פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אני אחד שמבין ולא קיבלתי כבר איזה שנה וירוסים או ספייורים (יש לי אנטיוירוס קספרסקי ופירוואל זון אלארם)פתאום היום אחרי שאני מתקין SILENT HILL 4 אני רואה בדפדפן TOOLBAR של AMAZONואי אפשר להסיר, שבדקתי עם AD-AWARE זה מצא מעל ל 100 קבצים של ALEXA משהו כזהזה בגלל המשחק או אנטיוירוס או משהו? כי פעם בשבוע אני סורק כללי לוירוסים וספייוריםשיט!! זה חוזר לי כל פעם שאני מסיר את זהמה לעשות?
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים תעשה חיפוש קבצים ב- win של- AMAZONתחפש גם עם אותו ערך ב- regedit וכמובן תמחק כל מה שאתה מוצא שקשור בזה.גם לי זה קרה הרבה פעמים ותיקנתי כך.......
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים תנסה לעשות סריקה עם Spybot-S&D לפעמים הוא עושה את העבודה טוב יותר מאד אוואר.
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים גם לי קרה משהו כזה עם toolbar אחר... מצאתי ת'תיקיה שלו בתיקיה של האקספלורר, מחקתי אותה ומאז ועד היום הטולבאר הזה לא שב לעצבן אותי...
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר כן זהוהיה לי קובץ DLL בתיקיה של הוינדוס ומחקתיאבל איך בכלל הוא חדר לשם אם יש לי אדאוור וקספרסקי מעודכנים?
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים adaware אומנם מזהה הרבה ספיוורים אבל לא הכול תמיד כדאי להשתמש בעוד תוכנה כמו spybot sdאנטיוירוסים נועדו לזהות וירוסים/תולעות/טרויאנים לא נועדו לזהות ספיוורלאינטרנט אקספלורר יש הרבה פרצות אבטחה ככה מגיע אלייך ספיוור.. זה יכול לבוא גם מתוכנה שבאה אם ספיוור אבל זה בעיקר בגלל אינטרנט אקספלורר,תשתמש בדפדפן אחר או שתעדכן אם וינדוס אפדייט
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר תאמין לי כל המחשב שלי הכי מעודכןSP2 ווינדוס אפדייט ועודוב AD-AWARE הוא זיהה את הפרסומת הזאת ומחק את הקבצים וזה שוב חזר אז ראיתי שיש לי קובץ DLL כזה בתיקיה של הוינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.