פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים היילפני שנה קניתי מבזק רשת אל-חוטית, ומפני שלא היה להם את הציוד אז הם הביאו לי רשת רגילה של 2WIREניזכרתי בזה אתמול היתקשרתי אליהם והם אמרו שאני יכול לקבל רשת אלחוטית של 2WIREאו רשת אלחוטית\חוטית כלומר שאפשר לעבוד בשני הדרכים גם זה של 2WIREשאלתי את נציג בזק איזה דגם מדוייק והוא אמר שהוא לא יודע,אז האם שווה לקחת את הרשת האלחוטית (כבר שילמתי אליה מזמן)?אני חייב תשובה מהר, כי מחר בבוקר באים להתקין לי.תודה מראשInstall
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים רשת אלחוטית מיועדת למחשבים ניידים, או לצרכים אסתטיים בלבד. אם כבר יש לך רשת חוטית שאתה מרוצה ממנה, תשאר איתה.אי אפשר להשוות את האמינות של הרשת החוטית לזו של הרשת האל-חוטית.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים צריך גם לזכור שרשת חוטית מהירה פי 2 מרשת אלחוטית, ולעיתים אפילו יותר - תלוי בטווח. אני גם בטוח שהרשת האלחוטית שהם יביאו לך תהיה מסוג פשוט ביותר.גם ההמלצה שלי היא שתשאר עם חוטית.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים לא לדבר על בעיית אבטחה, שלא קיימת ברשת חויטת כמעט. בקיצור, מעבר מרשת אלחוטית לחוטית לא משתלם.אם יש לך פתאום עוד איזה מחשב שאתה רוצה לחבר בצורה אלחוטית, אז רק תקנה ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי למחשב הספציפי, ותחבר את שאר המחשבים פיזית.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים גם לפי מה שידוע לי האלחוטי זה רק לאינטרנט ולא לרשתואכן, תשאר עם חוטיתקח את האלחוטית ותמכור לימשהו ב90% מהמחיר האמיתייעני אל תפתח את הקופסא ותמכור ישר
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר תודה לכולם ואני לא יכול למכור את זה כי אם אני לוקח את האלחוטית לוקחים לי את החוטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.