עבור לתוכן

Trcakball vs. Optical

Featured Replies

פורסם

מה עדיף TRACKBALL או OPTICAL. לא אופטי. אני לא סובל אופטי, על בטריות ותמיד זז מטווח הקליטה ונתקע!!!

האם זה נוח הTRACKBALL הזה? מה שבטוח הוא שהוא יפה...

פורסם
  • מחבר

מצטער, התכוונתי שאני לא אוהב אלחוטי, אבל אני מכור לאופטי...

פורסם

אם אתה משתמש הרבה במחשב אז Trackball הוא לא בשבילך, אחרי חצי שעה יכאבו לך האצבעות.

בנוסף כזה עכבר הרבה פחות אינטואיטיבי מעכבר רגיל, בהתחלה יהיה לך קשה מאוד להגיע לעבודה מהירה ומדוייקת.

פורסם

אם אתה משתמש הרבה במחשב אז Trackball הוא לא בשבילך, אחרי חצי שעה יכאבו לך האצבעות.

בנוסף כזה עכבר הרבה פחות אינטואיטיבי מעכבר רגיל, בהתחלה יהיה לך קשה מאוד להגיע לעבודה מהירה ומדוייקת.

א. ממש לא נכון! בידיוק להפך.. הטראקבול יאפשר לך לעבוד שעות מבלי להתעייף.. והוא הרבה יותר טבעי ובריא מאשר שימוש בעכבר.

ב. .. מסכים איתך, אבל זה נכון רק לגבי ההתחלה.. כי ברגע שמתרגלים, זה תענוג! .. וגם הדיוק של הטראקבול הוא הרבה הרב היותר גבוה.

פורסם

יש לך כאן באתר שלנו ביקורת יפה על טראקבול, הטראקבול הטוב ביותר שקיים היום, שרכשתי בעמי ואני משתמש בו יום יום, ובאמת נהנה מכל רגע... ;)

פורסם

בכל מקרה אחרי שקראתי את הביקורת בHWzone לפני 20 שנה הבנתי ש...

זה אחלה דבר ומאוד נוח ואורטופדי (אלק... ::)) אבל הוא לא הכי טוב במשחק מחשב (בעיקר FIRST PERSON SHOOTER).

פורסם

אני משחק בזה קבוע !!!

פורסם

בשם חיית המחמד של פבל - למה, אינעל אבוק, אין אחד שמתאים לשמאליים????

פורסם

יש, המיראבליס...

פורסם

מה? לינק, תמונה ועכשיו!

פורסם
פורסם

אחרי שחרשתי את האתר המכוער שלהם, יש לזה רק שני כפתורים? (יכול להיות?) כי שם באמת לא כתוב כלום (כולל ב PDF)...?

פורסם

הוא מינימאלי ביותר, אבל לא רע בכלל... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים