פורסם 2002 ביוני 123 שנים המשחק גי טי אי פועל אצלי מצוין בלי שום בעיות אחרי התקנת הפיקס אבל השאלה היא אני לא יכול לפתוח את השמירות שאני שמרתי כל פעם שאני עושה לואד כל הזמן יוצאת שגיה אופינית לווינדוס.האם יש גם לזה פיקס ?
פורסם 2002 ביוני 623 שנים אתה לא צריך פיקסאתה פשוט צריך קובץ GTA3ץEXE בריא(כמו שיש לי)אז מי שרוצה את הקובץ אני יכול לשלוח לו אותו דרך הICQ!160209089נ.ב אצלי גם השמירות לא עבדו אבל חבר שלי נתן לי את הקובץ החדש והכול הסתדר...
פורסם 2002 ביוני 623 שנים העלתי את הקובץ לשרת שלי אז לכול מי שיש לו בעייה בGTA3 שיוריד את הקובץ הזה:***צונזר***צונזר???why is that?i want a explenation!!!
פורסם 2002 ביוני 723 שנים The file you linked to is a fixed game crack which was released by the group Deviance (the same group which released the game in the warez scene).It's a direct violation of the most obvious rule in this forum: No Warez.Cracks sure do fall under the definition of warez.
פורסם 2002 ביוני 723 שנים if you say that it is a crack - so it is a crack(but it is just the operation file that is fixed by a group of crackers(mythi didn't taught that it would crack the "plese enter the cd" option - sorry
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.