פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים זה לא בשימוש פשוט ככה!! אני גם לא רואה סיבה ובדקתי שזה יהיה בשימוש זה איזה קובץ של 700 מגה ואנ ירוצה למחוק לפנות מקום והוא אומר שהוא בשימוש והוא לא בשימוש
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים DusBusterhttp://ftp.pcworld.com/pub/new/utilities/hard_disk/standard.zip
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים בקשר ל DOS אתה שם דיסקט הפעלה של WIN98 או ME... נכנס ל DOS... אחרי זה מפעיל את התוכנה NC (NORTON COMMANDER) ואז מוחק את הקובץ. זה הכל. אם אין לך NC אפשר להכנס לתיקייה דרך DOS. אם הכונן שלך הוא NTFS שכח מהכל יניב
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר עדין לא הצלחתי למחוק והתוכנה שהבאתה מוחקת רק קובצים ולא תיקריות וזה מלא מלא קבצים בתוך התיקיה אוייי איזה בעיה
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים רגע, איזה קבצים אלו בכלל?תעשה CTRL ALT DEL ותסגור תוכניות\קבצים שנראים לך חשודים או שווים בשם הקובץ לקבצים שאתה רוצה למחוקיכול להיות שהוא באמת בשימושבדוק גם ב MSCONFIG דרך RUN של WINDOWSיניב
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר וואלה אחי אתה לא תאמין אבל אלה קבצים של קונטר סטריק וזה לא בשימוש בכלל לא מבין
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים תנסה לעשות SCAN DISK זריז ואז למחוק את הקבציםפעם זה הציל אותי ממשהו דומהיניב
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים ניסית למחוק ב-SAFE MODE?אם זה קובץ אימג' של משחק ששיחקת בו ישירות מהמחשב ע"י תוכנת חיקוי-סידירום, תעשה UNMOUNT לאימג' קודם...
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר כן כן אחי בדקתי את זה אני בדקתי הכל עדין לא הצלחתי למחוק תאמין או לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.