין לי מה להפסיד (גיביתי את כל השמירות שלי).

פורסם

יש שיפור בכלל??

פורסם

נו ברור שיש שיפור!!!

תקרא את השיפורים של 1.1 ו 1.2 ותראה שיש שיפור...

יניב

פורסם

הורדתי את זה וכשהפעלתי הקובץ לא עובד! רושם לי איזה הודעת שגיעה שמשהו עם מחשב אחר..לא יודע מחקתי כבר את הקובץ

יש למישהו לינק אחר?

פורסם

Far Cry רץ לך חלק בUltra High עם רק 512Mb זכרון,מוזר... :nixweiss:

פורסם

בלי פילטרים..יש ממש טיפה קרטועים אבל בכללי זה עובד סבבה

פורסם

תגידו ... יצאו איזה מודים שווים למשחק ?

פורסם

גם אצלי , בלי פילטרים יש טיפה קירטועים בקטעים כבדים(20-30FPS) , רוב המשחק רץ על 40-50-60... , על הגדרות VERY HIGH(ככה היה רשום לשים כדי לאפשר את התמיכה החדשה או משהו) , רק המים על ULTRA...

פורסם
  • מחבר

הדבר הזה לא רלוונטי כלפי הכרטיס שלך במילא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים