עבור לתוכן

עזרה בקשר לבחירת מארז של thermaltake ???

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה הייתה בעיה להשיג מארז של A-TOP אז אני צריך להגיד לחברה שאני קונה ממנה תמחשב איזה מארז חלופי אני רוצה במקום זה שרציתי....והם אמרו לי גם שיש להם קשר עם הספק של thermaltake...

איזה מארז עדיף מבין אלה שמצאו חן בעיני ואני חושב שהם טובים???

Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower

לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000d.htm

או זה:

Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum  VA1000UWA

לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanmoto/uwa.htm

או זה: (דרך אגב אם זה מגיע קירור מים אז אין מצב אני לוקח את זה...)

Thermaltake Shark VA7000 Silver

לינק:

http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/silver/silver.htm

חשוב לי נושא הקירור...

וזה למחשב AMD ATHLON 3000+

MSI R9800PRO

A-DATA 512

EPOX 8KDA3J

WD 120GB SATA

ואיזה מהם מגיע עם ספק???

תודה רבה זה חשוב לי כי אני רוצה לקבל תמחשב השבוע קומפלט כמובן...את החומרה יש חסר רק תמארז והספק כוח... ;)

*אם אתם חושבים על מארז אחר או יש לכם דעה בנושא תגידו אותה ואם אתם חושבים שיש מארזים טובים יותר בפחות כסף תגידו מה הייתם לוקחים במקום ולמה...ולא סתם תשובות באוויר למה זה חשוב לי...תודה

פורסם

סביבות 1000 ש"ח למארז = בזבוז כסף.

יש מארזים טובים זולים בהרבה.

ושנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתהיה אינפורמטיבית וממצה, בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם

סביבות 1000 ש"ח למארז = בזבוז כסף.

יש מארזים טובים זולים בהרבה.

ושנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתהיה אינפורמטיבית וממצה, בהתאם לחוקי הפורום.

כמו Compucase 6920 מארז מצוין.

מאוורר, יפה, נוח, ומגיע עם ספק מצוין של 400W וכל זה ב-500 ש"ח בערך.

פורסם
  • מחבר

הציעו לי כבר תקומפיוקיס אבל לא אהבתי אותו בכלל...

עוד מישו ודעתו על המארזים האלה???

ואיזה מבין שלושתם הכי משתלם מבחינה כספית וקירור???

תודה

פורסם

לא כל מארז באלף ש'ח זה בזבוז כסף ::)

Antec 1080AMG זה לא בזבוז כסף,

קולר מסטר פראטוריאנס זה לא בזבוז כסף.

אולי מארזי ThermalTake זה באמת בזבוז כסף,אבל זה טוב לאנשים שרוצים מארזי Pre-Moding ויש הרבה כאלו.

פורסם

צודק.

פורסם

לי יש מארז של Thermaltake ה Xeser WinGO V8000A שמחירו לפני מע"מ וכמובן ללא ספק עומד על כ 778 ש"ח ועם כל הכבוד הוא שווה את הכסף הוא מארז מרווח נינוח פשוט וקל להרכבת הרכיבים בו ונוסף על הכל הוא גם יפה והוא מאלומיניום שזה נחמד שהוא קל יותר ולא שוקל מתחילה ללא כל הרכיבים של המחשב כמה קילוגרמים טובים.

בהחלט השקעה לתווך ארוך מחר מחרתים ארצה להחליף מחשב אז מארז טוב ואיכותי כבר יהיה לי אלא עם כן יציאו איזה תקן חדש ללוחות אם וכ"ד.

לסיכום אם כסף זה לא בעייתך אז המארזים שלהם אחלה ואני אפילו ההיתי ממליץ לך על שלי.

תריץ חיפוש קל בפורום גם תוכל למצות תמונות שלו.

פורסם
  • מחבר

לא כל מארז באלף ש'ח זה בזבוז כסף  ::)

Antec 1080AMG זה לא בזבוז כסף,

קולר מסטר פראטוריאנס זה לא בזבוז כסף.

אולי מארזי ThermalTake זה באמת בזבוז כסף,אבל זה טוב לאנשים שרוצים מארזי Pre-Moding ויש הרבה כאלו.

אחי כבר חשבתי על אנטק 1080 AMG ואמרו לי שהוא מרעיש ובכלכך הרבה כסף אתה גם לא מקבל מארז מאלמיניום ...

הדבר היחידי שטוב בו זה שהוא מגיע עם ספק כוח טוב אנטק 430 טרו-פאוור...

בקשר לקולר מסטר יש לך לינק אולי???

ועכשיו מישו יוכל להגיד לי איזה משלושת המארזים שנתתי קישור אליהם הוא השווה ביותר???

פורסם
  • מחבר

טוב אני עוד 5 דקות מתקשר לחנות שאני קונה ...

אתם אומרים כדי לי ללכת על המארז הראשון הכחול ??? (אפילו שהקירור שלו לא מי יודע מה-אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג)???

פורסם

אנחנו "אמרנו" ששווה לקחת את הקומפיוקייס. אם לא, אז CHENBRO XPIDER הוא יפה, ורק תוסיף לו כמה מאווררים וספק. יש גם את הANTEC SUPER LANBOY מאלומיניום, בסביבות ה600 שקל. גם, תוסיף לו מאווררים וספק. בכל מקרה, הTT הם בחירה לא משהו, וגם לפי דעתי לא כאלה יפים. רק הTSUNAMI יפה לפי דעתי

פורסם
  • מחבר

אנחנו "אמרנו" ששווה לקחת את הקומפיוקייס. אם לא, אז CHENBRO XPIDER הוא יפה, ורק תוסיף לו כמה מאווררים וספק. יש גם את הANTEC SUPER LANBOY מאלומיניום, בסביבות ה600 שקל. גם, תוסיף לו מאווררים וספק. בכל מקרה, הTT הם בחירה לא משהו, וגם לפי דעתי לא כאלה יפים. רק הTSUNAMI יפה לפי דעתי

הקומפיוקיס מכוער בטירוף ויש לי תקציב למשו קצת יותר טוב ויפה...

האיקס ספידר גם מכוער במיוחד שילוב הצבעים והוא פשוט מדי אין לו דלת או משו מיוחד...ואני לא הולך להתעסק עם הוספת מאווררים ומודינג...

האנטק גם לא משו וגם לו אני לא הולך להוסיף מאווררים למה אין לי כוח למשחקים אני רוצה להזמין מארז שכבר מגיע עם מאוררים והקירור שלו מספק...כל מארז שתוסיף לו מאווררים וספק טוב יהיה טוב... אני רוצה אחד כזה שמגיע כבר ככה....

בקשר ל-TT הבנתי שהם לא משו ... אבל מישו מוכן להסביר לי תסיבה למה הם לא משו ( עזבו תיופי...כל אחד והטעם שלו ... מבחינתי הם יפים)...???

ותציעו לי מארז יפה יחסית וטוב...תודה

פורסם

לגבי שלושת המארזים ששאלת עליהם

הראשון לא מאלומיניום רק הפאנל הקידמי, ויש לך תקציב גדול אז לא שווה

השני אחלה עשוי אלומיניום חוץ מהפאנל הקדמי,יש לו צג טמפרטורה ופאנבאס ומסילות לכוננים

השלישי כבד יותר במקצת מהשני כיוון שהוא 1.0MM אלומיניום לעומת ה0.8MM בשני,החלון שלו מכוער,היתרונות הם שהמגש ללוח אם נשלף ויש לו יציאות אודיו קדמיות מתאים לTt liquid cooling system

לדעתי עדיף השני

באשר לאיזה בא אם ספק כוח עד כמה שאני יודע לא מוכרים מארזים שלהם בארץ אם ספק כוח

היחידי שראיתי אם ספק זה הtsunami מה דעתך?

http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=tsunami

לדעתי מארז יפה וטוב,עיצוב דומה לcoolermaster wavemaster

אבל ספק חלש כדאי להחליף לספק טוב יותר

אין לי עוד מארז להציע כבר הציעו לך פחות או יותר כל מה שיש בתראד הזה ובאחרים

הantec super lanboy כן מגיע אם מאוררים וגם יעלה לך פחות ממארז של tt

לדעתי זה הנחה שגויה שtt לא משו במארזים,יש דגמים ויש דגמים,ובתכלס הסיבה העיקרית שאנשים לא מתלהבים מהמארזים שלהם זה המחיר

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

אחי אתה בטוח שהמארז הראשון הפול טאוור ה- V1000D הוא לא עשוי מאלומיניום???

לפי מה שהבנתי זה שהוא עשוי כולו מאלומיניום כולל הפאנל הקדמי...

מה אתה אומר על האנטק 1080AMG ???

שווה אפילו שהוא לא מאלומיניום והוא מרעיש???

בבקשה אנשים כבר אני לא יודע מה לעשות....

תציעו לי מארז מאלמיניום שמקרר טוב ונראה גם טוב לדוגמא עם חלון בצד ומאורר עם לדים משו שלא יהיה משעמם להסתכל עליו...תודה

עזבו תתקציב...

פורסם

כן אני בטוח

שים לב שרק הfront panel (פאנל קדמי) מאלומיניום

המארז עצמו לא, 1.0mm SECC Japan Steel

לדעתי האנטק 1080AMG לא משתלם באותו סכום אפשר לקנות מארז מאלומיניום+ספק טוב

הציעו לך כבר פה ובתראדים האחרים שלך בערך תריסר מארזים מה לא מספיק?

מה רע בthermaltake tsunami,a-top z-alien,antec super lanboy ?

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אחי עזרת לי מאוד סוף כל סוף מישו מדבר לעניין...

עכשיו הבנתי למה אומרים שה-TT לא מצדיק תמחיר כי רוא עשוי מפח ולא מאלומיניום כולו ... תודה אחי עכשיו גם אני מצדיק שהוא לא שווה תכסף...הצלת אותי מקניה טיפשית...

כעשיו בקשר לZ-ALIAN חשבתי על מארז כזה ואני מחכה שהחברה תחזיר לי היום תשובה אם היא מצאה תמארז הזה....אם יש אותו אני בטוח לוקח אותו...

בקשר לאנטק 1080 ירדתי ממנו ...

ובקשר לאנטק לןבוי אני יבדוק תאפשרות הזאתי...

נ.ב:נכנסתי לאתר של אנטק - http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15001#

בקשר לLAN BOY וראיתי שהוא עשוי מזה: Durable anodized aluminum finish ...עכשיו מישו יכול לתרגם לי את זה...זה אומר שהוא עשוי כולו מאלומיניום??רק מציפוי אלומיניום?רק חלק קדמי ואחורי???

תודה בינתיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים