פורסם 2004 באוקטובר 2320 שנים הכותרת מדברת בשביל עצמה ואני מדבר על גירסאת מחשב .פשוט בחיים שלי לא נגעתי במשחק וחבר שלי מביא לי מחר את הרבעי למחשב .
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים אממ אני לא חושב....אם אני לא טועה כל משחק בסדרה הסיפור שלו שונה לגמרי משאר המשחקים ובכלל העלילה ביניהם לא קשורה.אבל אני לא בטוח בקשר לזה י שיחקת ב- 1 וב-3 ממש בקצרה וקראתי גם איזו ביקורת על 4 ממש בקצרה.
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים 1 ו 2 די קשורים אחד לשני, 2 ו 3 בכלל קשורים, זה העיירה וכל הסיפור4 לא ממש (משחק די מוזר..) אני בקטע עם היער, ואני לא מבין זה לא כמו בסילנט היל 3 עם עיר הארפל וכל זה?תוסיפו אותי לאיסיקיו שלכם ותעזרו מי שיכול159369803
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים סיימתי את 2 ו3, ואני בסוף 4. ב1 לא זכיתי לשחק... בעקרון לא חשבתי שיהיה משחק אחרי 3 כי הוא די גמר את הסיפור. אבל אתה לא חייב לשחק בכולם כדי להנות, פשוט יש דברים פה ושם בסיפור שמתקשרים למשחקים קודמים.
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים כן, 3 מתקשר ל 2 בערךאני חושב 2 הכי יפה אחרי זה 1 תשחק ב 1 אבל זה לסוני אז אני שיחקתי עם אמולטור, קצת ישן וגרפיקה סבירה אבל משחק טובויש לי עוד משחק להמליץ עליו אם אתם רוצים, אני מכור אליו זה בסגנון כזה קווסט גם לסוני (אפשר עם אמולטור למחשב)קוראים לו PARASITE EVEיש 1 ו 2 (הראשון יותר יפה לדעתי) אתה מן שוטרת חשאית שמסתובבת בכל מיני מקומות בעיר כדי לאתר את EVE שיש לה כוחות לשרוף וזהאולי זה ישמע לכם דפוק אבל ממש משחק שווה!
פורסם 2004 באוקטובר 2420 שנים מחבר סבבה אז אני יתחיל לשחק 4 ... למחשב עלילה חדשה מבלי שאני יצטרך להבין את העלילה של 3 תודה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.