פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מעכשיו במקום שכל עמוד פורום משחקים יהיה מלא בת'רדים על cs , steam וכו' , הכל יהיה מרוכז בדיון הזה.כל שאלה הקשורה לנושא , סיקור , הצגת תמונות מהמשחק , בעיות , שאלות - תגיבו כאן בבקשה כדי שהכל יהיה מרוכז.*דיונים שיפתחו שקשורים לנושא , יועברו לדיון הזה , אז אני מבקש לא לפתוח דיונים חדשים.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים טוב אז ככה תעזרו לי בבקשה מה לעשות בנושאיש לי HL אם כל האוסף... נירשמתי לפני יותר משנה לסטים ושיחקתי שם אחרי כמה זמן הייתי צריך לפרמט ומאז אני לא יכול לשחק כי שכחתי את הסיסמה שליואז הורדתי שוב את הסטים והתקנתי עכשיו אני מנסה להיכנס וזה רושם סיסמה לא נכונה ויש איזה כפתור שם שחזר סיסמה ואני צריך לרשום מה התשובה הסודיתלשאלה הסודית אבל הקטע ששם סתם חירבשתי משהו ואני לא זוכר מה רשמתי :'( :'(מה עושים? זהו העותק של HL הך כאילו הסידי קי אין לי מה לעשות עכשיו? ניסיתי לשלוח מייל הם לא עונים :'( :'( כנרהא לא מאמינים שיש לי מקורי!וקניתי את העותק המקורי שלי לפני 3 שנים או 4 שנים...
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים אני חושש שתצטרך להפוך את הת'רד הזה לת'רד רשמי של Valve, כי גם יש לא מעט ת'רדים על HL.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר אני חושש שתצטרך להפוך את הת'רד הזה לת'רד רשמי של Valve, כי גם יש לא מעט ת'רדים על HL. אני לא חושב שצריך בנתיים...כי זה עוד לא הגיע למצב כמו הקאונטר סטרייק.מקסימום אני יוכל להוסיף גם את HL כשיהיה צורך , בנתיים ניתן לזה להמשיך ככה.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים תעזרו לי בבקשה :'(מה אני יכול לעשות?נו מה אני צריך לעשות לתת פה את המספר המקורי שלי :'(לא שאני יעשה את זה... דרך אגב אני קניתי חבילה שקוראים לה HALF LIFE ADRENALINE PACK למי שמכיר... זה בא אם HL מקורי משחק השנה,TFC ואתההמשך או תוספת מה שתירצו OF
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר TommyW , סך הכל עברו כמה הודעות ואנחנו רק בדף הראשון , תחכה שעוד אנשים יראו את הבעיה. לא צריך להיות לחוץ כל כך עריכה: נו טוב , דף שני...
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים יש אבל הוא מבקש ממני תשובה לשאלה הסודית כדי שהוא ישלח לי את הסיסמה למייל... ואני לא חשבתי וחירבשתי שם ואני לא זוכר מה רשמתי מה אני עושה אני לא משחק בזה כבר לפחות שנה!! נרישמתי לפני מלא מלא זמן :'( :'( :'(
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים אפשר לומר שקצת נדפקת... אבל עדיין יש תקווה... יכול להיות שהחשבון נמחק אחרי פרק זמן מסויים שלא משתמשים בו? תשאל בפורום של גיימר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.