עבור לתוכן

איך אנחנו נראים באמת !!! (על הכביש )

Featured Replies

פורסם

בתאונת דרכים צריך בד"כ לשים את הפצוע על לוח גב... מעין לוח עץ שהפצוע מתחבר אליו עם רצועות...

הלוח והרצועות מונעים תזוזות של הגב ובכך החמרה של הפגיעה.. אם יש... בעמש עמשצ..

וכן.. במצבים קריטיים צריך לעוף לבית חולים כמה שיותר מהר!! לקבלת טיפול רפואי מלא..

יכול להיות שהמצב לא היה קריטי עד כדי כך... והם יכלו לתת טיפול בסיסי במקום..

היה עוד אמבולנס באיזור?

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא היה עוד אמבולנס באזור אבל זה אזור שמגיעים אליו הרבה אמבולאנסים ביום ....

וזה גם כביש שממנו מגיעים לפעמים ( אם ידוע על עומס בעיר ) לבית אבות

פורסם

על איזו עיר מדובר?

פורסם

ראשל"צ

פורסם

lol.. אני מכיר שם מלא מדאיסטים..

באיזו שעה זה קרה?

פורסם
  • מחבר

בוקר

בין 9-12 אם אני זוכר נכון

פורסם

סבבה..

פורסם

לדעתי נהג האמבולנס היה צריך לחסום את התנועה אני בטוח כמעט במאה אחוז שבאותו כביש אין שוליים רחבים(כמו בכול הכבישים בארץ למעט כביש 6) תאר לך מצב שהתנועה ממשיכה לזרום במהירות ונהג יורד טיפה מהשוליים ופוגע שם בכולם אסון נוראי!.

אם היו כבישים נורמאליים ספק אם הייתה תאונה וספק אם הייתה חסימה של התנועה.

פורסם

מדובר פה על שטח עירוני.... מסלול דו נתיבי אשר על אחד מנתיביו התרחשה התאונה... אני לא רואה שום סיבה לחסום גם את השני....

פורסם
  • מחבר

ובייחוד כשמדובר על איזור סואן וראשי

פורסם

1.אל תהיו זנות ואם אתם רואים רכב ביטחון בתקפיד תנו לו לעבור -> לא אתם לא תמות אבל יש כנראה מישהו שכן ....

רק נקודה אחת למחשבה בעניין זה - לא פעם אני רואה אנשים שמפנים לרכב בטחון את הכביש, אך לפעמים תוך כדי הם נאלצים לעבור באור אדום או לבצע "תמרונים" מסוכנים עם הרכב. שים לב שהחוק מחייב אותך לתת מעבר לאמבולנס, ובתנאי ששאינך עובר על חוקי התנועה הוא מהווה סכנה לסובבים אותך.

ואם תהיה תאונה או שתתבצע עברה (נניח כניסה באור אדום לצומת על מנת לפנות דרך לאמבולנס, או אפילו תאונה) האחריות המלאה היא עליך.

לכן למרות שיש צורך לפנות את הדרך לרכב בטחון - לא בכל מחיר.

עם זאת יש לשים לב להבדלים בין מצבים אלו למצבים של בריונות בכביש (שהופכת לצרה הגדולה ביותר של הנהיגה בישראל).

פורסם
  • מחבר

זה ברור שאתה צריך לעשות את זה תוך כדי בדיקה עצמית של המצב שבו אתה נמצא אבל אני מבדר אל אלו שאפילו לא טורחים לבדוק אם הוא מאחוריהם בכלל ...

אבל יכול להיות ואתה תצליח לערר בבית המשפט על סוג דו"ח שכזה ....

פורסם

עם זאת יש לשים לב להבדלים בין מצבים אלו למצבים של בריונות בכביש (שהופכת לצרה הגדולה ביותר של הנהיגה בישראל).

כל כך נכון! ::)

ולא רק בכביש!

פורסם

עדיין.. אני מניח שהוא עצר את התנועה רק ל3..4 דקות..

פורסם

אחת מהפעולות שיש לבצע בארוע ת"ד הוא לפנות ו/או להזיז את הרכב על מנת שלא להפריע לתנועה ולמנוע סיכון ( פגיעה של רכב עובר באנשי הבטחון או כוחות ההצלה )

אם יש נפגעים חייבים להמתין למד"א.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים