פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים אני מקווה שמישהו לא הקדים אותי אבל הנה תמונות.אמור לצאת ברבעון הראשון של 2005.http://delobbo.com/gran_turismo_4_1.html
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים לא ידעתי שיצא בכלל גרסה לפי סי לפניי איזה שלוש ארבע שנים יצא לי לשחק את המשחק בפלייסטיישין כל הכבוד על הידיעה אהה סליחה אתה מתכוון שגם זה לפלייסטיישין ??
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים הוא אכן לא יוצא (Dont yet) לPC.ואם הניסיון שהיה לנו עם המשחקים הקודמים,הוא לא יצא.
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים רק אתה..בן אדם תראה איזו גרפיקה מדהימה, חשבתי שלקחו את זה ממירוץ מכוניות אמיתי..
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים זה רק אני או שהגרפיקה נראת חרא :-\ בעעעע אתה בסדר?? יש תמונות שזה ממש נראה אמיתי!!
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים מחבר זה רק אני או שהגרפיקה נראת חרא :-\ זה רק אני או שיש לך מאג או פרוויו?
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים OMFG בטוח שזה ממשחק ולא מצולם?! DAMN. כאילו, ראו את זה לדוגמא: אם לא היו אומרים לי שזה ממשחק מחשב הייתי מתבלבל 100%. הלוואי שזה יצא לפיסי... בכלל אני בספק שPS2 יכול לספק כזו גרפיקה מדהימה..
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים מעניין אותי לדעת אם עדיין יש את הTWIN TURBO II של מיצובישי במשחק זה היה 'ה' רכב ...אהה חלומות ...
פורסם 2004 באוקטובר 2520 שנים זאת לא הגרפיקה האמיתית של המשחק,תחשוב זה PS2 ואפילו PC שחזקים בערך פי עשרים מהקנוסולה הנ'ל (אם לא יותר) לא הגיע לרמה כזאת של גרפיקה.תקרא למשל ביקורות של GTA3,דאז,רוב הסוקרים מדברים על כך שהמנוע הגרפי שלו ממצא כמעט עת תומו את יכולותבחומרה של הPS2.
פורסם 2004 באוקטובר 2520 שנים איזה בול שיט זה!זה בכלל לא המנוע של המשחק רואים שזה לא רינדור של מחשב בזמן אמת ולתמונות יש עריכה בפוטושופ אז למה אתם מתלהבים?ואם זה לא המנוע- הם עשו עבודה מאוד גרועה (!) כי אפשר להגיעה לרמה פי 100 יותר גבוה אם זה סתם בשביל תמונות.מה שכן מהמשחק אולי זה הרקעים (לפעמים) ויכל להיות שאלה דגמים של המכוניות שבנו לפני הדגמים האמיתיים במשחק.בכל מקרה, כך המשחק לא יראה, גם לא על PC (אם הוא יצא).
פורסם 2004 באוקטובר 2520 שנים למה אתה סתם אומר?GT3 הייתה גרפיקה יותר טובה מבNFSUוזה משחק מ2001גם לי קשה להסביר את זהאבל ככה זה
פורסם 2004 באוקטובר 2920 שנים קודם כל overload למה אתה מתעצבן? כשיצא המשחק נראה אם זאת הגרפיקה או לא... ותאמין לי שהיא לא רחוקה מזה (נראה לי שהם ממש הגיעו לגבול היכולת של ה PS2). ורק שתדע ש Gran Turismo אוכל את כולם - אין מה לעשות. ודרך אגב - נראה לי או שבכלל סוני היא המפתחת ואין מצב שיוציאו את זה לשום קונסולה אחרת או שהיה להם הסכם עם סוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.