עבור לתוכן

DualDDR בלוח אם Asus A7N8X Deluxe

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם Asus A7N8x עם זכרון 512MB בתצורה של שני כרטיסים של 256. אני רוצה להגדיל את הזכרון לג'יגה ורציתי לדעת אם אני אוסיף עוד כרטיס זכרון של 512 זה יפגע בשיפור בביצועים שיש כתוצאה מה-DualDDR?

ללוח האם שלי יש רק 3 מקומות לכרטיסי זכרון.

פורסם

אין בכלל דואל ב-AMD

פורסם

איזה תשובה שטותית, ברור שיש דואל בסוקט A

אבל בכל מקרה, אני לא בטוח אם ניתן לשמור על הדואל עם תצורה כזו של סטיקים, אבל שיפור הביצועים שתראה מהעלייה בגודל הזיכרון גדול בהרבה מזה שמתקבל משימוש בדואל צ'אנל (במעבדים לסוקט A, בעקבות הבאס הנמוך)

פורסם

גם אם היה ניתן לשמור על DUAL CHANNEL, זה לא הכרחי שכן אפילו הAXP הכי חזק - עובד רק ב400FSB, דבר שכל הזכרונות עובדים בו באופן אוטומטי.

אבל- להכניס שלוש סטיקים של זיכרון מוריד את המהירות של כל המערכת, כשמדובר בAXP. השיקולים- שלך

פורסם

מצטער חשבתי שזה לוח ל-A64

פורסם

אבל- להכניס שלוש סטיקים של זיכרון מוריד את המהירות של כל המערכת, כשמדובר בAXP.

למה ואיך? אם ה-Dual DDR בכל מקרה לא מוסיף ביצועים בשימוש עם מעבדי AXP, למה זה באמת משנה אם יש 2 או 3 סטיקים?

פורסם

השיפור בזמינות המערכת כתוצאה משידרוג ל 1 ג'יגה של זכרון הרבה יותר משמעותי מכל שינוי זניח כתוצאה מביטול ה Dual Channel ותוספת המקל השלישי.

פורסם

השיפור בזמינות המערכת כתוצאה משידרוג ל 1 ג'יגה של זכרון הרבה יותר משמעותי מכל שינוי זניח כתוצאה מביטול ה Dual Channel ותוספת המקל השלישי.

מקל? אולי התכוונתי לסטיק? (סתם ספאם :))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים