עבור לתוכן

פרוייקט Black Alien(ע"מ 3) - עידכון שני

Featured Replies

פורסם

אוקיי , אתמול נתתי לאבאל'א לשוטט לו קצת בגלריית המודינג , אחרי בערך שעתיים של שיטוט , אבאל'א פנה אלי ואמר , אוקיי , אחרי שראיתי , אני עוזר לך לעשות מודינג רציני(סוף סוף) , עכשיו שלא תבינו לא נכון , לאבא שלי יש הרבה מקצועות , הוא היה צייר , המקצוע שלו זה בעיקרון אלקטרוניקה(QPS) ועכשיו הוא מעצב פנים , בקיצור , את הכישורים יש , עכשיו רק צריך לתכנן , אז לקחתי אתמול מארז מחבר ופירקתי את שלי על מנת לתכנן ולעשות את הכל , אז התכנון הולך ככה :

בתמונה הראשונה משורטט מה שהולך להיות מהגג(המאורר באמצע בעיקרון מתוכנן להיות ירוק , אבל יכול להיות גם משהו אחר , לפי הצעה.., שחכתי גם להוסיף בציור השני שיש קטודה כחולה שמאירה את הכל בכחול גם ולדים ירוקים\כחולים שיאירו את החריטות.

בתמונה השניה אני כותב ומפרט לכם את התכנון הכללי ומה שהולך להיות , הפרוייקט צפוי להיגמר בעוד חודש\חודשיים לכל היותר. , תגובות יענו בשמחה.

לעוד תמונות : http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200410171556097868&user=guymichael

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

נראה נחמד מאוד בחייזרים אני לא מבין מחכה לתוצאות מעשיות.

פורסם

אמממ...נחמד מאוד....המאוורר בפרונט לא אפקטיבי (אם יש גריל מובנה שחוסם הרבה אויר...)

פורסם

אם יש לך גריל מובנה תחתוך אותו...

ועוד דבר

קצת חבל שהמחשב למטה לא?

אם אתה עושה משהו יפה תעלה אותו ללמעלה ככה גם הוא יהיה פחות חנוק למטה..

.

נראה אחלה תכנון שיהיה לך בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כבר לפני שבוע העליתי אותו למעלה בקשר לגריל מובנה , אין... , אני חותך שם את הלחצני הפעלה+USB ומעביר אותם למקום אחר ובמקום זה שם מאורר ששום דבר לא מפריע לו..(ישר לתוך המארז) הבעיה היא , שהפאנל עגול , אז הוא לא יהיה על הפאנל אלא על החיבור שלו , יענו יראו אותו מבפנים ולא מבחוץ(את המאורר מקדימה) או שאבא שלי יקמבן משהו , נראה כבר מה יהיה בר ביצוע ומה לא..

פורסם

אתה יכול לתת תמונה יותר מקרוב של הפרונט של המארז שלך....?

פורסם
  • מחבר

אין לי כרגע מצלמה(צילמתי עם של חבר) אני יבקש ממנו שיבוא עוד פעם שאני יתחיל לעבוד...

פורסם

סטינגר,בנתיים אני הייתי מנסה להשיג מארז זמני מפני שאתה מתחיל בשיוף והכל,תוכל לעבוד בנוחות ושלא תצטרך להוציא כל שנייה חלק מהמארז...

פורסם

בחייך לך תשיג מארז אחר...

כמה עלות הרכיבים? ואתה שם תאורה פנימית?

פורסם
  • מחבר

אוקיי , אתמול נתתי לאבאל'א לשוטט לו קצת בגלריית המודינג , אחרי בערך שעתיים של שיטוט , אבאל'א פנה אלי ואמר , אוקיי , אחרי שראיתי , אני עוזר לך לעשות מודינג רציני(סוף סוף) , עכשיו שלא תבינו לא נכון , לאבא שלי יש הרבה מקצועות , הוא היה צייר , המקצוע שלו זה בעיקרון אלקטרוניקה(QPS) ועכשיו הוא מעצב פנים , בקיצור , את הכישורים יש , עכשיו רק צריך לתכנן , אז לקחתי אתמול מארז מחבר ופירקתי את שלי על מנת לתכנן ולעשות את הכל , אז התכנון הולך ככה :בתמונה הראשונה משורטט מה שהולך להיות מהגג(המאורר באמצע בעיקרון מתוכנן להיות ירוק , אבל יכול להיות גם משהו אחר , לפי הצעה.., שחכתי גם להוסיף בציור השני שיש קטודה כחולה שמאירה את הכל בכחול גם ולדים ירוקים\כחולים שיאירו את החריטות.

בתמונה השניה אני כותב ומפרט לכם את התכנון הכללי ומה שהולך להיות , הפרוייקט צפוי להיגמר בעוד חודש\חודשיים לכל היותר. , תגובות יענו בשמחה.

לקרוא אי אפשר? , תאורה פנימית כתבתי שיש לי קטודה כחולה של סאנבים שקניתי מזמן , ויש לי שני מאוררי טאונדרבלייד של TT עם לדים ירוקים , ושלושה מאוררי לדים 4 צבעים

פורסם

הטאונדרבליידים 80mm דוחפים בקושי אוויר,היה לי שתיים כאלו ואחרי יומיים החלפתי למאווררי לדים של קולרמסטר...

תשקול להחליף אותם...

אולי תצור רגליות מוארות למארז מפרספקט,אני גם מתחיל לעבוד על פרויקט כזה.

חוצמזה הכל נראה אחלה

אגב,איזה פרוצדורה צריכה לעבור כדי ליצור מדבקת UV,אתה סה'כ נותן קובץ תמונה לבית דפוס והם יוצרים את זה לבד?

כמה זה עולה והאם זה בר ביצוע בכל בית דפוס?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך זה בידיוק הולך , אני מביא להם את הסמלים(קופסא של הלוח\הדפסה של סמל של ATI ומדבקה של AMD) , והם מגדילים\מקטינים ועושים כל מיני דברים כדי שזה יזהר בUV... , אין לי מושג בכל בית דפוס אם אפשר לעשות...

זה עולה לי 25שקל למדבקת UV(תלוי באיזה גודל , אצלי זה קטן)

פורסם

סטינגר(גיא), אני מחכה לתוצאות, ד"א שמור על המארז שלי!

תעשה את זה כמה שיותר מהר כי אני צריך את המארז עוד חודש בשביל אתה יודע מה!

אה, ועוד שבועיים עושים אצלך את מה שעשינו אצל ג'ינג'י!

פורסם

נחמד מאוד!!!

בהצלחה לך!!! ;)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי , קניתי 9800פרו , ספריי מט שחור , לחצני PULSE(להדלקה וריסט) , וניתקתי את הUSB מהמקום אם תסתכלו טוב , הUSB מקדימה יוצא בידיוק בפרונט ורואים אותו יפה , עכשיו , אני צריך הצעות לאן להעביר את הUSB ולאן להעביר את לחצני ההדלקה\ריסט ואת הלד של הHD(לד פעולה של המחשב יהיה כחול ואני יעשה משהו מיוחד... , בזה אני גם צריך עזרה)

אבל , הבעיה היא שהספק שלי כבר לא סוחב , אז נראה לי שאפילו עוד טאונדבלייד אחד יעשה לו בעיות...(חיברתי לו מאורר 60ממ והוא התחיל לעשות בעיות :(...)

אני מעביר את הלחצנים כי אני עושה שם חור לעוד מאורר ירוק...

החיתוכים יעשו מחר על ידי משחזת , שבוע הבא יעשה השיוף והצבע , שבוע לאחר מכן הפרספקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים