עבור לתוכן

The Somme Valley - מוד לHL1-2

Featured Replies

פורסם

בחצי שנה האחרונה אני ועוד כמה חברה מכל העולם עובדים על מוד שנקרא The Somme Valley או בקיצור TSV, המוד עוד לא יצא אבל אנחנו עובדים עליו בכל המרץ ומקווים שיצא בקרוב... אם לא נסיים אותו לפני HL2 אז כנראה שנעביר הכל לSOURCE ולאט לאט נשדרג את המשחק עד לרמה שמכבדת את המנוע החדיש  ;)

קצת על המוד:

המוד משחזר את מלחמת העולם הראשונה בכלל ואת הקרב על עמק הסום בפרט.

מהר מאוד עם תחילת המלחמה הפכה הליחמה יותר ויותר ססטית וכל מאמץ לפרוץ דרך האויב נבלם כאשר התוצאות היו עקובות מדם, ב1916 הצרפתים והבריטים פתחו בהפגזה על החפירות הגרמניות שבעמק הסום במטרה לרכז את המאמץ המלחמתי שם ולהוריד מהלחץ בחזית שהייתה בעיר הצרפתית וורדון, לאחר הפגזות הסתערו הכוחות לעבר החפירות הגרמניות ולרוע מזלם של בעלות הברית ההפגזה המאסיבית החמיצה ברובה את המטרה, בסיום הקרבות ביום הראשון בלבד מתו יותר מ20,000 חיילים בריטים ו40,000 נפצעו.

לאחר כמה חודשים המערכה בעמק הסום מסתיימת כאשר הכוחות הבריטים מצליחים לכבוש רק כ16 קילומטרים מעבר לקו המקורי ושני הצדדים הלוחומים מאבדים מאות אלפי חיילים.

במשחק עצמו תוכלו לשחק כגרמנים, בריטים (וכוחות נלווים לצבא הבריטי- קנדים, אירים, אוסטרלים ועוד), וצרפתים (הצרפתים

כנראה לא יהיו בגירסא הראשונה אבל אנחנו לא שוכחים אותם  :nono:  ;)).

המשחק ישלב לחימה בצורות שונות מאקדח פשוט של קצין למכונת יריה, מרובים לגז רעיל (אולי גם שליטה בטנקים וארטילריה בHL2) ועוד...

כתובת האתר www.sommevalley.com ואתם מוזמנים לבקר ולהתרשם (או להתאכזב  :lol:).

כמו שאמרתי המשחק עצמו צפוי לצאת לפני HL2 וכשהיום יגיע אני אדאג שתדעו על זה  :cool2: אבל יכול להיות שהגירסא לHL1 תבוטל מקוצר זמן.

אם ראיתם או שמעתם על המוד TT - The Trenches שיצא החודש (וגם הוא כמה מפתיע על מלחמת העולם) לא להתבלבל זה משחק אחר ואני אישית מבטיח שהמוד שלנו יהיה הרבה יותר טוב... :xyxthumbs:

ד"א, אם יש פה בפורום אנשים שמבינים מהחיים שלהם, מתכנתים או גרפיקאים או אנשי סאונד שמעוניינים ליצור מוד 100% ישראלי על אחת ממלחמות ישראל אני אישית חושב שזה יכול להיות שוס... אתם מוזמנים לדבר על זה איתי.

פורסם

נחמד מאוד! אהבתי את הרובים...

אבל יש לך תמונות משלבים או של הדמויות?

זה מאוד קשה לעשות מוד ומעניין אותי לדעת לאן הגעתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים