פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים סריאל מקורי ואין לי אותו רשום בשום מקום הוא נמצא רק במשחק איך אני יכול לבדוק מהו לפני שאני מפרמט יש איזהשיא תוכנה משו?
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים run->regedit->HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Half-Life\Settings\key :
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים תוריד את התוכנה keychamgerמפה http://planetmirror.com/pub/majorgeeks/games/keychanger.zip(זו תוכנה שמיועדת להחליף סידיקיי בלי להסיר את המשחק למי שיש לו כמה)ואז תראה שם את הסידיקיי שמוגדר כ"פועל כרגע"זה הסידיקיי שלך.
פורסם 2004 באוקטובר 3020 שנים מחבר לראשון בדקתי ברג'סטרי כמו שאמרת ואין שמה key התקנתי את זה דרך הסטים אולי בגלל זה? וגם לזה שהביא את התוכנה שמשנה את הסיראל הוא לא נותן לי סריאל כנראה גם בגלל הסטים מה עושים? בבקשה אני חייב אותו
פורסם 2004 באוקטובר 3120 שנים מחבר אנשים זה ממש חשוב לי אני תקוע עכשיו אני חייב לפרמט את המחשב והדיסק של הוינדוס הוא של חבר ואני צריך להחזיר לו אותו עוד מעט אני חייב לדעת מה הKey איכשהוא
פורסם 2004 בנובמבר 220 שנים מחבר אנשים זה ממש חשוב לי אני תקוע עכשיו אני חייב לפרמט את המחשב והדיסק של הוינדוס הוא של חבר ואני צריך להחזיר לו אותו עוד מעט אני חייב לדעת מה הKey איכשהוא :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.