עבור לתוכן

הדיון הרשמי והמרוכז על Counter Strike וכל הנלווה אליו.

Featured Replies

פורסם

מעכשיו במקום שכל עמוד פורום משחקים יהיה מלא בת'רדים על cs , steam וכו' , הכל יהיה מרוכז בדיון הזה.

כל שאלה הקשורה לנושא , סיקור , הצגת תמונות מהמשחק , בעיות , שאלות - תגיבו כאן בבקשה כדי שהכל יהיה מרוכז.

*דיונים שיפתחו שקשורים לנושא , יועברו לדיון הזה , אז אני מבקש לא לפתוח דיונים חדשים.

• תגובות 95
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולל CS source? ???

פורסם
  • מחבר

כן.

פורסם

טוב אז ככה תעזרו לי בבקשה מה לעשות בנושא

יש לי HL אם כל האוסף... נירשמתי לפני יותר משנה לסטים ושיחקתי שם אחרי כמה זמן הייתי צריך לפרמט ומאז אני לא יכול לשחק כי שכחתי את הסיסמה שלי

ואז הורדתי שוב את הסטים והתקנתי עכשיו אני מנסה להיכנס וזה רושם סיסמה לא נכונה ויש איזה כפתור שם שחזר סיסמה ואני צריך לרשום מה התשובה הסודית

לשאלה הסודית אבל הקטע ששם סתם חירבשתי משהו ואני לא זוכר מה רשמתי :'( :'(

מה עושים? זהו העותק של HL הך כאילו הסידי קי אין לי מה לעשות עכשיו? ניסיתי לשלוח מייל הם לא עונים :'( :'( כנרהא לא מאמינים שיש לי מקורי!

וקניתי את העותק המקורי שלי לפני 3 שנים או 4 שנים...

פורסם

אני חושש שתצטרך להפוך את הת'רד הזה לת'רד רשמי של Valve, כי גם יש לא מעט ת'רדים על HL.

פורסם

כן צודק :)

תגידו לי מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה שלי? :'(

פורסם
  • מחבר

אני חושש שתצטרך להפוך את הת'רד הזה לת'רד רשמי של Valve, כי גם יש לא מעט ת'רדים על HL.

אני לא חושב שצריך בנתיים...כי זה עוד לא הגיע למצב כמו הקאונטר סטרייק.

מקסימום אני יוכל להוסיף גם את HL כשיהיה צורך , בנתיים ניתן לזה להמשיך ככה.

פורסם

האם אפשר לשחק CS 1.6 בחינם בעזרת Steam?

פורסם

Benor, אם יש לך CD-Key מקורי, אז כן.

פורסם

תעזרו לי בבקשה :'(

מה אני יכול לעשות?

נו מה אני צריך לעשות לתת פה את המספר המקורי שלי :'(

לא שאני יעשה את זה... דרך אגב אני קניתי חבילה שקוראים לה HALF LIFE ADRENALINE PACK למי שמכיר... זה בא אם HL מקורי משחק השנה,TFC ואת

ההמשך או תוספת מה שתירצו OF

פורסם
  • מחבר

TommyW , סך הכל עברו כמה הודעות ואנחנו רק בדף הראשון , תחכה שעוד אנשים יראו את הבעיה.

לא צריך להיות לחוץ כל כך :)

עריכה: נו טוב , דף שני...

פורסם

מישהו יכול לעזור לי? :s05:

פורסם

אין אפשרות לשחזר סיסמא דרך אי מייל?

פורסם

יש אבל הוא מבקש ממני תשובה לשאלה הסודית כדי שהוא ישלח לי את הסיסמה למייל... ואני לא חשבתי וחירבשתי שם ואני לא זוכר מה רשמתי :kopfpatsch:

מה אני עושה אני לא משחק בזה כבר לפחות שנה!! נרישמתי לפני מלא מלא זמן :'( :'( :'(

פורסם

אפשר לומר שקצת נדפקת...

אבל עדיין יש תקווה... יכול להיות שהחשבון נמחק אחרי פרק זמן מסויים שלא משתמשים בו? תשאל בפורום של גיימר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים