פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים למרות שיש מבחר לא רע של משחקים עבור המק עדיין הוא לא מתקרב למחשב מבחינת מבחר המשחקים..לפי מה שכתבת נראה שאתה לא ממש יודע מה זה Mac.אני מציע לך לחפש לקרוא את הנושא הזה, להבין קצת יותר על המק, היתרונות והחיסרונות..http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89518ודרך אגב, לא ציינת איזה Mac..iMac? PowerMac? Powerbook? iBook?
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר נכון אני באמת לא ממש מבין במאקינטוש וביגלל זה גם אני שואל אני מתכוון לדגם האחרון של המקינטושים בהשוואה מול מחשב פיסי חזק, זה מספיק מובן?
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים שמע בעיקרון המעבדים של אינטל/AMD יותר חזקים מהמעבדים של מוטורולה אבל מק הרבה יותר ייציב והרבה פחות בעיות אבטחה(וגם הרבה יותר יקר)אם אתה רוצה משחקים אז קח PC. המבחר למק לא משהו
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר יש לי פיסי ואני לא מתכוון ליקנות מקיננטוש, פשוט עיניין אותי לדעת מה יותר טוב מבחינת ביצועים... והבנתי שהפיסי וגם עכשיו אמרו לי שאי אפשר ממש לשדרג מקינטוש שזה עוד חיסרון גדול
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים זה בגלל שאין לזה 'שוק' מספיק גדול כדי שיהיה לחברות מספיק משאבים לשידרוג בקצב שיש לPC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.