עבור לתוכן

האם Norton Internet Security 2005 טובה מקודמותיה ?

Featured Replies

פורסם

חוץ מההגנה החדשה של התולעים , וסורק היוריסטי ... אין שום דבר חדש .

חי חי ... ROFL !

אתה קורא ביקורות על אנטיוירוס ?!

תעשה לי טובה ... מה יותר טוב מלראות שפשוט אנטיוירוס אחד לא מזהה לך וירוס , ואנטיוירוס אחר כן מזהה ?

אני מציע שתנסה את התוכנה שאתה ממליץ עלייה רק אחרי שתבדוק אותה לעומק .

לקרוא על תוכנה ולאמר שהיא טובה זה ממש חובבני ...

פורסם

אני לא סתם זורק מילים ללא ביסוס כלשהו.

^^^^^

קראת את זה?

תבין , אין לי על מה להתווכח איתך , אתה באמת חושב שאני ישבח תוכנה בלי שבכלל בדקתי אותה? אם כן אז עדיף כבר שאני יחסוך לעצמי מלהתווכח איתך כבר עכשיו.

אתה די מזכיר לי את ה-Fanboys האלה של ATi(לדוגמה) , אתה ישר שולל את המוצר מהחברה השנייה.

תאמין לי שאני כן בדקתי לעומק את התוכנה וגיליתי שהיא מעולה , הביקורות היו להראות לך דוגמה של עוד אנשים שמשבחים את התוכנה.

בוא נחסוך לכולם את הוויכוחים , כל עוד אני אישית מרוצה מהתוכנה , אין לי שום סיבה שבעולם להתווכח איתך.

פורסם
האם Norton Internet Security 2005 טובה מקודמותיה ?

טובה?! היא מעולה!

במיוחד שהיא לא שואבת משאבים(ד"א אני חושבשהיא כוללת בפנים אנטי וירוס)

פורסם

ה-Norton Internet Security 2005 כולל בתוכו גם אנטי-וירוס.

פורסם

אממ האמת NAV 2005 לא רע, נחמד אבל עיצבן אותי ה WORM PROTECTION משום מה, ואחרי התנסות ממושכת עם מוצריה של SYMANTEC

החלטתי שהם לא משהו. את הפייוורל אני באמת לא אוהב. האנטי-וירוס הוא נחמד אבל בזמן האחרון התחלתי קצת לפקפק בו שהוא לא מוצא את כל הוירוסים

שצריך, וזה באמת כך! ה MCAFEE וה KASPESKY מצאו עוד איזה 6 קבצים שהנורטון לא זיהה וגם כן הסריקה שלו שטחית מדי.

עכשיו אני עם MCAFEE VIRUSSCAN ועד עכשיו אני מרוצה האמת, לא היה לי משהו מיוחד.

אותי נורטון 2005 איכזב , כנ" לגני מקאפי 9 ...

מקאפי השקיע כל כך בנסיון לעשות תוכנה טובה , שהם מפגרים עם חלק מהעידכונים בכמה חודשים טובים ...

אתה יכול להסביר לי בבקשה במה איכזב אותך ה MCAFEE?

והאם זה קשור לאיכות הסריקה שלו וההגנה...

אני שואל את זה ברצינות כי זה מעניין אותי.

פורסם

התקנתי את NAV2005 אצל שכן ותראו מה הוא מצא:

*בסיום הבדיקה הוא מצא כ11,000.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אני מצאתי את התוכנה הזאת הרבה יותר טובה מהקודמות שיצאו.

כבר שלוש שנים אני לא מתקרב למוצרים של החברה הזאת, אבל הגירסה החדשה הזאת מותקנת אצלי כבר שלושה שבועות ואני די מרוצה ממנה. נפתרו בה המון בעיות שגרמו לי להתרחק מגרסאות ישנות יותר של התוכנה.

ד"א: ה-WORM PROTECTION ממש מעצבן. עושה (לפחות לי) המון בעיות עם משחקים באינטרנט. אז ביטלתי אותו.

פורסם

אז למה אתה לא מקנפג את ה- Worm Protection בשביל המשחקים וכל השאר? זה כל כך פשוט(זה כמו שתבטל פיירוול שלם בשביל לפתוח פורטים של אימיול בזמן שאפשר לפתוח את הפורטים ספציפית בפיירוול...)

פורסם
  • מחבר

התקנתי את NAV2005 אצל שכן ותראו מה הוא מצא:

*בסיום הבדיקה הוא מצא כ11,000.

מתי בפעם האחרונה הוא בדק וירוסים ?

אני לא חושב שזה קשור לעובדה שזו גירסא חדשה, אם הוא היה מעדכן שבועית את האנטיוירוס שלו ( אם היה לו ), לא היו כל כך הרבה וירוסים

פורסם

LOL...ברור שזה לא רק בגלל זה.

הוא בערך שנה בלי אנטיוירוס והוא מוריד המון וירוסים מקאזה וכד'.

והרוב לא היו וירוסים אלא ספייוור.

פורסם

אממ הנורטון יכול לא למצוא קבצים רבים. אצלי שהוא לא מצא כלום ה KSPERSKY וה MCAFEE מצאו עוד איזה שש, אז פה אני מפחד שהנורטון

פיספס איזה 400 וירוסים, אני ממליץ להתקין משהו אחר יותר חזק.

פורסם

אממ האמת NAV 2005 לא רע, נחמד אבל עיצבן אותי ה WORM PROTECTION משום מה, ואחרי התנסות ממושכת עם מוצריה של SYMANTEC

החלטתי שהם לא משהו. את הפייוורל אני באמת לא אוהב. האנטי-וירוס הוא נחמד אבל בזמן האחרון התחלתי קצת לפקפק בו שהוא לא מוצא את כל הוירוסים

שצריך, וזה באמת כך! ה MCAFEE וה KASPESKY מצאו עוד איזה 6 קבצים שהנורטון לא זיהה וגם כן הסריקה שלו שטחית מדי.

עכשיו אני עם MCAFEE VIRUSSCAN ועד עכשיו אני מרוצה האמת, לא היה לי משהו מיוחד.

אתה יכול להסביר לי בבקשה במה איכזב אותך ה MCAFEE?

והאם זה קשור לאיכות הסריקה שלו וההגנה...

אני שואל את זה ברצינות כי זה מעניין אותי.

רק שהוא מתנגש ומפריע ... בקיצור , כמה באגים ...

חוץ מזה , הוא אנטיוירוס מעולה !!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים