עבור לתוכן

האם Norton Internet Security 2005 טובה מקודמותיה ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הגירסא החדשה של Norton Internet Security,

כל שנה אני קונה את הגירסא החדשה, אך בגירסת 2004, התוכנה התחילה די להעיק על המחשב שלי ( למרות היותו P4 -2.0 ) ודי האיטה את הגלישה באינטרנט

וכו', לדעתי היא הייתה די גרועה.

השאלה שלי היא האם הגירסא החדשה טובה יותר ( מבחינת ביצועים, מהירות סריקה ושאר ירקות ) ?

פורסם

כאחד שהתנסה עם התוכנה .. אני אומר בפה מלא

תתרחק מסימנטיק חח

לי יש Mcaffe עם Personal FireWall+ ולפי דעתי זה הרבה יותר טוב מInternet Security ..

פורסם

שוב אני אחזור, קח את Norton AntiVirus 2005 ה-Internet Worm Protection פועל כמו פייר וואל...

פורסם

שוב אני אחזור, קח את Norton AntiVirus 2005 ה-Internet Worm Protection פועל כמו פייר וואל...

מה??? :screwy:

ולשאלה המקורית:

NIS 2005 אכן עובד הרבה יותר טוב מאשר 2004.

למעשה היא הרבה יותר טובה ממנה מכל הבחינות. (מהנסיון שלי ושל חברים)

מהירות הסריקה באנטי וירוס הוכפלה, ו2005 מכילה כמה שיפורים מעולים בנוגע לדואר מבוסס רשת (כמו YAHOO או HOTMAIL).

כמו כן 2005 מגיע עם מספר הגנות חדשות שלא קיימות ב2004. (פשוט תקרא באתר שלהם את החידושים בגירסה הזאת - למרות שהרשימה שהם נותנים שם היא לא מלאה, אתה כבר תגלה הכול לאחר שתתקין)

אני מאוד מרוצה מהגרסה הזו.

פורסם

אני משתמש בNORTON רק בגלל הפיצרים שיש שם:דואר זבל, מונע פרסומות(שפועל בצורה מעולה לפי דעתי) וכו.

חוץ מזה שרב בו אני יודע להגדיר את הרשת הביתית :-).

החסרון הגדול שלו הוא האיטיות שלו. הוא מאיט את המחשב בצורה לא סבירה. חפיף עשיתי OC.

האם אתם יכולים להציע לי על אנטיוירוס, פיירואל, ומונע פרסומות וספאם?

עדיף הכל בתוכנה אחת.

פורסם

מה??? :screwy:

מה שאתה שמוע :kopfpatsch: אז למה אתה חושב שכשאתה מתקין את הנורטון אנטי-וירוס הוא מבטל אוטומטית את הפייר-וואל של האס-פי???

כי ה-Worm Protection פועל כמו פייר-וואל....

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

ה-NAV 2005 לדעתי הצלחה גדולה , הוא ממש לא תופס הרבה מקום במשאבי המערכת והוא שיפור גדול לעומת הגרסאות הקודמות.

הסיבות להמלצה שלי:

1.יש לו הגנה מעולה.

2.שיפרו את מערכת הסריקה לוירוסים , עכשיו היא בהרבה יותר מהירה(בהשוואה לגרסאות אחרות , אם נגיד בגרסאות קודמות סריקה לקחה לי שעתיים , אז עכשיו שעה)

3.הוסיפו לו פיצ'ר מעולה שנקרא Internet Worm Protection , שבעצם חוסם כל מני התקפות של תולעים למיניהם על המחשב , נסיונות פריצה של אנשים וכד'.

זה די מזכיר כעיקרון את הפעולות של הפיירוול.

4.הוא לוקח ממש , אבל ממש קצת ממשאבי המערכת(לא כמו גירסאות קודמות) וגם ה- Internet Worm Protection שדי מתפקד כמו פיירוול , לא מוריד בכלל

מביצועי המערכת.

5.עיצוב התוכנה והשימוש בה - העיצוב החדש ממש יפה והתוכנה קלה מאוד לשימוש ולקינפוג.

לסיכום: אני ממליץ בחום על Norton AntiVirus Professional 2005.

פורסם

מה שאתה שמוע  :kopfpatsch: אז למה אתה חושב שכשאתה מתקין את הנורטון אנטי-וירוס הוא מבטל אוטומטית את הפייר-וואל של האס-פי???

כי ה-Worm Protection פועל כמו פייר-וואל....

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אני מבין שהגישה שלך חיובית ואתה בא לעזור, אבל חבל שאתה מטעה אנשים. הWORM PROTECTION בודק פרוססים שעובדים במחשב שמנסים לשנות הגדרות בזמן אמת (ברג'יסטרי, בסטארטאפ וכו') בדומה לתוכנת AD WATCH של AD AWARE. זה לא פייר וול משום בחינה, אלא אמצעי הגנה נוסף נגד תוכנות משתלטות על המחשב. פייר וול עושה עוד המון דברים.

פורסם

הוא כן עושה פעולות שדומות לפעולותיו של הפיירוול.

Internet Worm Protection prevents incoming network worms and other Internet threats from attacking your computer.

*ליותר מידע תעיינו בקובץ עזרה של הנורטון.

פורסם

הוא כן עושה פעולות שדומות לפעולותיו של הפיירוול.

*ליותר מידע תעיינו בקובץ עזרה של הנורטון.

נו, זה בדיוק מה שאמרתי. אמרתי שפיירוול עושה חלק מהדברים האלה, אבל הWORM PROTECTION זה לא פיירוול.

פורסם

O.K :)

פורסם

מוזר, אני היחידי שהיו לו בעיות :s05:

תמיד כשהתקנתי את האנטי וירוס כל המחשב השתגע, החיבור לראוטר פעם עבד, פעם לא. היו לי הרבה בעיות וכל מני שטויות רק לי ? :s05:

פורסם

איזה גרסה התקנת?

פורסם

אנשים אתה זורקים שטויות באוויר ..

חוץ מכך שהתוכנה פחות כבדה , ובעלת סורק היורסיטי , לא שופר כלום ! , אולי קצת המנוע אנטיוירויס , אותי נורטון 2005 איכזב , כנ" לגני מקאפי 9 ...

מקאפי השקיע כל כך בנסיון לעשות תוכנה טובה , שהם מפגרים עם חלק מהעידכונים בכמה חודשים טובים ...

פורסם

אני ממש לא אוהב שאתה סתם כותב דברים , זאת לא הפעם הראשונה שלך בדיונים על אנטי-וירוסים.

להגיד ששום דבר לא שופר בגרסת 2005 של NAV זאת פשוט בדיחה.

בוא אני יתן לך רשימה של תכונות שנמצאות בנורטון:

Automatically removes viruses, worms, and Trojan horses.

Scans and cleans both incoming and outgoing email messages.

Blocks viruses in instant message attachments.

Detects spyware and certain non-virus threats such as adware and keystroke logging programs

Scans compressed file archives before you open them and risk infecting your computer.

Worm Blocking and Script Blocking can detect new threats even before virus protection updates are created for them

תסמוך עליי גם שקראתי המון ביקורות וכולן משבחות את הנורטון , אני לא סתם זורק מילים ללא ביסוס כלשהו.

אם קשה לך להאמין לי תריץ חיפוש בגוגל לביקורות ותראה בעצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים