עבור לתוכן

איך אנחנו נראים באמת !!! (על הכביש )

Featured Replies

פורסם

היום נרשאתי בבית בגלל שלא הרגשתי טוב ואני נרדתי לאחר אלפי ניסיונות ואז פתאם חריקת צמיגים -> פגיעה במשהו ואז שלב הקללות שאני אחסוך ממכם ...

קמתי תספסתי את המשקפיים והסתכלתי וזה המ ששראיתי :

אחד נכנס בזקן במעבר חצייה .....

בסדר הזקן על הכביש על אבו נפחא על הראש והאחד הזה יושב באוטו רוצה להתאבד ... הירקן ממול צעק :" זה בסדר הזמנתי כבר אמבולנס "

וכאן מגיע התיאור : מי שמכיר טיפה את ראשון יש את רחוב רוטשילד ואת כיכר המייסדים וזה אחד המקומות המועדים לתאונות

והאמבולנס מגיע דיי מהר והוא עולה ברוטשילד ויופי עד שהוא מגיע דיי קרוב ואז כמה אנשים חסרי לב , שלא מקשיבים לחוקי ההתנהגות כאשר רכב ביטחון מאחוריך בתפקיד ( לרדת לימין ולתת לו לעבור )ממשיכים לנסוע ברגיל ולעקוף (!!!) אותו ולא לתת לו לעבור!! :nono:

עכשיו אני לא יודע אם אפשר לתת על זה דו"ח אבל אם היה אפשר זה צריך להיות דו"ח מקסימלי ... במקרים של רכב שיכול להציל חיים ( מכבי האש/מד"א )

לבסוף הנהג אמבולנס נאלץ לחתוך את הרכבים השוררים ככה שיש מרחק ממש ממש קטן !!

עכשיו בוא נגיע אל הנהג אמבולנס : הוא היה הכי לא נהג בארץ -> עבר את הרכב שדרס ונשאר לו ולאחרים מקום טיפה מקום אז הוא החליט לחסום אותו אז שני המסלולים חסומים ע"י האמבולנס והרכב הדורס ונוצר לנו פקק באורך של קרוב 150 מטר ( וזה בלי מה שאני אראה )

ובכול זה היה נוכח שוטר שלא עשה כלום בקשר לתנועה ובקושי עשה משהו ..

מסקנה :

1.אל תהיו זנות ואם אתם רואים רכב ביטחון בתקפיד תנו לו לעבור -> לא אתם לא תמות אבל יש כנראה מישהו שכן ....

2.נהגי אמבולנס לא הנהגים הכי טובים ....

3.שוטרים __________ (השלם לפי דעתך ...)

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע נהג האמבולנס לא אשם אין לו זמן להתחיל לחפש איפה להחנות את האמבולנס הוא צריך להעניק טיפול מהיר אם בכבישים שלנו היו שוליים רחבים הפקק היה נמנע ואם אנשים היו נותנים לו זכות קדימה ומקום לעמוד הפקק היה נמנע גם אבל אנחנו טמבלים והכבישים שלנו דפוקים.

פורסם
  • מחבר

תראה על זה שהוא צריך לתת טיפול מהר על זה אנימאוד מסכים אבל זה היה עניין של רק להזיז את הרכב שלו מטר קדימה !!!!!!!

פורסם

כשיש אדם פגוע אין זמן להתחיל להתאמן על חניות

פורסם

אז נהגי אמבולנס הם לא הכי מקצוענים,כי הם ממהרים להגיע אל הפצוע וכשאתה ממהר אתה לא זהיר!

ובקשר לשוטר היית צריך ללכת לתחנת המשטרה ולהגיד תלונה על אי מילוי תפקיד!!(ואולי זה לא היה שוטר,אולי זה היה פקח עיריה,שניהם לובשים חולצות כחולות)

פורסם
  • מחבר

אתם לא הייתם במקום כזה קרה אבל כול אדם יגיד " למה הוא לא התקדם טיפה ?"

וזה לא להתאמן על חניות כי היה לו שטח עצום לפניו וזה לא היה מצב שדורש תמרונים.. :s05:

פורסם

וישר אחרי שנלמד נהגי אמבולנס איך לחנות בשעת חירום, נחזיר אותך לשעורי הבעה. פשוט אי אפשר לקרוא את זה.

פורסם

וישר אחרי שנלמד נהגי אמבולנס איך לחנות בשעת חירום, נחזיר אותך לשעורי הבעה. פשוט אי אפשר לקרוא את זה.

:lol: :lol:

יופי אז טעיתי...ביג דיל...

מותר לי. :)

פורסם

הכוונה היתה לפותח הת'רד, ולא אליך.. אין סיבה להפגע (אבל אתה יכול להמשיך לצחוק)

פורסם
  • מחבר

תודה ,ואני אעדיף לא להגיב על הודעתך הלא יודע איך לכנות אותה ...

פורסם

בתור מתנדב שנתיים במדא.. אני חייב לומר שהנהגים של מדא הם הנהגים בין הה-כ-י טובים שראיתי אי פעם!!

הם מגיעים למהירות הכי גבוהה שהם יכולים.. על אפס מקום בכביש.. והצדק עמם!!

ובקשר לזה שהוא עצר ותקע תתנועה.. לפי דעתי זה לא אמור להזיז לאף אחד! הנהג עושה עבודת קודש ואת מתווכחים על איך הוא חנה????

מה נסגר איתכם??

"פיקוח נפש דוחה שבת.." ודוחה גם חניה ישרה!

תחשבו על זה..

מנסיון.. פציעות תאונות דרכים הן היותר קטלניות... ואם אתם הייתם בצד המטפלים.. כמוני וכמו הנהג ההוא.. הייתם חושבים אחרת..

nadaw

פורסם
  • מחבר

תראה זה שהם נהגים מצויינים זה מאוד נכון כי הם יודעים להתהנג על רכב גדול במהירות גבוהה במקומות שיש ספק אם נהג ראלי היה עושה את זה ... כאן אני ממש לא נוגע

זה שהוא תקע את התנועה בעורק מרכזי של העיר זה לא היה צריך לקרות כי אז נוצר עיכוב של אוטובוסים רבים וצונר באלגן אחד גדול וחוץ מזה !! נמצאת מרפאה של מכבי שגם אליה מגיעים אמבולנסים ואתה לא יכול ליצור פקק אחד גדול של מעל ל 150 מטר ועוד לקוות שאם חס וחלילה יווצר כזה מצב האמבולנס השני לא יכול להגיע

( ובקשר למתנדב שלנו שאני נותן לו ח"ח על ההתנדבות ) זה נראה לך הגיוני ?

פציעות של תאונות דרכים הן יותר קטלניות כי יש יותר פציעות פנימיות שלא רואים עם לרנטגן +- ?

פורסם

כי הם פציעות של טון וחצי שנע במהירות גבוה בזקן\קיר\טון וחצי שנע במהירות גבוה.

אולי מלבד פיגועים, אני לא רואה שום סיטואציה אחרת בה נוצר נזק כזה(קצת פיזיקה ידידי....)

פורסם

פגיעת תאונת דרכים נקראת נכללת כקינמטיקה קשה..

האנרגיה (הגדולה מאד.. ) של המכונית ( הגדולה מאד..) נכנסת בגוף קטן ודומם ( זקן.. ) אנרגיה גדולה לגוף קטן..

מעבר לפציעת הפגיעה.. יש גם התנגשיות מהירות של איברים פנימיים.. שיכולים לגרום לקרעים פנימיים..

הפגיעות השכיחות ביותר הן פגיעות עמוד שדרה ועמוד שדרה צווארי ( עמ"ש עמש"צ..) ופגיעות ראש.. ולידיעתכם.. אלו הפגיעות הקשות ביותר...

אז שוב.. אני אומר שלא צריך לרדת על הנהג על העצירה העקומה.. כי בתאונות הדרכים המהירות של הפינוי היא הכיי חשובה..

מעניין אם יש עוד מדאיסטים פה? :)

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שצריך להעלות את הפצוע על האלונקה כמה שיותר מהר ולטוס לבית חולים ?? ( זה לא מה שקרה ..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים