פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אני חייב לעדת איך עושים ל NAV הסרהאני ניסיתי הכל....!!!אבל הכל!כאילו אני רוצה להתקין אנטי וירוס נורמלי וטוב אבל הוא כותב לי ש נורטון עדין נמצא על ההרדיסק ואני צריך לעשות uninstallאבל אין לזה!ומחקתי כבר כל ספרייה שקשורה לזה.
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אם יש לך Norton 2003 ומטה יש כלי באתר של Symantec בשם Rnav (תעשה חיפוש באתר של Symantec) תוריד אותו והוא יעשה הסרה לאנטי וירוס
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים חפש בגוגל יש מדריך מפורט באתר של סימנטק שמסביר לך איך למחוק ידנית מפתח מפתח ברגיסטרי וכל קובץ שקשור לתוכנה..
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים כאן תמצא קישורים למדריכים של הסרת האנטיוירוס לכל הגירסאות ומערכות ההפעלה...אני יודע שחלק זה יפנו אותך להוריד את הקובץ הסרה שלא עבד לך, אבל תחפש טוב יש גם הוראות להסרה ידנית..http://service1.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/docid/2001092114452606
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים נסה להסיר בעזרת MSCONFIG כל דבר הקשור ל-SYMANTEC ואז לנסות ולהתקין אנטי וירוס אחר.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים Maybe it still has registry keys or something like that, download JV16 Power Tools and RegSeeker, type: "Nav" or "Symantec".*Choose backup before deletion.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים באמת שאצלי זה עבק דרך ההוספה\הסרה שב control panenl את זה ניסיתה אני מקווה....אבל זה כבר מאוחר מדי.... אתה מחקתה ידנית את התיקיות ולכן אני חושב שלא תוכל לעשות את הדרך הזאת..
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים אם אתה רוצה להתקין שוב את NAV אז אתה יכול להתקין אותו בצורה הבאה..לפתוח משתמש חדש באקס פי.. להתקין דרך אותו משתמש ואחרי שהתקנתה למחוק את המשתמש...ככה אני עושה וזה עובד לי..דרך נחמדה מאוד =)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.