עבור לתוכן

השאלה הניצחית: GF4 Ti 4200 vs radeon 8500LE

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים...

כבר כמה שבועות שאני מחפש אחרי המחשב האידיאלי ורק עם מרכיב אחד נשארתי עם סימן שאלה גדול...

כרטיס מסך

הגעתי למצב שרק שני כרטיסים באים בחשבון כרגע (נראה לי...) אבל אני לא מצליח להחליט איזה מהם לבחור...

אז בבקשה...מי שיודע (ולא מנחש) שיעזור לי להחליט:

radeon 8500 LE

או

GF4 Ti 4200

ואיזו מהירות לקחת - 64 או 128 DDR...אם בכלל קיים GF 4 Ti 4200 128 DDR

ושל איזו יצרנית...

אם אין לכם כוח לענות לכל השאלות לפחות תענו לשאלה המרכזית...זה חשוב לי מאוד...תודה רבה!

פורסם

אחי לדעתי תאסוף עוד קצת כסף (300 שקל) ותקנה את הרידון 8500 הרגיל עם 128 MB תאמין לי זו הקניה הכי טובה שאפשר לעשות לגבי איזו חברה אז כך : אם אתה בכל זאות רוצה את הG4 תלך על ASUS ואם אתה רוצה ללכת על הרידון כמו שהמלצתי לך תיקח את הרידון של גיגה ביט שהוא מאפשר לך לעשות אובר קלוק עלידי תוכנה פשוטה מאוד שבאה עם הכרטיס !!! (גם אם לא תעשה אובר קלוק לא תחזור בך)))

אין בעד מה 3cb83f1b205913b2.jpg

פורסם

אני הייתי הולך על ה-Radeon8500LE. הפילטרים הרבה יותר חשובים לי מאשר עוד 1000 נקודות ב-3dmark ושלושה פריימים בקווייק, והיחיד שנמצא בארץ הוא של MSI, שהפילטרים שלהם הם ממוצעים, והמחיר של ה-TI4200 האחרים יהיה גבוה הרבה יותר מכדי להיות משתלמים.

פורסם

אני דוקא היתי הולך על הTI4200.

הפילטרים של MSI די טובים, לא מדהימים, אבל לא מהוים בעיה.

הרדאון 8500 עם 128 מגה? איזה בחירה מוזרה זאת!

גם ה128 MB לא מועילים בגרוש, וגם יש גרסת LE שזולה בהרבה, וונותנת מעט פחות ביצועים.

מה עוד שה4200 לוקח אותו בביצועים.

ה8500LE יכולה להיות בחירה טובה, אבל לפי הביצועים בשטח, הTI4200 לוקח אותו בדי הרבה..

הוא גם כולל את כל הפיצרים של הTI4600...

פורסם
  • מחבר

תודה

לקחתי לתשומת ליבי את ההערות שלכם...עוד מישהו?

פורסם

תודה

לקחתי לתשומת ליבי את ההערות שלכם...עוד מישהו?

כן.

ללא ספק הכרטיס המשתלם ביותר ביחס עלות ביצועים הוא ה-4200.

לך עליו בלי להסתכל לאחור, הוא כרטיס חזק מאד במחיר טוב.

פורסם

לך על הti4200!

יותר טוב!

יש הרבה בעות עם הראדיון!

פורסם

השאלה היא האם דו מימד חשוב לך ? ::)

פורסם

לא דו מימד.. איכות תמונה. אם זה FSAA שלא מתפשר על איכות תמונה בשביל ביצועים, אם זה TruForm או כל מה שיובל ודןכתבו עליו בסקירה (3 טקסטורות בו זמנית, אנימציה יותר טובה וכו'). כמובן, אפשר לקנות Ti4200 ולקבל עוד 1000 נקודות ב-3D Mark, אבל אני לא חושב שזה שווה את היתרונות של ה-Radeon8500.

פורסם

בהחלט ניתן לראות את זה גם ככה... ::)

פורסם

לא דו מימד.. איכות תמונה. אם זה FSAA שלא מתפשר על איכות תמונה בשביל ביצועים, אם זה TruForm או כל מה שיובל כתב עליו בסקירה (3 טקסטורות בו זמנית, אנימציה יותר טובה וכו'). כמובן, אפשר לקנות Ti4200 ולקבל עוד 1000 נקודות ב-3D Mark, אבל אני לא חושב שזה שווה את היתרונות של ה-Radeon8500.

אהאם אהאם...

Anyway...

אני לא מבין את ההתלבטות, זה ברור מאליו שצריך לקחת את ה Geforce 4 Ti4200 (שאותו אפשר להמהיר בקלות ולקבל עוד יותר ביצועים).

ה Radeon 8500LE הוא נחמד, אבל לא מתקרב לקרסוליים של ה Geforce...

פורסם

מבחינת ביצועים אתה מתכוון...

פורסם

כמובן, להשוות את שני הכרטיסים בביצועים זה כמעט מגוחך כמו להשוות אותם באיכות התמונה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים